FARGERIK INSPIRASJON OG MASSE BARNSLIG GLEDE

Reklame | Rito Garn&Hobby

Gjett om eg er yr som en unge i “gottebutikk”!?? Oh MY! Eg dibber av iver og kunne garantert ha dratt til Selestranda med èn gang etter et hav av runde flotte steiner, men heldigvis har eg noen hjemme som skal males så gjett om eg skal KOoOSE meg!! Nå spinner hjernen på høygir og kreativiteten blomstrer!

Hentemeldingen hadde så vidt tikket inn på mobilen før eg var på vei for å hente pakken, ja hvem hadde vel ikkje gjort det når det kommer en slik deilig pakke!?? Siden eg var liten har i grunnen maling og tegning vært min aller største lidenskap, ja den har vært mye større enn strikking skal eg si deg!  Nå håper eg å dulte litt borti dine kreative gener slik at DU også blir akkurat like steingal som meg!! JuHuuu

Som utdannet Grafisk Designer kan eg læren om FARGER! Elsker farger!! Derfor bestilte eg alle PRIMÆRFARGENE for da har eg jo nemlige ALLE fargene hele verden!! Det er ikkje alle farger som er gode å bland, regner med du har erfart at fargene både blir gromsete og ekle?? Grunnen er at for å få flotte farger trenger du RENE farger – altså Primærfargene!

Disse flaskene med maling kan du kjøpe HER HER HER HER og HER

Nevnte eg at det er TILBUD på disse malingene nå? Vel, det er det!!
 

Dette er 3 Sekundærfarger som er laget av Primærfargene på forrige bilde – KULT??Legg merke til hvor rene og klare fargene er, ikkje noe groms her nei!

LILLA = Rødt og Blått
ORANSJ = Rødt og Gult
GRØNT = BLÅTT OG GULT
(Den lysgrønne øverst til venstre er den samme grønn med litt hvit i. Ja får det er bare å kjøre på med forskjellige mengder hvitt så får du nyansene)

HVOR GØY ER VEL IKKJE DETTE??
 

Litt Inspirasjon??

Pensler trenger du også! Prøv deg frem på hva du liker best.
Mine finner du
HER og HER

Nevnte eg Tilbud?? Woop Woop!

 

SJALLABAYS!!!
Skal me lage STEINgalneKULE Julegaver sammen??

Disse små begerne er jo SUPRE!!
Eg bruker de til å blande opp nye farger! Genialt med lokk, ja for malingen lever så og si evig! Da trenger du slettes ikkje kaste fargene du lager!

Disse begerne kan du kjøpe HER!
De er forresten kjekke til flere ting 🙂

DETTE er noe du ikkje klarer du uten!! MALING på en penn!! NEI, det er ikkje en vanlig tusj, det er altså maling som er inni her, flotte til detaljer og skygger f.eks Kommer helt an på hvor avansert du har tenkt å male. Eg venter på en hele pakke med slike SteinMalings Tusjer, de er bare litt forsinket, men eg hadde bestilt extra i hvitt og svart og de sto heeelt til forventningene 🙂

Du finner de HER og HER

Kommer til å legge ut settet eg venter på når det kommer

 

Nå steinene er malt, ja da er det veldig greit med en god lakk slik at
steinene kan ligge ut f.eks hele året 🙂

Lakken finner du HER

 

MER inspirasjon??
FANTASTISK, ikkje sant??
Ikkje kom å si at du IKKJE ble fristet??

 

Jepp, denne høsten skal eg virkelig kose meg med skikkelig gøyale Hobbysaker!
Mulig eg blir litt steingal utover mot Jul Ho Ho Ho Eg gleder meg i allefall jysla møje til å bare begi meg i kast kan du si!! Oh`la la 🙂

Men du, visste du at Rito Garn&Hobby omtrent ALT du trenger uansett hvilken
Hobby du trenger noe til?? For å si det sånn, hvis ikkje de har det så finner du så
og si ingen andre steder heller + at Rito har MYE Tilbud!!

Sjekk ut MASSE Tilbud HER og KOoOS deg 🙂

Nå skal eg KOoOSE meg resten av kwellen og fyke videre sammen med Flamingoen!!

 

KOS DEG OG HA EN
FARGERIK KWELL

 

 

Go`klem fra ei FargeGlad Vibbedille 🙂

4 kommentarer
    1. Så kjekt !
      Og jeg som trodde dere skulle lage sånn flotte steinformasjoner/figurer av alle steinene. Virkelig inspirerende. Selv har jeg laget en søt pusekatt og noen andre fine figurer som jeg har gitt vekk til stor glede for både giver og mottaker.

    2. Me har dekorert inngangspartiet med et par 100 kg stein og nå mangler det bare å plante klatreeføy der ute også. Du kan se det i et innlegg fra i går.

      Men skal noen malte steiner til pynt på terrassen ?

Siste innlegg