SELGER ALT! -Vil kjøpe tegnesaker til Ukrainske barn!

I går poppet det opp noe i FB-Feed`n min som fikk meg til å TENKE og GRUBLE hele dagen…..DETTE INNLEGGET HER. Vet ikkje om alle kan lese det, men der står det: Thon Hotel i Stavanger er nå reservert for flyktninger fra Ukraina, og eg tenkte jo at da MÅ eg finne på noe. Satt å vurderte en runde på utvalgte butikker på en aldri så liten “tiggerrunde” – (Eg har ikkje råd å bare kjøpe alt eg kunne tenkt meg å gitt!) Har jobbet som selger i noen år så eg har det i meg OM eg vil. Det etterlyses diverse saker og ting, både nødvendige og kanskje noe mindre nødvendig, men likevel veldig viktig! Det er ikkje bare snakk om å overleve på hotell i Stavanger, det er barn også og de skal få lov å leke og kose seg også, om de føler for det.
Derfor etterlyses det bla tegnesaker, spill etc.

Så sa det PLING! Eg sitter jo faktisk på litt kapital for å si det sånn, ja dette kan faktisk bli 2 fluer i en smekk for meg; Eg får ryddet og noen får noe de kan leke og kose seg med – Høres ikkje det bra ut??

Ok, greia er den; Eg har jo en del liggende her på bloggen som eg kunne tenke meg å selge (Det er grenser for hva eg kan ha hengende og liggende inne på Hobbyrommet + at du kan være med å hjelpe og få noe igjen for det. Dette er jo så og si vinn-vinn for alle parter! Er eg helt på bærtur eller kan dette funke??

I så fall skal eg kjøpe tegnesaker og evn spill som eg leverer inn på Thon Hotel i Stavanger, så langt dette lar seg gjøre vil det bli dokumentert på Snapchat og her på bloggen.

Hvis du kunne tenke deg dette kan du jo sjekke ut linkene mine under her (alle er til andre innlegg her på bloggen) om det er noe DU ville kjøpt slik at du kan bli med å hjelpe:

 

MASSE ARMBÅND

ACTION ARMBÅND

50% PÅ JULEARMBÅND

TØFFE OG SØTE ARMBÅND+BILDER

BARNEARMBÅND

MASKEMARKØRER I CERNIT

 

Tja, da håper eg virkelig at alt blir utsolgt så skal du få bli med på TIDENES varmeste shopperunde
Kjenner eg får klumphalsen...

På hvert av innleggene over ligger det instrukser for hvordan du kan kjøpe 🙂
I mens skal eg krysse fingrene og på forhånd TUSEN TAKK

 

 

NOEN GANGER SKAL
DET SÅ LITE TIL…

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

2 kommentarer

Siste innlegg