Spreke Sokker – Strikkeoppskrift

Designet av Carolyn Lisle

 

Sokker ER gøy, og stilig sokkergarn er alltid en vinner, men ikkje for en hver pris syns eg…Sokkene ville eg gjerne hatt for det om, men garnet som er brukt i disse er sviiindyrt! *ler* Det er “bare” vanlig merino 75% som er i de fleste gode sokkegarn…pris? Mellom 350,- og 450,- pr hespe med garn…!? Verdt det? Hmm i et svakt øyeblikk og en dose galskap hadde nok eg gått på en smell ja…Ikkje et ukjent fenomen for min del...Minnes den natta eg gikk fullstendig bananas med Skinny BuggaOj Oj…Ble dyr ja…! Tror så absolutt eg har lært…eller kanskje ikkje?

 

 

 

Designet av Carolyn Lisle

 

Sokkene er så absolutt stilige og man kan selvfølgelig oppnå samme effekt med et noe rimeligere garn. Evn kan du jo prøve å farge ditt eget garn 🙂 Eller du kan velge å feste litt tråder til slutt…?

 

DIZZY DIAMOND SOCKS
Bildene over
Str S – XL
Strikkeoppskrift

 

 

 

* * * *

 

 

 

Det er fredag og PAKKEDAG!! Yes! Endelig har eska med emballasje landet på postkontoret her nede….
Å nei, den kommer ikkje langveisfra, den er fra Norge. Nå kan eg endelig få pakket en del av det eg har laget, stativet er også vellykket støpt. Betongen skal bare “vannes” noen dager og få på litt sånn møbelknotter….Bøtta hadde nemligen ikkje flat bunn, men buet! Det ble et stativ som kunne vippe fra side til side….Ler meg halv ihjel!!
I løpet av dagen skal eg rydde bort tingene som står på kommoden i gangen og etter hvert som eg pakker setter eg det ut der. Greit å få tømt Hobbyrommet sånn at eg får en grei oversikt over det som skal bli med + at eg får noe mer arbeidsrom! Tenkte eg skulle teste stativet med å henge alt av markører på, ser det “tomt” ut, vel…da må eg vel lage noen flere…tenker eg! Kan jo ikkje komme der med noe som ser halvtomt ut?!?!

Å der plinget det jaggu meg i postappen igjen!! Garn er levert i kassa i dag! JuHuu
Så gøy, kanskje eg faktisk må strikke litt i helga?

 

 

 

HA EN STRÅLENDE
FREDAG

 

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok

0 kommentarer

Siste innlegg