PERFEKT JULEGAVE TIL EN SKIKKELIG SØTNOS!

Amigurumi Fair

 

Her har du den perfekte og desidert en av de KOSELIGSTE Julegavene du kan lage! Er også veldig herlig gave å f.eks ha med seg til vertinnen/verten til Juleselskapet du skal i 🙂 Her er det bare å finne frem noen deilig tynt garn og sette i gang 🙂 Heklenål nr er berre lekkert å hekle med 🙂 I følge oppskriften er de heklet i Acryl garn, men eg hadde nok valgt tynt bomull eller ull, Silja garnet er supert til dette formålet. Hvem faller vel ikkje for en søtnos som dette??

 

 

 

 

Amigurumi Fair

 

 

SET OF CHRISTMAS CASES COZIES
Bildene over
Hekles på heklenål nr 2 mm

 

 

 

 

 

* * * *

Ok, da har eg nå fått gjort litt i dag! 2 porsjoner med Fruktflesk står klar til skjæring/klipping, men av alle ting var me tomme for Gul konditor farge så Sitronvarianten fikk eg ikkje laget! Me tar turen på Kiwi i kwell mens Dib er på trening så da kan eg lage det gule flesket i morgen 🙂 I dag filmet eg hele seansen på SnapChat så vil du se hvordan eg lager + plukke med deg oppskrifta tar du en kikk der.
Eg heter vibbedille der så søk meg opp 🙂 Kommer også til å legge oppskrifta her når flesket er ferdig!

Har selvfølgelig også fått strikket en del! Ville jo bakt litt mer, men som du ser på Snapchat er det ganske KAOS på kjøkkenet (Alt kjøkkenutstyret til Amira!) og det er vanskelig å få til så eg HÅPER det er borte til helga for eg må få fart på sjokolade, nøtter, mel etc! Det kribler etter å bake!

Har dessuten fått kjøpt Dib sin Julegave i dag og eg priser meg veldig lykkelig for alt som kan kjøpes på nett! Eg blir svett bare eg tenker på alt kaoset som er på byens kjøpesenter og er glad eg slipper! Deilig å bare hente det på poste og få det i hus uten for mye styr 🙂 Kun Amira sin gave igjen 🙂

Jaja så langt er eg ganske fornøyd med dagen så nå tar eg fatt på sjalet igjen og lader opp til me skal ut å kjøre om et par timer 🙂 Ute blåser det skikkelig STORM altså!

KOS DEG OG HA EN FIN
ETTERMIDDAG OG HERLIG KWELL

Go`klem fra ei Optimistisk Vibbedille 🙂

#strikk #hekle #knit #crochet #hekleoppskrift #pattern #strikkeblogg #strikkeblogger #julegave #norgesstørstestrikkeblogg #norgesstørstestrikkeblogger #blogglisten #topplisten #toppblogg #toppblogger

0 kommentarer

Siste innlegg