Dette TRENGER du! – Strikkeoppskrift

Designet av Stephanie Lotven

 

Woop Woop! Nå altså, her får du rillestrikk og intarsia av 1.klasse! Har du aldri testet ut intarsiateknikken før så er dette det perfekte prosjektet å prøve seg på! Stort enkelt mønster med rette kanter/linjer – Helt perfekt! Sjalet strikkes selvfølgelig frem/tilbake i riller og så har du nøste(ne) med kontrastfarge(r) hengende i midten av arbeidet – Dette blir brillefint og supert til å prøve seg på, dessuten får du 50% på oppskriften frem t.o.m tirsdag 31.mai.

 

 

 

 

Designet av Stephanie Lotven

 

Sjalet har en strikkefasthet på 20 m, garnet er ca 360 m pr 100 gr. Ingen problem å bruke tjukkere/tynnere garn, men med kun 1 størrelse er det ikkje rom for regulering om du ikkje regner på det selv. Så da blir bare sjalet endte større eller mindre 🙂 Alt etter hvordan du liker å bruke sjal syns eg vel aldri at et sjal kan bli for stort hehe *pakkeseginnpåenkjølingkwell*

 

LAST LIGHT
Bildene over
En størrelse

 

 

* * * *

 

 

 

Sitter i grunnen bare her å nyter en rolig morgen, skal ut om en liten stund da, men enn så lenge er det rolig 🙂 Skal en kjapp tur til NoSmoke i Hillevåg før eg durer ut en tur til Amira. Me skal en liten shopperunde så aldri godt å vite hva som skjer 🙂 Senere er det hjem å bare fortsette på Hobbyrommet! Tror muligens eg må begynne å montere noen av de blomsterpinnene, har et plassproblem nå og er de på en pinne kan eg sette de i ei bøtte *ler* Har også en del magneter som skal monteres.

Vel, me får skravles litt senere!

 

 

HA EN STRÅLENDE DAG
(Kun 11 gr her da…litt kaldt!)

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg