AMAZING! – Trenger du en utfordring??

Designet av Jennifer Beale

Sånn umiddelbart ved første øyekast ser jo dette virkelig ut som et utfordring, men om så skulle være blir eg uansett totalt blendet!! Ja vettu ka!! Denne her var jo virkelig et syn for øyet og ikkje noe gud og hver man har på seg! Eg har for lengst tapt, så oppskriften er lagret og strikkepinnene klirrer hardt for litt oppmerksomhet!
Dette er så meg, hallo!? Tynt garn og pinne 2,25!? Ååå helt nydelig!

Utfordring eller ei, eg er og blir betatt ♥

 

Designet av Jennifer Beale

Flaks har du også! Designeren har i disse dager 1 års jubileum som designer og gir oss f.o.m i dag t.o.m midtnatt 31.juli 40%!! JuHuuu Benytt sjansen sier eg bare 🙂 Garnet kan me jo snakke om en annen dag, men som så mye annet så passer også Holst Supertsoft til denne! MoHaaa

 

BARACHOIS
Bildene over
Fra 131 cm til 155 cm i overvidde

 

* * * *

 

Jadda da er eg neesten i mål med dagens planer! 4 digre maskiner er vasket, hengt opp og nesten alt er også brettet og lagt på plass. Supert når det er 27 grader og nesten storm! Tørker i rekordfart kan du si 🙂 Sitter å venter på at en maskin med håndklær skal bli ferdig for planen er å henge også den opp før eg tar kwell med strikketøyet. Lavest temperatur som er meldt i natt er 19 gr så da bør de jo være tørre når eg står opp i morgen!?

Nå kan eg virkelig nyte kwellen sammen med Sopranos med god samvittighet for vaskerommet er neeesten tomt for klær! Resten skal vaskes i morgen 🙂 Dette været er jo perfekt nå om dage siden det er GladMat inne i Stavanger! Dib kom nettopp hjem der i fra og kan melde om mye god mat! Absolutt verdt en tur.

 

 

 

KOS DEG OG NYT
EN VARM KWELL

 

 

 

Go`klem fra ei Vibbedille med god samvittighet 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg