STATUS QUE : Strikkekurven!

 

Inni mellom alt får eg ofte spørsmål om hvordan det går med strikkeprosjektene mine *humrer* Jaja eg veeet…..det har gått i bølgedaler med strikkinga etter at Hama Perlene fikk sitt inntok i livet mitt *ler*. Men nei, eg har ikkje sluttet å strikke, det kommer nok aldri å skje 🙂 Hva som er i kurven min nå kontra i slutten på februar når perlene kom er ganske så uforandret – nesten!

 

 

 

Det er jo ikkje så lenge siden eg startet på RilleRuth Genseren,
men ellers er den uforandret 🙂

 

 

 

Det er Aamu som tar mest plass akkurat nå og det er også den som tynger samvittigheten min mest!! Eg bare MÅ få den ferdig! 1,5 erm igjen, kan ikkje gi meg da altså. Dessuten strikker eg den i Tukuwool som er skikkelig deilig, og det er ikkje snakk om noe skroting her ass!!

 

 

 

Ellers opp i kurven har det en tendens til å samle seg en del som egentlig ikkje har noe der å gjøre! Det er litt sånn når eg rydder rundt go`stolen, alt som egentlig skal ligge en annen plass bli dytta ned i kurven under strikketøyet…Bør nok ta en liten ryddings ja…i morgen 🙂

Så ja, sånn i grunnen har eg pr nå en ganske beskjeden strikkekurv så det viser godt igjen her i kroken at eg har en ny hobby i heimen 🙂 Men, det går fint å kombinere! Eg har forøvrig startet såvidt på litt Julepynt (HER) Planen er å perle om dagen og strikke om kvelden, men i kwell skal eg perle da! Er ganske snart ferdig med noe litt spesielt og det vil eg gjerne har ferdig – NÅ! Tror det blir veldig bra!

Nå må eg bare ha litt kaffi koppen og så skal det perles! Ka du skal kose deg med i kwell da?

 

 

NYT KWELLEN
OG KOS DEG!

Her plaskregner det…

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

2 kommentarer
    1. Jeg ser TV, har mista motivasjonen og lysten til å strikke 😟 Holder på med 3 gensere for min datter, de strikkes i Drops Baby Merino. Jeg har strikket opp til der mønsteret begynner, og uansett hva jeg prøver på blir det langt fra ok. Garnet er glatt og maskene blir stygge med kabelspunnet garn. Siden jeg har strikket bol og ermer på genserne, må jeg bare finne ork til å fortsette. Datteren min og jeg strikker veldig forskjellig, så hun kan ikke overta og strikke mønsteret. Så da må jeg bare 🤮

Siste innlegg