4 MAGISK STRIKKEOPPSKRIFTER

Design av Ursa Major Knits

 

Ser jo nesten ut som leketøy dette her! Ja eller noe man henger på veggen på et barnerom for
å pynte opp 🙂 Fy søren, ser jo skikkelig gøy ut å strikke og selv om du muligens ikkje skjønner at det kan være fint å ha på seg, ja så kan eg love deg at det ser helt KONGE ut rundt halsen!

Et tips til sjalet over er å bruke garn med lange fargeskift og for best effekt bruk fargene på en måte slik at du kan skille mondulene fra hverandre 🙂 I oppskriften er det også diagram over sjalet slik at du selv kan fargelegge og se hvilke farge du vil ha hvor

 

 

TIFFANY EPIPHANY
Bildet over
Str Medium og Large

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Design Ursa Major Knits

 

Anbefales å bruke 3 kontrastfarger, veldig lange fargeskift fungerer meget bra 🙂

 

 

WALTZING IN VIENNA

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Design av Ursa Major Knits

 

For å få samme effekt som på bildet anbefales det lange fargeskift

 

 

KNITOPIA

 

 

 

 

 


 

Design av Ursa Major Knits

 

 

SONIC WAVES

* * * *

YES! Denne mandagen har eg gledet meg til! I kwell er det Gradering og det er skikkelig spennende! Håper bare formen til DibHassan er på topp for i går kastet han opp og var slettes ikkje god!
Krysser alt eg har for nå har han ventet siden før påske for å gradere seg! Han trodde jo at han skulle gjøre det til påske, men fordi Blåbeltene kun får 2 graderinger i året måtte han vente til nå!

I går kwell ble det også bestemt at han skal reise på Sommerleir med Tae Kwon Do`en til Stord i juni!
Den uka er nå både bestilt og betalt, dvs at han også er garantert ( så og si!!) det Røde belte og kan dermed stille i NM/Oslo i okt/nov! JuHuuu Jammen mye spennende som skjer for han fremover!
Det hadde vært sååå gøy å blitt med til Oslo! Må nesten se i tilfellet hvordan det kan ordnes!

Ååå det har virkelig vært en helt MAGISK helg når det kommer til været! Brunfargen begynner å ta sin plass MIDT i fjeset og det føles så deilig! Satser på at eg også i dag får meg en time i sola, må jo virkelig benytte meg når eg har sjansen! Utrolig hvor godt litt farge gjør altså, ja man føler seg mer opplagt og ikkje minst fresh 🙂 Eg har vært flink da, smørt meg godt og sittet max 30 min på formiddagen og ca 30 min på ettermiddagen 🙂 Det lønner seg ikkje å ligge dønn vadder første dagen for så å bli helt svidd! Det gjøre slettes ikkje godt! Vondt er det også!

Strikketøyet?? Vettu? Eg tok ikkje på det i går! Tilbringte store deler av dagen ute, plantet litt erter
og styrte med det, solte meg, dillet og satt litt mer i sola, dusjet, la ut på en noe luftig biltur, kom hjem og fikk besøk av nevøen vår resten av kwellen! Kjempekoselig for nå er det ca 6 mnd siden me så han!
Han skal bli med på graderingen i kwell og det syns Dib er stas 🙂 De to har et veldig god forhold
og han stiller opp på alt som har med Dib sin trening å gjøre 🙂

Tja kanskje eg skal gjøre bitte litt inne i dag før eg beveger meg ut? Hmmm skal ta det opp til vurdering mens eg tar eg kaffi mens, du og eg får tastes litt senere i dag 🙂

I morgen er det 3 uker siden eg var hos legen med armen og i morgen er det ut dit igjen! Kontroll med armen/skulderen og den er igjen slettes ikkje god…Lurer på når det skal snu?
Eller, kanskje den er helt utslitt…??

 

 

KOS DEG OG HA EN
SUPER MANDAG!

Go`klem fra ei spent Vibbedille 🙂

#strikk #strikking #knit #pattern #strikkeoppskrift #strikkeblogg #strikkeblogger #norgesstørstestrikkeblogg #norgesstørstestrikkeblogger
#blogglisten #topplisten #toppblogg #toppblogger

0 kommentarer

Siste innlegg