7 Slag i Box – Nå blir det strikkings!!

Designet av Twin Stitches Designs

 

Før eg skal fortelle deg og ikkje minst vise deg hvor koselig og effektiv dag Amira og eg har hatt, må du ta å plukke med deg disse skjønne sokkene! Ganske så delikate Julesokker dette her!? De er strikket på tynne pinner (2,25) og med et garn som minner om Wollmeise, altså i merinogarn 🙂 DET blir det deilige sokker av! Kanskje du kjenner noen som hadde blitt glad for disse under treet? Vel, du har ennå tid til å fikse det 🙂

 

SANTA`s CREW
Bildet over
Str Voksen Small, Medium og Large

 

 

 

 

 

 

Sånn i 11 halv 12 tiden entret både Amira og kjøkkenet og me har jaggu vært effektive! Mens hun kjevlet og steike en HAUG med kakemenn så fikk eg steikt sånn CA 65-70 krumkaker! Ho Ho Ho Nå kan liksom jula bare komme hehe Nei nei, det må an ikkje! Det er jo nå det er kos, ja før jul altså 🙂 Oppskriften eg bruker på Krumkakene er en gammel etter min mormor og den er superenkelt!

For en porsjon så tar du 3 egg og veier de, la oss si at de veier 140 gr, da skal du også ta 140 gr av sukker, smør og mel. Til slutt tilsetter du 2-3 ss med vann. Du starter med å lage eggedosis. Smelt smøret, avkjøl litt og ha det i eggedosisen før du har opp i melet. Tilsett vannet. (Noen velger også å ha opp i halv ts kardemomme, det gjør du som du vil). Eg laget røra i går og lot den stå i kjøleskapet til i dag, da har den satt seg godt. I år doblet eg porsjonen der av så mange kaker 🙂 Legg kun 1 ts av røra i jernet 🙂

 

 

 

 

Dette ER virkelig verdens BESTE kakemenn med den enkleste oppskrifta!! Ikkje bare det! Men i år fant eg formene mine!! De har vært savnet 2-3 år nå, men da me tømte bla kjøkkenet i sommer kom de frem. Så ja, da ble det masse snøkrystaller, enhjøringer, dinosaurer og en hel haug med babyer 🙂 Masse flott!
Oppskrifta på kakemennen finner du HER!

 

 

 

Designet av Lone Kjeldsen

 

Noe eg brukte mye på Dib da han var liten av vest! Da mener eg til skjorta og finbuksa, det er så fint syns eg!! Lone Kjeldsen er en av mine favorittdesignere fordi hun har så mye delikat og fint både til stor og liten 🙂 Vesten på bildet er strikket i en blanding av ull og bomull, selv strikket eg en lignende vest, men i Holst Supersoft (Selvfølgelig!!). Uansett, skal du strikke vest til å bruke til finbuksa kan det jo være lurt å ikkje strikke den for tjukk. Blir fort nok varm i både store og små selskaper.

 

NORTH WEST
Fra str 3 mnd til 2 år
Dansk Strikkeoppskrift

 

 

 

 

 

 

Etter at me var ferdig med Kakemenn og krumkaker i dag smalt eg like godt sammen deigen til Beatels Stengene! Fra eg skrudde på Kenwood`n til de var ferdig stekt gikk det KUN 47 min og eg fikk 85 kaker ut av 1 porsjon 🙂 Litt tips og råd får du på Snapchat. Selv klarte eg å GLEMME å strø på perlesukker før de ble stekt! Men vettu?? Eg fant ut at det egetlig er helt overflødig for jammen er kakene søte nok likevel, det er jo både sirup og sukker inne i kakene 🙂 Oppskriften på Beatles Stengene finner du HER! Dette må vel være noe av det enkleste du kan lage!?

Siden eg nå steker alt på varmluft trengte hvert brett kun 7 minutter på 175 gr

 

 

 

 

 

Nå er det STRAKS klart for Farmen Finalen 🙂 Eg har ikkje følgte det slavisk i år, men eg så forrige søndag og eg håper Agna vinner! Fy flaten for et RÅSKINN!! Hun gir seg ikkje for 5 flate og eg bøyer meg i støvet 🙂 LYKKE TIL!

Ellers har eg funnet frem litt diverse og kjøpt noen go`biter (bildet rett over her). Dette skal eg nå pakke inn og sååå skal eg innom til mor mi en dag og henge alt på kalenderen hennes 🙂 Hun har kalenderen som hun sydde til meg da eg var lita, der pleier hun å henge litt hvis olderbarna kommer en tur på besøk 🙂 De siste årene har eg pleid å henge på litt gaver til henne, noe hun syns er veldig veldig koselig 🙂

Men nå? Nå er det kun beina høyt og strikketøyet i fanget, beina er helt amøbe! I morgen må eg neste ut på tur igjen, eg MÅÅÅ i banken å vise det nye passet mitt og så burde eg vært å tatt blodprøver! Får se, uansett må eg i banken! Siste frist er den 10/12, men eg fikk jo ikkje passet før rett før helga så.
Får se om eg svinger innom mor mi samtidig 🙂

 

 

KOS DEG OG HA EN
FIN KWELL

 

 

 

 

Go`klem fra ei veldig godt fornøyd Vibbedille 🙂

1 kommentar
    1. Du har jammen vært effektiv i dag!
      Flotte sokker, mønsteret er lagt til i favorittene.

Siste innlegg