Definitivt det KULESTE Juleteppe! – Oppskrift, så klart!

Designet av Astrid Schandy

 

Eg har forlengst latt meg imponere av teppene til Astrid og et juleteppe som dette er absolutt min stil! Sååå kult!! Det ene teppet slå jo nesten det andre ihjel, for det er mange eg kunne tenkt meg 🙂 Hvis du syns det er for mye å ta på seg et helt teppe har hun om ikkje enda flere stilig og flotte grytelapper 🙂

 

 

 

Designet av Astrid Schandy

 

Det var om mulig enda finere i grønt 🙂
Kanskje du har din egen fargekombo du vil prøve?

 

ASTRID`s CHRISTMAS TANGLE BLANKET
Bildene over
Str 130 cm X 160 cm

 

 

 

Designet av Astrid Schandy

 

I oppskriften på teppet får du også en bonusoppskrift på disse tøffe “lysene” som du kan henge opp akkurat der det måtte passe 🙂 Med tanke på strømprisene er jo disse helt perfekte!

 

 

 

Designet av Astrid Schandy

 

Eller kanskje du vil nøye deg med et par grytelapper i samme stil? Tar seg godt ut på kjøkkenet disse + de er jo supre om du skulle være litt utrygg på hekleteknikken – Kan du trene vettu 🙂

 

ASTRID`s CHRISTMAS TANGLE POTHOLDER
Bildet over
Str 22 cm X 25 cm
Gratis Hekleoppskrift

 

 

 

* * * *

 

 

 

I dag måtte eg knekke meg ut av senga….SHIT altså! Det tar på å rydde hus skal eg si deg!! Fortsetter med det i dag også, men nå ser me en ende på det og det er snart bare de store tingene som møbler igjen, og der skal me se om noe kan selges. Flotte italienske møbler er det vel kanskje noen kroner å tjene på? Kanskje nok til å få noen til å vaske ned hele huset etterpå, ja for der stopper det. Når tak/vegger bør vaske før salg setter eg begge beina i gulvet å streiker hehe Er forresten ikkje alene om det.

Det nærmer seg fort helg også og da går jo turen til Bergen – Det blir garantert veldig kjekt! Håper virkelig på at været roer seg, eg vil ha blikk stille fjorder for bølger er ikkje gøy når man sitter på en båt!! Er i allefall ingen fare for glatte veier, er dårlig med is når det meldes så mye som 14 grader!! Ganske sykt i grunnen! Snart kan me kjøre på sommerdekk hele året! Anyway, nå får eg se om eg får fart på denne stive kroppen!

 

 

LAG DEG EN FIN DAG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

3 kommentarer

Siste innlegg