STERKE DAMER TRENGER IKKE MUSKLER!


Sterke damer trenger ikkje muskler…..nei de trenger overhodet ikkje muskler for å vise at DE er det sterkeste kjønn! Kvinner trenger ikkje muskler for å hevde seg, for å vise at det er de som overlever, det er de som står i mot, det er de som TAR i mot, det er kvinner som blir undertrykte og det er kvinner som reiser seg…og står like stødig som fjell! Muskler er der i mot oppskrytt!
________________________________________________________________________________


Over hele verden blir kvinner i dag undertrykket, enten av et helt samfunn eller av en enslig mann (f.eks)! Selv om en kvinne er på sitt svakeste og mest sårbare når undertrykkelsen rår så kan me likevel reise oss når kampen er over og me går videre med en indre seier og styrke som eier ingen begrensning! Kvinner blir voldtatt, slått og utstøtt, men me reiser oss i etterkant om mulig bare enda sterkere….den enkelte lurer mange ganger på hvor denne styrken kommer fra, men kvinner er det kjønnet som er født for å overleve uansett hva! Me kan bli knust av sorg og me tømmer oss for tårer, men me reiser oss og blir bare enda sterkere enn før. Hjertet får en brist for hver gang me blir knekt, men det skal sååå mye mer til før det blir knust og me lever videre etter de tøffeste tak.

 

Me føder våre bare barn, ikkje bare ett, men gjerne opp til flere, me er ved barnets side gjennom hele livet uansett hva! Sorger og gleder går hånd i hånd og me vokser sammen med barna og me blir bare enda sterkere! Me takler både vårt eget liv og alle rundt oss sine liv. Me tar vare på alle, ja at alle me bryr oss om må ha det godt.

 

Me opplever ekte kjærlighet, me lever på en sky og me kan blir smelt i bakken av virkeligheten, men enda en gang så reiser me oss, me slåss, me kjemper og me vinner! Kvinner ER sterke! Det beviser me hver eneste dag!

 

Noen kvinner utnytter denne styrken feil og driver undertrykkelse av andre kvinner! Hørt om baksnakking? Uthenging? En skikkelig Catfight!? Sjalusi? Intriger? Egoisme? Maktsyke? Dette er styrker som mange kvinner er i besittelse av og DET er en farlig styrke som kan knekke den flotteste og ærligste dama!

 

Sett sammen ei gruppe damer i en måneds tid f.eks på ei øde øy og se hva som skjer; Det vil ganske fort bli grupperinger, de sterke mot de svakeste, de blir spilt ut mot hverandre, utnyttet og rundlurt av et fåtall av disse damene….de MAKTSYKE! De maktsyke er de farligste, de kan gå gjennom ild for å oppnå akkurat det de ønsker! Sky dem som pesten! De kan tråkke andre så langt ned at det kan bli en evig kamp å komme seg ut av hennes klør.

 

Noen er avhengig av å bruke andre for å klatre selv, de sverter andre kvinner for å oppnå noe! Man kan se det hver eneste dag, ja kikk rundt deg, LES mye av det som skrives på nett f.eks. Noen utnytter andre hele tiden, de bruker de som er svakest for å poengtere noe, ja bare for å tråkke andre ned for så å sitte tilbake med hele glorien! Sånn KVINNFOLK gir eg ikkje 5 øre for en gang. Noen må bare sverte andre for å selv komme frem og ingen er mer sjalu enn kvinner, på hverandre.

 

Hvorfor kan me ikkje heller UNNE hverandre at ting går bra, hvorfor kan me ikkje heller hylle hverandre mer? Me har jo alle kjempet våre kamper, noen slag har me tapt- ja for det gjelder å velge sine kamper med omhu og en kløktig kvinne kan komme lang UTEN å måtte utnytte og ødelegge andre, et EKTE kvinnfolk! Hva oppnår man ved å såre andre? Ja rett og slett se at andre blir knust og nærmest til intet gjort bare for å styrke sin egen posisjon? Hvem er disse kvinnfolka og hva drive dem? Et realt kvinnfolk når til topps uten å tråkke ned andre på veien!

Eg er ikkje så gammel, føler meg fortsatt ung, men jaggu har eg hatt mine kamper. Noen har eg valgt for å bekjempe og gå seirende ut av, andre har eg snudd ryggen til, men eg har aldri utnyttet andre bare for å trone på toppen! Så lavt lar eg ikkje meg selv synke. Mye av det eg ser sjokkerer meg like mye hver gang! Ja at noen kan finne på å gjøre noe slikt?? KUN for egen vinning! Det verste er jo at ofte har slike kvinner en tilhengerskare som forsvarer vedkomne med nebb og klør og du når omtrent ikkje frem til vedkomne – det er jo om enda mer forunderlig! Hva drives de av??

Mulig eg er naiv i noen settinger, men eg er alt annet enn dum og ingen skal tråkke meg for langt inn på tærene før eg reagerer. Men eg spør meg om igjen og om igjen: Når me er så sterke som me er, hvorfor ikkje bruke styrken sammen og oppnå mer som et fellesskap? Det er jo så mye å vinne på det?

Hvorfor skal det sitte èn kvinne på hver en topp med en klan av tilhengere rundt føttene? Hva vil det blir til slutt? Me må lære oss å se hverandre, lytte til hverandre og løfte hverandre frem! Gi ros og du vil sanke heder og ære, skyv en annen foran deg selv og du vil oppnå så mye mer! Du trenger ikkje en gang muskler for å gjøre det, du trenger KUN et godt hjerte <3 
 

 


La dagen som ligger foran deg være dagen hvor du setter et eksempel for deg selv! Start nå! Gi skryt, Gi ros og GI av deg selv! Lær å se dine egne mangler og andre sin styrke…

 

 

 

 

HUSK:
DU er BRA nok! Ikkje la noen fortelle deg noe annet!

Go`klem fra Vibbedille <3 

#sterkedamertrengerikkjemuskler #styrke #sterkedamer #fellesskap #sammen #rosandre #taselvkritikk #fremhevandre
#velgdinekamper #egoisme #maktsyke #farligedamer #utnyttelse #blogglisten #nettavisen #topplisten #toppblogg #toppblogger

3 kommentarer
    1. Du beskriver en verden og en virkelighet som ikke jeg klarer å kjenne meg igjen i ;-O……Jo det finnes kvinneundertrykkelse ( andre land, kulturer, religioner osv…..) men i det omfanget du beskriver her til lands? Du må ha vært svært uheldig med dine “medsøstrebekjentskaper”. Og som kvinner i Norge har vi da vel et valg om vi vil la oss undertrykke eller ikke?
      Fin genser og skjørt på bildet forresten ;-)) Ha en fortsatt fin dag!

Siste innlegg