KOSELIG MED REGN…MEN IKKJE I STUA!!


Jadda, da kan du si det ble en BRÅSTOPP i oppussinga! En ting er jo at det er skikkelig koselig å sitte inne og kose seg over at det regner ute, men når lyden av vann blir for intens og du sjokkert oppdager at det formelig fosser nedover stueveggen, ja DA er det ikkje fullt
så koselig lenger…Eller hva??

Mens ungene og eg var i barnebursdag i går skulle Ali klargjøre de 2 siste veggen i stua for meningen var jo å male de i dag…Han drev å tapet rundt stikkontakter og vinduene da han sjekket på veggen bak TV hvor me HAR HATT vannlekkasje som de har fikset i flere vendinger, han stakk liksom hånden inn under taket/veggen hvor listene var og da var det som han stakk hull på en “vannboble” og det bare rant nedover veggen! “WHAT A HEKK” sier eg bare!

 

 


Say no more….vannet dro med seg mye dritt inn ja…Og ME vet hvor vannet kommer fra, er 100% sikker på at det kommer fra dreneringssluket på terrassen over….dette har me prøvd å få gjennomslag for før, men neida da var det terrassebeslaga oppe som ikkje var tette og det kunne være kondens fra rørene til dreneringen, ja guden vet hva det kunne være! Me informerte om denne lekkasjen for SNART 4 år siden…Kommunen som da eide leiligheten rir sjelden den dagen de saler kan du si…Ting tok tid, ja i mens sprakk blant annet taket pga vann og det hele var ei salig røre! Vel vel i fjor fikset de det som tilsynelatende var problemet; Kondens fra dreneringsrøret…Fra da til nå før me kjøpte leiligheten har det kommet mer vann og han som skrev tilstandsrapporten noterte seg dette og forlangte at kommunen skulle fikse dette FØR me kjøpte…Noe de også gjorde! Hele utsiden av leiligheten ble skiftet og alt ble gjort skikkelig, etter 1 mnd (TTT!!!) fikk nå endelig naboen over skiftet terrassebeslagene og alt var i orden på SISTE kontroll, 0% fukt alle steder!

Helt til i går….DA var det vått da gitt!! Ja i dag også….
Eg sendte fluksens en sms til arbeidlederen til kommunene i går (Siden det var han som godkjente at det var tørt) og fikk beskjed om å ta bilder og hente opp formannen i Sameiet ASAP! Som sagt så gjort…Vettu?? Da eg sto opp kl 9 i dag hadde allerede formannen i Sameier ringt rørlegger og Forsikringen. Nå for 10 min siden ringte forsikringen oss og de kommer her allerede i morgen og DET kaller eg kjapt ekspedert, eller, det er SÅNN det skal gjøres og nå håper eg det virkelig det blir skikkelig orden på problemet. Hadde me nå fortsatt vært leietakere, ja da spørs det jo når noen hadde kommet for når man ringer inn en slik skade til Kommunene tar det TID før beskjeden kommer frem til riktig person.


Sier bare EN ting; Så lenge stua er ferdig 2-3 dager før 1.des skal eg være fornøyd…
Eg har IKKJE gitt opp, men kjenner at av og til er nok NOK!

Jadda, da bare fortsetter eg med strikketøyet heller, så får vann være vann!

KOS DEG MASSE
OG HA EN TØRR MANDAG!!

Go`klem fra ei litt Oppgitt Vibbedille 🙂

#oppussing #krise #vannlekkasje #strikkeblogg #strikkeblogger #norgesstørstetstrikkeblogg #norgesstørstetstrikkeblogger
#blogglisten #topplisten #toppblogg #toppblogger

2 kommentarer

Siste innlegg