ALVOOORLIG TALT…! -Strikkeoppskrift

Designet av Margaret Holzmann

 

Eg sitter egentlig bare her å måååper med tunga ned på knærene! SE PÅ DET DA!? Wow! Har du sett et så knall teppe før? Som i tillegg er strikket? Vanligvis når eg finner slike eventyrlige tepper er de heklet og hjertet klasker
i gulvet for mange av dere siden dere foretrekket å strikke – Vil si det er sjeldent å finne tepper som dette hvor du kan kaste deg rundt med strikkepinnene 🙂 Det GLEDES stort kan du si.

Egentlig har eg reagert inni mellom at så mange flinke strikkere ikkje hekler? Det er jo mange ganger at det skal hekles på et strikkeprosjekt så eg for min del har neeesten tatt det som en selvfølge at de fleste kan det. Anyway, lykken var stor da eg så at dette kan du strikke uten at du trenger noe extra. Eller, designeren tipser om at det er godt å ha en rundpinne på minst 100 cm – Det er sikkert til kanten.

 

 

Designet av Margaret Holzmann

 

Tenk å hatt dette i en stol eller sofa ute på terrassen? Ikkje sant! Eg har selvfølgelig kjøpt oppskrifta og fått den inn i iBook på padda og den ser rimelig bra ut! Gode diagram og forklaring, egentlig ikkje sååå mye hokus-pokus, men greit å lese gjennom oppskrifta for å nøste opp gangen i det. Er du klar for å fylle kurven og starte sommeren?

 

 

FLOWER SHOW BLANKET
Bildene over
Str 157 cm X 157 cm
Strikkeoppskrift

 

 

 

 

 

I oppskriften er det bilder av 3 forskjellige tepper hva angår farger. Det er listet opp med hvilke farger og hvor mange nøster du trenger til hvert enkelt. Sånn liker eg! Syns det er greit at det er bestemt så kan eg heller velge det teppet eg liker best. Eg ville uten diskusjon valgt det helt til venstre, det er det som er avbildet over også, “Summertime”

Nei nå må eg få igjen pusten…det ble litt kaos i hjernen kan du si…

 

 

 

* * * *

 

 

Sola skinner fra skyfri himmel og eg har sovet over 7 t i natt så dette må jo bli en fin dag? Dagen skal eg bruke på meg og mitt – intet annet! Dvs eg skal sitte ved spisebordet å klippe, hamre og kreere 🙂 Har ikkje helt oversikten ennå på hva og hvordan, men noe vettugt må det jo bli 🙂 Inni mellom skal eg også strikke litt og da helst med beina høyt. Har noe travle uker bak meg så nå trenger kroppen litt hvile.

Fikk nå laget noe i går kwell, men eg har litt selvinnsikt så dette må eg nok øve meg litt på 🙂 Kjenner at den der perfeksjonismen kommer smyyygende, men kanskje det kan være litt sånn….på halv 8…? Må sjekke litt rundt om eg kan finne en løsning på det i så fall.

 

 

LAG DEG EN GOD
SØNDAG OG NYT DEN

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

5 kommentarer

Siste innlegg