Vi kjøpte en “gammel” skjenk og malte den!

Foto: Helene B.S (Bildet tilhører selger)

 

ENDELIG!!! Der var skjenken me begge falt for! Gudene skal vite at me har jaktet lenge, og da mener eg leeenge! Holdt på å bli sprø en stund, noen ganger fant eg en som eg likt, men den var ikkje Ali enig i – og omvendt!
Ting tar virkelig tid noen ganger, og det å pusse opp når man er 2 som har sååå forskjellig smak som det me har, ja det er pillemen ikkje enkelt! Me var i grunnen enig i at me ville ikkje bare kjøpe en furuskjenk(kjøpmannsdisk)
og være fornøyd med det, sannheten er jo at me aldri hadde blitt fornøyd uansett hvor mye me hadde malt den. Noen ganger lønner det seg å bare å is i magen selv om rotet til tider vokser en over hodet ⇓

 

 

 

 

Me har levd med en del kaos på kjøkkenet nesten i 1 år! Noen ganger var eg på nippen til å bare overse det hele og bare godta at sånn skal det være! Men!! Da endelig de flotte Kombiskapene var på plass etter en evinnelig lang ventetid, hjalp ikkje særlig på at Covid-19 etablerte seg heller, var det som det hele løsnet! Nå hadde me ikkje særlig valg, me MÅTTE ha en benk der hvor alt rotet står på gulvet!

Skjenken på det første bildet er eik og den veier garantert et halv tonn! Var søren ikkje enkelt å få den inn i bilen,(Jammen godt me at me nylig kjøpte stooor bil) selv om DibHassan har råsterke armer har ikkje eg det hehe
Men men me fikk den nå med oss og selger fikk 1000 kr og me var alle fornøyde 🙂 Hjemme gikk den rett
i garasjen og samme kveld begynte Ali demonteringen. ALT ble plukket fra hverandre, eg kjente at eg ble litt matt, men eg skjønner jo når eg ser resten av bildene at det var helt nødvendig:

 

 


Se bare hvor fin den ble!! Den ser jo søren meg ut som det er kjøpt sånn! Du klarer ikkje finne en dråpe eller et strøk som er feil vei, han kan virkelig male, det må eg si 🙂 Så ja, endelig er skjenken me begge likte på plass! Hvis eg bare skal peke på EN ting så skulle eg ønske den var noen cm dypere! Men men, man kan ikkje få alt 🙂

 

 

 


Så ja, nå er eg fornøyd!

 

 

 

Lekkert, ikkje det? Bra arbeid dette ♥

 

 

 

Hvis man legger hodet litt på skrå så kan man øyne strukturen i eika gjennom malingen, Ahaa det er så fint atte!

 

 

 

Selv om eg skulle ønske den var litt dypere er det mer enn nok plass i skaper og skuffer
og eg GLEDER meg til å slippe OCD`n løs og lage system og orden 🙂

Det gjenstår bare å angripe HELE kjøkkenet! Det er ikkje bare å ta rotet fra gulvet å putte inn i her, neida, nå skal ALT av skaper tas og det skal orden alle veier! Kjenner eg blir litt matt ved tanken, men det er jo bare å starte! Eller? Klarer ikkje å tenke på hvor eg skal begynne, hva skal eg ha i skjenken? Tørrmat? Steintøy? maskiner?
Oh My
….eg må virkelig prøve meg frem å se hva som funker best. Gi meg ei uke, så er eg nok ferdig *ler*

 

 

 

For den som likte fargen så er dette malingen me brukte på VEGGEN. Når eg kjøpte malingen til skjenken gikk eg tilbake på Obs Bygg og viste denne lappen og sa: “Eg trenger den samme fargen bare til en eike skjenk”. Da fikk eg et spann med møbelmaling i 15 matt, skal få tatt en bilde av den også, men akkurat nå står den nede i garasjen 🙂 Målet av jo at skjenken på en måte skulle blende inn i veggen og det syns eg me fikk fint til.

I dette øyeblikk er eg dypt ned i kaffikoppen, om eg skal begi meg hen på kjøkkenet i dag vet eg ikkje….
Trenger å tenke! Men så langt er eg meget fornøyd, har nye bilder som står å venter + annet dill og dall som er planlagt på veggen over skjenken. Kanskje begynne med det? Tja, får sjå!

 

 

KOS DEG OG HA EN
FLOTT LØRDAG!

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

11 kommentarer

Siste innlegg