CHRISTMAS OUTFIT annò 2019


Designet av Sarah Schira

Tenkt tanken på å åpne en gave med alt dette på oppi?? Eg hadde vært fullstendig i 100 og vel så det! Skikkelig flott samtidig så var det i herlige “friske” farger som passer supert når snøen laver ned 🙂 Noen du kjenner som hadde blitt glad for dette til Jul?? Da kan du jo starte i det små denne jula, ja for genseren kommer det ikkje oppskrift på før over nyttår, men her kan du plukke med deg tilbehøret! Start nå så er det ferdig og i boks når genseren kommer!

 

Designet av Sarah Schira

 

GO BIG OR GO GNOMEHAT
Bildet over
Str Baby til Voksen Large
Oppskriften kan du kjøpe HER for en rimelig penge


Designet av Sarah Schira

Vottene der i mot snapper du med deg HELT GRATIS HER INNE!
Dvs at du jammen meg kan starte NÅ som i med en gang! Ho Ho Ho

 

GO BIG OR GO GNOME MITTENS
Gratis Strikkeoppskrift
Bildet over
Str XS til XL

Både lua og vottene har en strikkefasthet på 32 m/10 cm og 40 rows/10 cm så ja, garnet er ingenting annet enn tynt og lekkert 🙂 ca 400 m/ 50 gr ♥

 

♥ ♥ ♥ ♥

 

Ahaa FOR en magisk lørdag, eg bare nevner det liksom! Plenty av Me-Time i herlig fred og ro! Når man da i tillegg slipper å se på ROT over alt, ja da blir man ganske så avslappet og eg kjenner at kroppen slapper av! Selv om eg de siste ukene har sittet en del her i Go`stolen så har eg vært alt annet enn avslappet! Hver morgen når eg våknet føltes det ut som om eg løp maraton dagen før!
Nå bare koser eg meg 🙂

Ali har vært en stund på kjøkkenet nå og selv om det er desember, vinter og jul så dufter det SOMMER fra kjøkkenet!! Han lager en himmelsk god salat! Han “svir” litt tynt skårne kyllingfileèr på panna, samt scampi og Kreps + masse gode og freshe grønnsaker sammen i en skjønn forening med en type saus(hjemmelaget dressing) og det dufter så frisk og jammy! Han serverer steikte baguetter on the side 🙂 Gleder meg til MAT!

Har t.o.m fått strikket en del runder + eg så eg god film, eller….den var liksom helt greit med gode poeng 🙂 I kwell blir det KONGE på Tv!! Wow! Finalen i Idol starter jo 19.30, siden eg syns begge finalistene er akkurat like dyktige på hver sin måte er det nesten det samme for meg hvem som vinner. Dvs Amira og eg stepper inn til Flatland på TvNorge 20.30 og bare sveiper innom Tv2 når det nærmer seg kåring! UANSETT, veldig spennende!! Altså, som sagt, en KONGE lørdag!! Det aller BESTE er jo at BEGGE ungene har fri i morgen!! I øyeblikket er de begge 2 på jobb og Ali og eg er jo bare mer og mer alene hjemme.

Anyway! Nå skal eg bare NYTE denne fine lørdagen så får eg satse på at det kommer noen kaker ut av ovnen i morgen 🙂

 

KOS DEG OG HA EN
STRÅLENDE DEILIG KWELL

 

Go`klem fra ei Veldig Fornøyd Vibbedille 🙂

2 kommentarer
    1. *klapper i hendene*
      Så fantastisk med større skrift.
      Sikkert ikke bare jeg som leser bloggen på mobilen.
      Herlig lue/votteoppskrift!

Siste innlegg