Elsker Før/Etter Bilder! – Oppfrisket Hobbyrom

 

Eg vet eg sa at planen var å bare kose meg på Hobbyrommet i dag, muligens vaske litt klær.…Vel, det fikk en skikkelig bråstopp da eg gikk inn på Hobbyrommet i dagslys…! Alvooorlig talt! Snakk om støv, til dels kaos! No No No! Veldig lite motiverende å sette seg ned å lage fine ting. Var bare en ting å kjøre: Raket med meg alt eg klarte av mopp, vaskemidler og kluter fra boden og satte i gang! Det var jaggu på tide.

 

 

 

 

Swops! Skulle tro at det aldri hadde vært rotet jo! Ca 1 t tok det meg, eg lovet 20 min på Snapchat, men alle som pleier rydde/vaske en gang i blant vet at det alltid baller på seg..? Vel, det gjorde det absolutt her! Tanken var jo
å bare “hive” fisken (<–Skulpturen) opp på ei hylla, men det var lettere sagt enn gjort…

 

 

 

 

Alt av dill på skrivebordet ble tatt bort og hele bordet ble grundig vasket! DIGG!

 

 

 

Her var det ikkje så mye å rydde,
men det var mer enn nok støv..

 

 

 

 

Vasket og ryddet + at Påskekyllingene er flyttet bort på glasshylla og Drodleriet fikk henge på veggen,
da er det trygt i tilfellet eg selger det 😀

 

 

 

 

Etter en del prøving og omrokkering var det kun her Fisken kunne sitte. Den har en snodig form som ikkje gjør det så enklet. Siden eg skal i gang med diverse annet får den sitte her til eg er klar til å male igjen 🙂

 

 

 

 

Ser der ja! Endelig fikk eg hengt opp de store perlene eg perlet i fjor!
TTT hehe Mønster på de finner du i PerleApp`n til Anja Takacs 😀

Vettu? Nå kan eg valse barføtt her inne på Hobbyrommet uten å få perler
og støv/smuler under beina 😀 Nice, det liker eg!

 

 

 

 

I går spurte eg om du Hadde lyst på 2 kg deilig garn? – Det var jo i grunnen et lureinnlegg fordi eg hadde ikkje tenkt å gi bort 2 kg garn, men fant ut at eg burde likevel gi bort noe....Har god erfaring med sinte melding fra de som føler seg lurt hehe Derfor la eg til at de var mulighet for å få seg et lekkert Austermann nøste. Ble veldig lite sure kommentarer, men eg fikk i allfall bekreftet at det er LIV der ute. Bortsett fra noen som ga uttrykk for at de HADDE LEST innlegget, men likevel beviste i sine kommentarer at de overhodet IKKJE hadde lest ble det veldig mange koselige kommentarer ♥ Det ble egentlig GANSKE mange kommentarer, pr nu over 50 og da fant eg jo ut at ETT nøste er for lite! Derfor tømte eg Opalhyllene mine på jakt etter et annet Austermann eg visste eg hadde. Fant det! *Se bildet over* – Så ok, nå er det 2 stk som skal få hver sitt nøste 🙂 Kommenter under DETTE INNLEGGET om du kunne tenke deg et nøste.

Før eg helt parkerer her på Hobbyrommet skal eg ta
å skifte på senga til han Dib, det tror eg blir deilig.

 

 

LAG DEG EN
FIN LØRDAG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

8 kommentarer
  1. Hei.
   Så fint du har fått det på hobbyrommet ditt. Her er det ikke så mye jeg får gjort når jeg har fult av kattunger som renner rundt beina mine + at vi fikk noen nye tirsdags natta, men så viste det seg at ho mamma ikke hadde melk så her går jeg i ammetåka.
   Jeg sier ja takk om jeg kan få et nøste pga da blir det nye sokker til gubben som ikke vil ha annet på beina. Her holder jeg på å strikker turistforeningen sin jakke til en nabogutt.
   Ha det godt og god helg til deg.
   Hilsen Randi

  2. Jøss, som du har shina opp! Eg er som deg, må ha system i “rotet” før eg kan kose meg. Men, du har litt meire greier enn meg da….Perling er liksom over for meg, etter mange års arbeid i barnehage, det fristar ikkje meir. Eg swkal starte som deg og drodle litt, det er moro.
   Sokkegarn tek eg så klart i mot, om du trekker meg. Men, fyrst må eg lære meg å strikke ein god hæl:-)!

   Ha ei god helg og god bedring til sonen i huset!

  3. Så fint hobbyrom du har!🥰 Det er jo så deilig å få ryddet og fikset, da er det moro å sette seg ned og hobbylere. Har planer om å fikse opp litt jeg også, men vi holder på å pusse opp soverommet og alt er kaos overalt. Har hatt garderoben i kurvstativer i stua en uke nå, i påventede av skyvedører. Så hobbyrommet kommer litt i bakleksa nå. Men blir inspirert av dine bilder!🤩

  4. Flott hobbyrom du har! Alltid kjekt å lese dine innlegg, men ikkje så ofte eg kommenterer. Strikker masse fortida då eg sitter heime å venter på at kreftene skal vende tilbake. Akkurat funnet ut at eg kan få til å strikke hel, så nå er eg klar for fleire par sokker! Var fine farge på dem du hadde der🤩
   God helg

  5. Hei. Jeg burde nok ha rydda og vaska på hobby/roterommet jeg og. Får litt dårlig samvittighet når jeg ser bildene dine. Ja, ja – det blir ikkei kveld. Håper på gevinst fra deg.

  6. Jo da LIV er her. Velger å svare her siden jeg ikke trenger 2 kg garn. Ha-Ha. Velger å la andre få mulighet til å vinne det flotte nøstet.
   Tenker mange bruker alt for mye tid på TV-sendinger med OL stoff nå, hvis de er som meg.
   Så flott det ble på hobbyrommet nå. Hjelper å ta et skikkelig tak en gang i blant. Mye hyggeligere å holde på med dill og dall når det er rent og ryddig. Og fremfor alt; du finner det du trenger der det SKAL være.
   Ønsker deg en flott helg med en stor klem fra Liv.

Siste innlegg