BLI MED PÅ NOE GØY! AHOI!!!

Ankestrick

Striper, blålige striper sammen med hvitt, Mmmm så rent og lekkert! Strikkes i den NYDELIGE garnet Tosh Merino Light! Du er definitivt nødt å ta å sjekke det ut, ja i minste FARGENE!
*Du klikker deg herved inn på en DåneLink*

 

SURF (ahoi)
Bildet over
Opp til str 49″/ 125 cm rundt brystet
Strikkes Top/ Down

 

 

 

 

 

Ankestrick

Denne er jo bare SÅÅÅÅ utrolig lekkert! JA, eg har vist den før, men i dag er det en spesiell anledning ser du så bare les videre! Den ligger forresten å vibrerer i mappa mi! Liker den så godt!
Denne kan f.eks strikkes i Wollmeis! Mmmm deilig!

 

 

CLAM (ahoi)
Bildet Over
Opp til str 48,8″/ 124 cm rundt brystet
Strikkes Top/ Down

 

 

 

 

Processed with VSCO with a5 preset
Ankestrick

Denne siste er en MYSTERIE GENSER! Dvs at du kjøper denne som en vanlig oppskrift og du vil få første del den 29. oktober og videre får du en del hver 14.dag ca. Dette kalles en KAL for de uinnvidde.
Du kan når du kjøper denne melde deg inni gruppa til Ankestrick på Ravelry og diskutere denne MYSTISKE GENSEREN sammen med likesinnede, det er KJEMPEGØY! Ja eg har flere ganger delta på slike KAL 🙂 Med tanke på STILEN Ankestrick “Kjører” er eg ganske så sikker på at det blir en FLOTT genser! Tar DU sjansen?? Siste del kommer 3.desember og hun lover at du kommer til å bli mer enn opptatt de 2 ukene mellom hver del 🙂 SÅ GØY!

Du kan selvfølgelig kjøpe alle disse 3 Prosjektene seperat!

 

MYSTERY SWEATER KAL (ahoi)
Bildet over
Str opp til 48″/ 122 cm

 

 

Hvis du som meg både falt for genseren øverst, Tunika`en + at du vil bli med KAL`en, ja da kan du kjøpe EBOKA med alle disse 3 samlet! Lurt ikkje sant? Nå du kjøper KAL`en vil du få all info
i Library på Ravelry 🙂 Eboka kan du kjøpe
HER!

KOS deg hva enn du måtte finne på!

* * * *

Åååå kan tro eg har hatt en deilig ettermiddag! Da eg hadde hentet Jr på skolen (I STORMEN) spiste me middag og eg sovnet som en stein på sofaen, var fullstendig skutt kan du si! Jr er så skjønn vettu, han vekket meg halv 6 og sa han hadde ordnet skyss frem/tilbake til trening for kameratens mor kunne kjøre i dag – Ahaaa noe såååå herlig! Er virkelig glad for at me slapp å kaste oss i bilen rett fra den dypeste søvn! Eg sto opp altså og ordnet meg kaffi og nå første føler eg meg litt våken 🙂

Har ikkje strikket en eneste maske i dag selv om mulighetene var der, eg har omtrent sittet som en amøbe her i stolen! Nå derimot er det KWELL og strikketøyet SKAL aktiviseres! JU BETT!

Stearinlysa er tent og det virker som om stormen har løyet noe, godt er det for det har gått noe vilt for seg! hehe Hekkan som det har brakt og knakt hehe Koselig og da 🙂

 

 

KOS DEG OG HA EN
FORTREFFELIG HERLIG KWELL!

 

Go`klem fra ei Optimistisk Vibbedille 🙂

#strikk #strikking #kal #mysterysweater #ankestrick #ahoi

1 kommentar
    1. For noen nydelige gensere. Kunne godt tenkt meg å bli med på den strikkealongen. Får tygge på det. Jeg postet akkurat et innlegg på bloggen min der jeg viste frem mitt resultat av crocketalongen som Drops hadde i sommer. Det er så moro å starte i en ende og ikke helt vite hvordan sluttresultatet blir. Ha en fin kveld:)

Siste innlegg