“Tar en tur i garasjen eg…”

 

I dag måtte bli dagen! Det var bare å sette i gang og rive ut av skapene sånn at det ikkje var noen vei tilbake – Er nok å ta av for å si det sånn. Startet vel i 11 tiden ca og tok kveld nå i 19 tiden, føler meg revnet og delt på midten. Ali gikk i garasjen han..Ja jo han har ryddet mye der nede, men om han rydder like mye hver gang han går ned nå tviler eg på. En kveld me kom hjem satt den ene naboen i garasjen sin, spurte om han “Jobbet”: “Nei eg bare sitter her å slapper av sånn at kånå får fred!” – Tja, vel vel, det er jo også en grunn. Eg tror Ali ble ganske matt i dag da eg raserte HELE Kjøkkenet, er vanskelig å være 2 som rydder syns eg, best å være alene for å unngå kaos.

 

 

 


Har tatt alle overskapene + et underskap i dag og jaggu har eg “kastet” mye!! I dette skapet her var det skikkelig kaos! Det var alltid en fare for at noe kom ramlende ut når man lukket opp dørene *ler* Inn her puttet me alt som ikkje hørte hjemme noe sted. NÅ fikk eg endelig et skap med bare skåler! Ikkje minst fikk de ildfaste formene plass i øverse hylle, bedre det i steden for å dangle rundt på gulvet!

 

 

 

Dette skapet var også et ganske stort mareritt! Har fått rensket ut ganske så mange kopper og krus og nå har alt som faktisk brukes daglig en felles plass. Skal skryte mer (haha) når mer er ryddet, kjedelig å bare knipse inni skapene!! Det mest sjokkerende skapet er det skapet hvor me har kenwood`n og masse annet som eg bare kastet(!!!) Det var jo faktisk et skap med uttrekkshylle til bakemaskinen! Aldri visst det eg! I morgen er det bare å fortsette, er planen, håper bare eg kommer meg ut av senga!! Beina er helt amøber! Det som blir kjekkest(?) er når matskapene skal til pers! Da vil eg tro mer kommer til å havne i den nye skjenken. Ja i skjenken fikk eg faktisk plass til store skåler og store fat! De har alltid ligget øverst på skapene å samlet støv.

Var en kjapp tur nede på posten å sendte en pakke nå i kveld og svinset innom Nille i samme slengen. Er jo på jakt etter noen store glass (a`la Norges glass) for å ha på den nye skjenken, men de var UTSOLGT for de eg hadde sett meg ut! Så ja, spørs om eg ikkje bare må en tur på Ikea rimelig kjapt. Garantert at eg kommer på flere ting som eg “bare må” ha, er jo nok så vanlig det 🙂

Men nå bare surrer eg her eg sitter, er sååå trøtt så eg vil tro det blir en tidlig kwell! Litt usikker på om eg skal perle på det eg startet på i går, eller om eg skal strikke….eller….bare sitte her å puste…*sååå trøtt*

 

 

HA EN ROLIG KWELL

 

 

 

Go`klem fra ei skutt Vibbedille 🙂

3 kommentarer
    1. Sååå flink du har vært i dag 😃.. man blir jo fornøyd med hver eneste ting man får gjort❤. Og dette her ble en del jobb. Godt å bli kvitt noe, og få satt resten i system.

    2. Bra jobba! Har du sett at Clas Ohlson har glasskrukker? De har 2l og 3,6l til mellom 60-80kr. Ikke sikkert det er dette du er på utkikk etter da, men hvis det er det så sparer du deg for en tur på IKEA:)

      1. Da skal eg sjekke Clas Olhson også 😉 MYYYE fint der som eg kunne tenkt meg av acrylglass bokser til å ha inne i kjøleskapene 🙂 Det er så fint og veldig praktisk 🙂

Siste innlegg