Strikkevesker og andre Nødvendigheter

 

Hvis me ser bort i fra pinner og garn som for alltid vil være NR 1 for en strikkeelsker så finnes det jo sååå mye annet som er SuperGøy ♥ Strikkevesker f.eks! OMG!! Hvem har vel ikkje gått berserk på den fronten!?!? Vet eg har! *ler rått* Strikkeveskene på bildet over er mine FAVORITTER og eg har alltid en av de på skulderen når strikketøyet blir med meg på vift. Har mange andre også, i alle størrelser og varianter. I løpet av de 13 årene eg har blogget har eg også vært ganske heldig! Mange av dere her inne har sydd gaver til meg og sendt med forskjellige type vesker. Den store Limegrønne f.eks, den helt til høyre er definitivt en stor favoritt og eg bruker den også til vanlig. Den fikk eg av en lokal Sydesigner som var med på mitt første strikketreff i 2007! Så ja, veska er hele 12 år, men akkurat like fin. Eneste veska som eg har kjøpt selv her er Namaste-Veska som nr 2 ute til venstre. Limegrønn skinnveske! FYTTI DEN BLE DYR! haha Bestilte den fra London eg uten så mye som å vøre tanken på toll og avgifter…Jadda, neida såååå ja, det var godt Ali den gang var i Libanon! *ler*

Men, det er jo ikkje bare strikkeveske med trenger? NOP! Me trenger Strikkepinneveske, Maskemakørvesker, Dubbedittvesker, Strikkeprosjektvesker ja du vet. En annen ting, har du lagt merke til at når du putter “Strikke-” foran et produkt så blir det ofte gjerne så mye som 10 ganger dyrere?? Jepp, sånn er det, MEN må skynte meg å si at det også mest sannsynlig er MYYYE mer arbeid bak de veskene. Veldig ofte er de jo håndsydde. I den anledning kan eg jo gjerne tipse deg om et sted hvor de har veeeldig fine strikkevesker i alle varianter, de koster litt, MEN de er også med på å hjelpe fattige kvinner i Nepal. Klikk deg inn til HER å se hva Lovely Planet har!
Flott utvalg!

Men, litt tilbake til det eg vil frem til, Ååå for eg ELSKER det!! haha Hvis du ikkje er nødt til å ha ei STRIKKEveske, STRIKKEpose etc, men kan nøye deg med skikkelig funksjonelle vesker, poser, bokser etc så har eg faktisk ganske mange flotte tips til deg! Og ja, eg benytter meg selvfølgelig av dette selv, ikkje bare det, men eg har jo samlet på slike metallbokser som dette f.eks:

 

 

Disse har eg fått fra butikken hvor eg handler Juice til dampene vår.
Geniale til små dubbeditter, dingser, knapper, nåler etc

Neste gang du er med gemalen f.eks på Biltema/Clas Ohlson må du se på HELE butikken med litt nye øyer!
Eg elsker de sjappene der altså! Fytti det er mye flott for oss som strikker:

 

 

VERKTØYBAG! (<—LINK)

 

Ja, hvorfor ikkje? Her må du se mulighetene! Ikkje bare kan den romme et stort strikketøy, men HALLO! Den har hele 25 smålommer så du får med deg ALT du trenger av dubbeditter og strikkepinner! Super hvis du f.eks skal på helgetur, eller bare skal ha med deg mye på strikkekafe eller treff 🙂 Litt greit om du liker blått da, men her er det bare å svinge kreativiteten! Strikke f.eks dine egen lapp og fest over “Biltema”, strikk små “suvenirer”, figurer som du stæsjer bagen opp med, denne kan virkelig blir UNIK og flott! Dessuten får du en bag som TÅLER + den har et robust håndtak. Her kan du putte opp i både Pc, Ipad etc uten at noe ryker 🙂 Du finner en litt større variant HER.

 

 

 

VERKTØYVESKE

Ganske enkelt helt genial til strikkepinner! Ikkje bare til strømpepinnene, men også rundpinner!

 

 

 

SORTIMENTESKE

Denne er jo superstilig til f.eks knapper! Snakk om å ha en lett oversikt!
Eller, du kan ha masse Charms fra eBay opp i her hvis du liker å lage maskemakører 🙂

Andre smarte ting til smånips finner du HER og HER (Scroll litt nedover også)

 

 

 

ISFISKEKASSE

Ikkje le! Men HALLO!? Er du en friluftslivtype så er dette strikkeveska du trenger! Stort rom til strikketøyet + flere smårom til dilldallet. Å du?? På lokkets utside er det ei pute, dvs du har også med deg en stol å sitte på når du skal strikke ute i skauen 🙂 Dessuten vil aldri strikketøyet ditt f.eks bli vått opp i her. Genialt spør du meg 🙂 Vil du ha en mer feminin Strikkeveske på tur eller piknik er jo DENNE skamskjønn!! Vanntett og del hele 🙂
(Likte best den med Jordbær!!)

 

 

 

POSER TIL OPPBEVARING

Helt geniale og koster nesten ingenting! 6 poser i en pakke. Genialt om du f.eks driver med TurnusStrikking og trenger å oppbevare flere prosjekt. En annen ting som kan være ganske greit om du har liten plass til oppbevaring er DENNE! Heng garnet f.eks i taket!! DENNE er jo også ganske genial hvis du liker å ha flere prosjekt ved din side i stua 🙂 Tar jo faktisk ikkje mer plass enn en strikkekurv!! Eller så syns eg DENNE var veldig søt!

 

 

Helt til slutt…..SELVFØLGELIG!

 

KURV MED HANK

Absolutt helt nødvendig! Om du skal shoppe i eget eller andre sitt Garnlager så er dette greit å ha på plass 🙂 Garantert at du har dine egne favoritter både når det gjelder BilTema og Clas Ohlson, men dette var nå i allefall noen av mine. Det gjelder å se MULIGHETEN og ikkje begrensningen vettu 🙂

 

 

* * * *

 

Nå er eg sååå sulten at eg snart besvimer! Har akkurat satt på poteter og gulrøtter for eg har lagt ei diger gryte med masse kjøttkaker i brun saus i dag! Venter bare på at Amira kommer hjem!!
Har allerede snikspist ei kjøttkake så nå må eg ha mat!

 

 

 

KOS DEG OG HA EN
GLIMRENDE KWELL

 

 

 

 

Go`klem fra ei sulten Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg