Face It folks! – 2 Fristende strikkeoppskrifter

Designet av Dan Lee

 

Når temperaturene bikker 30 og alt av blomster og planter bugner over siden bredder er det lett å glemme at det er søren ikkje såååå lenge til det igjen blir neglesprett og vind opp i organ styrke….Neida, eg skal på ingen måte drepe sommergleden, men det fine været kan jo brukes til å forberede seg til vinteren? I gamle dager var alt som hadde med sommeren å gjøre med på å gi de en fin høst/ vinter, eller en stram en om sommeren var dårlig!
Man sådde og plantet hele våren og sommeren, grønnsaker ble lagt i mørkekjelleren, mye ble syltet og saftet for at vinterhalvåret skulle bli best mulig 🙂 Nå? Vel, det meste ( i allefall her) blir spist rett ut av grønnsakkassen – det er bare å gnikke av litt jord på baklommen så er det good to go ♥ Ok, eg har planer om å sylte rødbeter da, men det er ikkje avgjørende om eg får en god vinter eller ei slik det var da oldemor var lita jente. MEN!!

Det som kan være med på å gi meg en god vinter er om eg tenker litt over hva eg trenger av ull
når minusgradene kommer ramlende i hodet på meg!

 

 

Designet av Dan Lee

 

Som nevnt tidligere så bør eg seriøst oppgradere den der sokkeskuffa mi! Det er for dårlig, rett og slette, men eg kunne også trengt meg noe nye sjal…Det behovet har eg også hatt lenge…Nei nei, det blir for sløvt altså, strikkelysten på spesifikke ting kommer som regel først når behovet melder seg og det funker jo ikkje!
Da er det jo for sent…

 

 

 

Designet av Dan Lee

 

Hvis du muligens heller skulle har lyst på en tøff/flott hals bør du svippe innom Dan Lee sin side HER
Noen av de halsene er bare helt konge!

 

 

FROM THE VORTEX
Bildene over
En størrelse

 

 

 

 

Designet av Dan Lee

 

Han strikker mye i tynn merino, ja typ Wollmeise garn og han er utrolig flink med farger!
Jaja, det kommer jo an på hva du liker da, men tøffe sjal, det kan han 🙂

 

 

TURNING THE CORNER
Bildet rett over her
En størrelse – 165 cm X 51 cm

 

 

 

 

* * * *

 

 

Søndag, 17 grader, regn, torden OG rent og pent kjøkkenet!! Tja, da er det bare å sveipe innom badet og vaske søvnen ut av øyene og benke seg ved spisebordet! Eg har noen perlerier som skal perles! Vet ikkje helt om eg liker det eller ei!?? Det er nesten så eg må perle ferdig først for å se…Det som er fint med perler om du ikkje blir fornøyd? Du bare snur brettene og vips kan du starte på nytt! Ikkje som i strikking for det er jo ofte mer arbeid
å rekke opp enn å strikke. Eg er veldig usikker på fargene eg bruker for det er liksom ikkje helt mine farger, men eg tror likevel det kan bli tøft….Tja, eg blir bare ikkje helt enig med meg selv. Trooor kanskje eg må perle 2 varianter og prøvemontere å se hva eg like best, eller hva flertallet taler for. Hmm dvs eg har mye kjekke perlerier eg kan styre med i dag. Vil tro eg er mettet når kvelden kommer og da kan eg fortsette på en av de 2 herlige genserene eg har her ved min siden. Vel, eg er faktisk i god sving med å forberede meg
til vinteren og lange mørke høstkwellen 🙂

Kjenner det var himmelsk med litt frisk og kjølig(?) luft. Må ta meg en tur ut på terrassen å sjekke tingenes tilstand!! Det regnet ganske så kraftig i går og i natt så gudene vet hvordan det ser ut!

 

 

LAG DEN EN FIN SØNDAG

 

 

 

Go`klem fra ei Optimistisk Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg