En deilig lekker genser og helt Gratis strikkeoppskrift

Designet av Hanne Rimmen

 

Tenkt deg en lett og nydelig høstgenser som også fint kan fungere som den optimale kosegenseren!?! Haha dette er den genseren! Du strikker den i deilig Lammeull og blander inn litt Tilia og Paia 🙂 Med den blanding blir det garantert helt herlig, men også utrolig lekker! Oppskriften er helt gratis så det er bare å samle sammen det du måtte trenge og sette i gang.

 

 

 

Designet av Hanne Rimmen

 

Genseren strikkes med raglanøking, Top/Down 🙂 Strikkefastheten er 23 m/27 row og den må du overholde vettu om du ønsker oppgitte mål. Ååå eg elsker slike ribbekanter! Rett og vrang i annen hver farge på maskene, muligens litt tidkrevende, men absolutt verdt det 🙂

 

CHRISTIANS HAVN
Bildene over
Opp til 134 cm i overvidde
GRATIS Dansk/Engelsk Strikkeoppskrift

 

 

 

 

 

 

Når eg satt her i morges var eg sååå trøtt, hadde i grunnen bare lyst å legge meg igjen! Meeeen det ble i steden til at satte i gang å vaske! Jepp, som i en skikkelig vårrengjøring! Ut med tepper, puter og vasket på gulver og alt annet! Nevnte eg at det har vært 27 grader ca hele dagen?? Svetten rant og det var ganske så hett, men eg styrte på! Tror neppe eg har drukket sååå mye vann før som eg har gjort i dag!

I tur og orden hadde eg alle inneplantene ute på terrassen. Eg vasket de godt og vannet de godt, ja du kan tro de koset seg i sola 🙂 Eneste eg hadde i hodet var den iskalde dusjen eg skulle ha når eg var ferdig *ler*

 

 

 

 

Ååå men det var så deilig å se alle blomstene som bor ute endelig smilte igjen ♥ Det har vært mange uker med masse regn så dette vær kjærkomment 🙂 De gir ikkje opp! Måtte været vare ut hele måneden!

Pga av lange drikkepauser tok det tid å rydde/skure hele stua, eg vasket også en del klær og fikk de ut på stativ, men herreguuuud den dusjen etter på var digg! Hele dusjen tok eg på de aller kaldeste gradene, det var nesten så eg ikkje klarte å kjøle ned kroppen! I går fant eg frem den enkleste av de enkle når det kommer til arabiske huskjoler, den er tynn som et lett dynetrekk, bomull og veldig luftig. Eg vasket den så i dag var det en fryd å ta på seg den etter dusjen. Skikkelig svalende og herlig.

 

 

 

 

Etter det har eg i grunnen bare sittet her og ikkje beveget meg så mye, ja i fare for å svette igjen *ler* Sitter å prøve meg frem på noe eg hekler, vet ikkje helt ennå, men som vanlig er tanken veldig bra 🙂

Akkurat nå er eg endelig helt alene hjemme! Dib stakk å bada med venner etter jobb, Amira er på trening og Ali, ja han er faktisk nede ved sjøen. Eg hadde akkurat kommet ut av dusjen da han ville ned en tur og da ville eg egentlig bare sitte her og som sagt: Ikkje bevege meg, og det har eg ikkje tenkt å gjøre hele kvelden – Deilig!

 

 

KOS DEG DU OGSÅ!

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

3 kommentarer
    1. Så flink du har vært idag.Veldig flott de plantene dine også. Ja det har vært skikkelig varm idag og det ser ut til å vare i enda noen dager fremover. En ting jeg har fått vite av grekerne er at når du er varm og svett å vil kjøle deg ned så skal du ta en varm dusj,ikke kald. Ja,jeg syns det hjelper.
      Ha en fin kveld i “ladestasjonen”.

Siste innlegg