DELIKAT OG LEKKERT – Store Størrelser

Designet av Mélina Hami

 

Nå tror eg at eg har klart å oppfylle noen sine ønsker og det gjør meg glad i dag! Mange har fått med seg min forkjærlighet for Holst Supersoft og dermed kommer det en del spørsmål om f.eks hvilke oppskrifter som de da kan bruke til dette lette og deilige garnet. Det er mange oppskrifter over alt egentlig hvor Holst Supersoft kan benyttes, meeen så er det veldig ofte dette med størrelser da vettu.

Joda, de fleste oppskriftene går fra XS til XXL, men som nevnt tidligere så hjelper det så lite når f.eks XXL veldig ofte er max 115 cm i overvidde. Det som er enda “dummere” er at der du kjøper oppskrifter er det f.eks opplyst om at oppskriften går fra XS til XXL og da inkl det ganske mange, men du må veldig ofte kjøpe oppskriften for å kunne se de eksakte målene-og da stopper det for ganske mange. Fikk en lang mail fra ei barmfager dame her om dagen som sleit en del med dette problemet. Hun hadde ved flere anledninger kjøpt garn og oppskrift for å strikke seg noe fint og blir helt oppgitt når hun så sjekker hvor mange cm størrelsene egentlig er. Nå er det en gang slik at alle kan jo ikkje få alt, men man har lov til å kunne ønske oss det likevel. Denne dama + flere har derfor ønsket seg lette gensere hvor de f.eks kan strikke med Holst Supersoft (eller annet tynt garn)
uten å måtte regne seg frem til en helt ny størrelse.

Designeren i dette innlegget har flere enn kun disse 3 plaggene som er veldig rause i måla og hvis du svipper innom Isabell Kraemer har også hun flere gensere som kan strikkes i Holst Supersoft
og det er ganske så rause mål der også 🙂

 

 

Designet av Mélina Hami

 

Lekre detaljer!

 

QUILLA
Bildene over
Genser versjon
Fra 98 cm til 157 cm i overvidde

 

 

 

 

Designet av Mélina Hami

 

QUILLA
Jakke versjon
Fra 75 cm til 140 cm i overvidde

 

 

 

 

Designet av Mélina Hami

 

Ååå denne er jo bare så lekker! ♥

 

RANUNCULA
Fra 75 cm til 140 cm i overvidde

 

 

 

 

* * * *

Jaja så lenge var den der “Legge seg tidlig-Stå tidlig opp” greia mi! KLokka gikk så alt for fort i går og eg dukket under dyna ca kl 2…ALT for sent!! Men eg var optimistisk og satte alarmen på kl 8, eg våknet 07.45, kikket på klokka og snudde og skulle bare sove 15 min til….alarmen ulte, eg sweipet den av og skulle bare…Våknet med et “brak” kvart på 10 og tenkte; “Faen og!” Ble litt irritert på meg selv for skal det virkelig være sååå vanskelig??
Det vanskeligste er egentlig ikkje å stå opp, men det å legge seg tidlig, ja den koden har eg ikkje knekt ennå!
Jaja det er jo ikkje helt sommer ennå, så eg få øve meg ei stund til 🙂

Våken også med veldig tungt hodet så kanskje det er grunnen til at eg sov lenge!? Håper virkelig ikkje at det utvikler seg! Er veldig lenge siden eg f.eks hadde migrene sist og kan vel takke evn endringer i kroppen for det, men det er overhode ikkje noe eg vil ha tilbake! Satser på at hvis eg bare sitter her å slapper av ei stund så går det seg gjerne til 🙂 Helgekosen må uansett hentes hjem, må bare vente til Ali står opp
så kommer me oss vel avgårde etter hvert.

 

 

 

KOS DEG OG HA
EN GOD FREDAG!

 

 

 

 

 

Go`klem fra ei litt Pjusk Vibbedille 🙂

1 kommentar

Siste innlegg