Eg ønsker meg en slik kjole! – Norsk Strikkeoppskrift

Designet av Nina Ruth

 

Ååå denne ser jo ut som en deilig drøm ♥ Den ser så myk og behagelig ut og siden den strikkes top/down er jo muligheten til å gjøre en kjole ut av det til stedet 🙂 Hvis ikkje det skulle gå an (eller bli bra) så kan eg fint ta en topp i en av hver farge 🙂 Orginalt er den strikket i bomull, nå er jo ikkje eg sååå glad i bomull, men i Lille Lerke kunne eg jo strikket den 🙂 Ja du kan også helt fint strikket den i ull, det er jo opp til deg hva du liker best. Uansett, den falt i smak og havner rett inn blant favorittene mine….Min Strikkekurv blir nok aldri tom!

 

 

 

Designet av Nina Ruth

 

Ikkje sant denne var utrolig yndig og lekker?
Skulle du finne på å starte på denne så les deg opp på info`en under prosjektet, er et par gode tips der som kan spare deg for litt irritasjon 🙂 Å ja da, selvfølgelig: Oppskriften er på norsk.

Ja du? Visste du at det finnes 2 versjoner av denne Blusen? hehe det er ikkje rusk ser du, men HER INNE finner du enda en, akkurat like lekker bare den er kneppet foran! Så da starter jo valgets kval med en gang…..
Med eller uten knapper?? Iiiikkjeeee sant! Ja Takk, begge deler kan jo eg finne på å si…
må nok ha meg Blouse ja, bare vent å se…

 

 

BUBBLE BLOUSE
Bildene over
Str XS, S, M ,L, XL
NORSK Strikkeoppskrift

 

 

 

* * * *

 

Før du nå klikker deg ut av blogglandia igjen vil eg bare tipse deg om å svinge innom DENNE BLOGGEN 🙂
Den må eg lese hver eneste morning! Som regel er det 2 -3 innlegg fra dagen før som ikkje er lest så da koser eg meg vettu. Mer enn en gang får hun enten latteren eller tårene mine frem og det er så godt mange ganger å lese hva hun skriver. Om eg en gang befinner meg på Hønefoss eller omegn, ja da skal eg sende en invitasjon på en kaffikopp 🙂 Har flere ganger kjørt gjennom Hønefoss så eg vet veldig godt hvor det er 🙂

I dag…tja, hva skal eg nå finne på? HAHA! Eg tulla! Eg vet akkurat hva eg skal! I går kwell fikk eg strøket det store perleriet mitt, eg svetta litt underveis, men det gikk bra. I dag skal eg perle noe som skal høre sammen med dette og eg er ganske gira for eg ble veldig fornøyd med første delen!! Eg har i grunnen brukt farger som ikkje var førstevalget mitt, men eg tok en sjanse og beveget meg ut av de vante fargene eg pleier å bruke.
Må jo være litt vågal av og til, ikkje sant?

I helga når Dib ikkje var hjemme tømte eg kleskapet mitt på gulvet hans….det hadde eg glemt ut at eg skulle rydde/sortere så i går spurte han meg om når det skulle bort? Shit! Jaja da må eg nok rydde bort det før eg setter meg ved perlebordet for det kommer visst nok noen kamerater til han i dag 🙂
Vel, vel, det er bare å komme i gang!

 

 

LAG DEG EN FIN DAG

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille i Perlemodus 🙂

1 kommentar

Siste innlegg