En Kreativ Dag + en Herlig beskjed til deg!

 

I dag fikk en ånnå som me sier her i Stavanger! Det betyr at man fikk uante mengder med energi som man må ryke ut på et eller annet! Eg har lenge hatt planer om det eg har gjort i dag, men ikkje helt funnet orken til å gjøre det 🙂 For en stund siden kjøpte eg maling, så alt har i grunnen vært på plass. Ååå dette er så gøy og dette er også noe alle kan gjøre, det er ikkje vanskelig og det er umulig å gjøre feil!

 

 

 

 

Eg har disse 2 skattene her ♥ Den nærmest i bildet laget Dib på ungdomskolen og den bak laget eg på barneskolen og det skal eg love deg er leeenge siden!! Dib sin har me hatt i stua siden han kom hjem med den, men Ali gjemte min bakerst i garderobeskapet! Har lyst å gi begge 2 en fin makeover
slik at de virkelig føler seg hjemme i stua 🙂

 

 

 

 

Eg kjøpte Denne malingen fra Panduro 🙂 For dere som bor her i omegn så har de den på Kreativ/Kvadrat 🙂
Det må eg jo si, maling er ikkje alltid bare maling, men denne syns eg var veldig godt å male med Ooooog eg har allerede planer for den utslitte/gamle benken på terrassen!! Woop Woop 🙂

 

 

 

 

Meeen før man kan kose seg med maling må man jo gjøre litt (les; MYE!) forarbeid! Blir litt irritert selv når eg leser en blogg hvor bloggeren legger ut litt førbilder og avslutter med et strålende resultat!! Det ser jo så lett og kjapt ut, men det er ikkje sånn vettu….! Husker jo tilbake til skolen at dette var jo det verste som fantes: Å PUSSE!! Ååå det ble jo aldri fint nok til at man fikk gå videre, læreren pirket på den minste detalje og man pusset time ut og time inn, iiikkjeee sant!?

Vel, når eg hadde slitt ut 2 store sandpapir kom Ali med PUSSEMASKINENE!! Jiiises! Kunne han ikkje bare kommet med den med en gang!? *ler* Vel, det var gjort på 5 min når han overtok 🙂 Maskin eller ei, alle de der vinklene er neste umulig å pusse! Ali måtte frem med kniv for enkelte steder lå malingen i klumper på Dib sin.
Men men det har sin sjarm for disse 2 tror eg vil bli et smykke uansett. Det kjekkeste er jo at det er Dib og eg som har laget hver vår når me var små (ehee mindre hehe)

Etter pussing vasket eg over krakkene

 

 

 

 

Med ustabilt vær maler eg som vanlig i stua! Dritt om det kommer et vindpust hvis man står ute!! På 1 sek kan du få et irriterende støvlag i den våte malingen, dessuten skal man ikkje male i solskinn.

Det skal gå 1 time mellom strøkene så mens disse sto til tørk tok Dib og eg oss en biltur, det ble en laaang biltur – 2 timer faktisk! Skikkelig koselig! Det første med gjorde var å kjøre ut til Elkjøp. I den nye bilen var det ikkje BLUETOOTH og det er et must sier eg bare, spesielt når man ikkje har Dab….Samtid kjørte me innom Ringo for eg kan ikkje vente på de svarte perlene som er i bestillingen eg venter på. Sååå, da var det bare å kjøre! Me kjørt mot Klepp og rundt over det meste, på returen kjørt Dib ned til Ølberg kai og som vanlig er det en del folk der – Veldig koselig og sommerlig! (Se Snapchat – vibbedille) De har faktisk verdens beste Softis der og det kommer fra meg som ikkje en gang liker det noe særlig!!hehe Eg bestilte meg en liten og en stor til Dib!! WOW!! Eg har ALDRI sett en sååå stor som den Dib fikk! O M G!! Kostet søren ikkje mindre enn 89 kr heller! Min “lille” som egentlig var det eg kaller for en stor softis kostet 49! Litt synd at de mekker det så stort for resultatet var jo at me ikkje hadde sjans å spise opp og måtte kaste…men ok, nesten gang blir den 1 liten og 2 skjeer 🙂

Uansett! KOSELIG hadde med det, og Dib? Vel, han kjører som en drøm og var meget godt fornøyd med
stor og høy bil 🙂 Eg er ganske enig med han ang bilen, kjempebra!

 

 

 

Har sittet å strikket litt mens krakkene tørker, skal ha et strøk til så trooor eg det er greit. Da skal de stå til i morgen og DA kommer det aller kjekkeste! Selvfølgelig skal de få en omgang med perler. Har et brett klart og det perlet eg før eg startet på de store krakkene. Har egentlig ikkje vist det skikkelig her på bloggen, men du kan se det eg skal bruke på disse 2 krakkene HER INNE og det er min fantasi og ikkje et mønster du finner noe sted 🙂
Skal perle et til.

 

Jaja, før eg runder helt av her så har eg en besked til deg 🙂 Eg la jo ut DETTE INNLEGGET i går kveld og det har tatt litt av 🙂 Mange meninger og mange tips, det resulterte i at eg sendte en mail til House Of Yarn og spurte om eg kunne få noen strikkepinner til å lage en Give Away med! JuHuuu så da blir det det da 🙂 Så trenger du litt nye strikkepinner får du holde deg i nærheten når det har blitt august 🙂 Passer jo fint å lage til noen gaver som eg kan sende siden eg selv er jubilant i august!!! WRÆÆL!

Anyway, nå må eg male!!

 

 

KOS DEG OG HA EN
FLOTT KWELL

 

 

 

 

Go`klem fra ei litt ivrig Vibbedille 🙂

5 kommentarer

Siste innlegg