Delikat og Gratis Strikkeoppskrift

Designet av Deborah Simon

 

Hvis været utenfor ikkje snart snur så trenger me ikkje pakke bort luer og votter! Mulig me kan prøve oss med litt pulsvotter som en myk overgang – Eg skal i allefall hilse å se at sommerkjole og dongerijakke var en dårlig
idé i dag! Det var bikkjekaldt og eg frøs rauå av meg! Rett og slett!

 

 

 

Designet av Deborah Simon

 

Igjen er det tynt garn og tynne pinner som gjelder, men se på det delikate mønsteret da??
Ååå det er en fryd å strikke – Eg lover!

 

TEA & CRUMPETS
Bildene over

 

 

* * * *

 

 

 

Når eg sto opp i morges var eg skikkelig mørbanket, der og da kom eg jo ikkje på at grunnen sikkert var fordi eg pushet meg for mye i går. Kjørte til legen og etterpå skulle eg bare kjøpe noen kilo med gips før eg durte innom hos mor mi med en plante. Veeel….den gipsen eg skulle ha var ikkje enkel! For å unngå å springe inn på unødvendig mange butikker satt eg i bilen å Googlet. ENESTE hobbybutikken (ikkje for at me har så mange rundt her) var Kreativ på Kvadrat…Vel vel, la meg ut på motoveien og “jalla”. Siste eg var på Kreativ bommet eg, parkete ved hovedinngangen og måtte der med labbe gjennom absolutt hele Kvadrat (ja det er enormt stort!) I dag parkerte eg i P-Huset like ved der butikken var. På med munnbind, rett inn, sa ka eg ville ha og fikk det.
Den butikken er sååå trangt at det er umulig å holde noen form for avstand
så eg ville ikkje rolse rundt å finne tingene selv.

Kom meg i bilen og ut til mor mi, der var eg kjapp for eg var så sliten og kald! Vel hjemme pakket eg meg inn i en god joggedress og stupte i seng under 2 dundyner…sov i ca 4 t! Var skambanket da eg sto opp og måtte i dusjen ei stund for å finne den gode varmen 🙂 Vettu hva det først eg leser når eg omsiden åpner Facebook? Et innlegg fra lokalavisen om at en Solabu (det er eg) ikkje har lov å gå på Kvadrat som er i en nabokommune…Tror eg bare holder meg hjemme fremover eg, gjør jo stort sett det også da….Jaja jo jo nå har eg gips i hus nå må eg bare hvile beina ei stund, til i morgen kanskje…? DA kan eg teste det eg har planer om – Nå er det uansett kwell 🙂

 

 

 

KOS DEG OG HA
EN FIN KWELL

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

4 kommentarer
      1. Jo da er selvfølgelig glad for det, men det finnes ikkje noe kos ved å gå i butikker. Det er full fart inne, plukke det man skal ha og rett ut. Den hobbybutikken eg var kjapt innom er SMEKKFULL med alt eg elsker og det klødde i fingrene, men det var rett inn og ut….Trist, men men eg har jo for såvidt en liten hobbystash butikk her hjemme også så eg skal overhodet IKKJE klage! Men ja, eg syns det er ekkelt å være ute, syns det er ekkelt (skummel?) når alle bruker munnbind, man går omveier for å ikkje komme for nær – Jaaa, det minner om en del filmer eg har sett…Kleint, rett og slett. Gleder meg til den dagen eg kan kan gi noen som eg kjenner en god klem, f.eks på butikken bare fordi eg ble så glad for å se vedkomne 🙂 Fikk telefon fra Libanon i dag, kona til bror til Ali er smittet, så nå er hele familien inne til testing. Det måtte skje, ut i fra hva de forteller så er det meste ute av kontroll der ned…Trist…OG skummelt!

    1. Ble litt stresset nå på vegne av andre kjente, men det står i Solabladet at det ikke er et forbud, men forellpig en anbefaling ang. kjøpesenter, enn så lenge. Går nok bra på måten du handlet på og med munnbind selvfølgelig.

    2. Forstår hvorfor dette ønskes, men samtidig “må” noen krysse kommunegrenser pga butikken finnes kun i nabokommunen sitt handlesenter, ikke alle som har flere butikker i en region. Til vanlig er det én arbeids- og handelsregion, når det ikke er Covid, men nå skal vi jo ikke bevege oss så mye. Har selv også måtte handle i nabokommunen, rett over kommunegrensen, men like fullt feil kommune. Brukte hent i butikk løsning, synes det er genialt. Ikke enkleste anbefalingen å følge for min del, selv om jeg gjør så godt jeg kan. Munnbind, antibac/vaske hender, holde avstand, ut å handle færre/få ganger per uke, minimalt med nærkontakter, det er enklere for min del.

      Synes forøvrig det er veldig bra at alle nå bruker munnbind og blir flinkere til å holde avstand. Ja, forstår hvorfor det kan være ekkelt, men enn så lenge kan vi hvertfall komme oss litt ut på drn måten. Dermed kan vi kanskje åpne litt mer opp og folk kan komme tilbake på jobb snart. Jeg gleder meg også til å gi klemmer, sitte å snakke tett sammen, kunne være spontan, ikke tenke på antall nærkontakter på en uke, alt med livet slik det var før Covid. Masse god bedring til familien i Libanon! Håper de klarer seg gjennom sykdommen, det kan virkelig ikke være enkelt der nede!

Siste innlegg