Dette blir veldig bra! -Shopperunde nr 3

 

Nå begynner det å bli ganske mye eg har fått i hus, mulig det er på tide å pakke litt og litt i esker/poser for klargjøring til levering 🙂 Etter info fra Sola Kommune er det forventet at det kommer flyktninger rundt 1.april – Siden eg nå har meldt meg som frivillig får eg i grunnen løpende info om noe nytt dukker opp 😀 Det føler veldig godt å være en del av noe større som kan bedre tilværelsen for alle de som kommer hit. Eg har da ungene
i tankene når eg shopper (Dette er jo noe eg gjør helt frivillig og på egen Initiativ) og mitt mål er at de ikkje skal mangle noe for å kunne –
på tross av alt- kose seg litt i sin ny hverdag ♥

 

 

 

 

I dag var Amira og eg litt på vandring i Randaberg Sentrum, hun skulle ha noe på Ringo. Der vettu, DER hadde de fått inn masse kule vårleker – Som de STORE såpeboblene eg etterlyste tidligere!
Eg raket med meg alle de hadde! Woop Woop!

Når eg sto i kassen fortalte eg hva eg holdt på med og lurte på om de hadde lyst å bidra. DET hadde de vettu! Eg fikk 500 kr å shoppe for ♥ Det får eg mye gøy for! JuHuuu Så da plukket eg med meg mye kjekt kan du tro!
Masse såpebobler altså….

 

 

 

 

+ 4 liter med Såpebobla refill, 2 store hoppetau ( slike hvor to sveier og 1 hopper – Husker det var utrolig gøy!),
2 enmanns hoppetau, 2 rokkeringer og selvfølgelig 2 drager! ALLE barn i Sola kommune eier en drage eller 15! Ingenting er som å fly en drage på f.eks Solastranden eller en av de andre jærstrendene.

(Må nok kjøpe flere drager!)

 

 

 

 

Her er kvitteringer fra Ringo Randaberg. Handlet altså for 1476 kr og fikk 500 i rabatt, dvs at eg har ca 800 kr igjen å handle for 😀 Tenker det blir en tur på Staples eller Europris på torsdag.

 

Hvis du har lyst å være med på dette kan du sjekke ut
HER PÅ DETTE INNLEGGET hvordan du kan bidra
🙂

Alle bekker små….vettu 🙂

 

 

 

 

Tidligere kjøpte eg masse tegnesaker på Europris og….

 

 

 

 

…Hobbystash og spill på Staples 😀

 

Virkelig fornøyd med dagen så langt og ikkje minst shoppinga! Tusen Takk til alle som har bidratt så langt!
Nå skal eg begynne å surre her på Hobbyrommet så får eg se hva eg får gjort!

 

 

KOS DEG OG HA
EN FIN DAG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg