DA VAR ME I MÅL OG KAN STARTE PÅ NYTT


Ahaa SMASKENS! Oliven fra Sør Libanon – absolutt de beste i verden! Det er som snop og eg kan
nesten ikkje å stoppe når eg er i gang! Himmelsk gode! Mulig de ser ganske herpa ut hehe Men som med så mangen andre ting så finner man som regel mye godt om man ser forbi det ytre 🙂 

 

Me hadde en koselig dag, eg opererte litt som KjøkkenAss. for Ali, ja eg benyttet meg hvis han satt seg i sofaen 2 min, da PILTE eg på kjøkkenet og ryddet litt sånn som sto i vasken, tømte/fylte oppvaskmaskinen alt etter som. Det er håpløst å være på kjøkkenet samtidig når han lager mat som dette! OMG! Han fyker rundt over alt, har en persilledusk der, ei halv sitron der og noe krydder på bordet, noe mat er på fat på gulvet, ja for andre enn han selv så er det KAOS! Man kan, om man er uheldig virkelig tråkke i salaten! KRISE! Men fy søren han får virkelig ting gjort!

 

Som du ser har han nok en gang tryllet frem et himmelsk bord med MEZA! Her er det noe for alle! Dette er ikkje sterk mat, men mildt og godt, men likevel en del krydder og det kan ikkje beskrives –
det oppleves! Har du mulig og er f.eks på Al`Amir i Oslo
(LITT usikker på om den likker der ennå? Den var i allefall bak Stortinget ut på Karl Johan før); Bestill MEZA! Det er faktisk Ali som har laget menyen der!

Vår Meza består av MYYYE grønnsaker! Utenom er det Kafta, spyd med marinert lammekjøtt
og kylling. Det er noen tallerker med tunge og kylling, ellers er det rene grønnsaker på fatene. ALT du kan tenke deg! Glem kniv og gaffel, riv av litt brød (vask hendene først) og DIGG inn!

Velkommen til bords:

 

 

Jepp! Man blir god og mett + at me nå har herlig mat et par dager!

 

Det nye året starter med plaskregn og fest i “Juletreet” – Et herlig syn å sitte og følge med på!

Planene mine for i dag var å få bort Jula, men det eg IKKJE tenkte på var at alle eskene pynten skal ned i står i garasjen! Eg kunne virkelig ikkje mase på Ali om det i går når han var på kjøkkenet så eg overbeviste meg selv om at me kan ta det LITT med ro i dag! Men uansett, ingen som vet hva som skjer senere hvis f.eks Ali står opp innen en time hehe Men kjenner i grunnen på kroppen at det hadde vært fint med en hviledag! Vanligvis så fyker Jula i eskene etter toner og rytme fra NyttårsKonserten, men eg tror bare eg strikker og nyter konserten i steden for 🙂 Har en dag i morgen også, men eg starter den hos legen kl 11 og så spørs det hvor lang tid det tar om eg klarer å komme i gang med ryddinga etterpå! Må liksom ha tilbake stua FØR skolen starter! Her starter de på onsdag.

Ble ikkje sååå mye strikking i går så eg skal ta fatt på de siste 8 pinnene på kanten og få det gjort i dag og det blir sååå fint kan tro! Gleder meg til å spenne det opp på nåler og nyte sjalet!

Det er et annet sjal som eg hadde såååå lyst på for ca 10 år siden, men eg turte eg prøve meg på engelske oppskrifter og sjalet virkelig fullstendig uoppnåelig, men i dag har eg 0 problem og igjen har lysten dukket opp! Ene`s heter sjalet og du kan se det HER!

Men men, eg sitter her godt inntullet i pysjbukse og Ali sin ALT for store slåbrokk og lukten mann så en tur på badet og innom dusjen er på sin plass 🙂 

KOS DEG OG NYT NÅ
VIRKELIG ÅRETS FØRSTE DAG!

Krysser fingrene for at det har vært en rolig og fin natt i hele landet!

Go`klem fra ei Optimistisk Vibbedille 🙂

#food #mat #libanesiskmeza #lebanon #meza #enesscarf #nyttårsdag

2 kommentarer

Siste innlegg