Forblåst Jæren er ganske majestetisk

 

Endelig var det dags med ny tur ute på Jæren! Med en bereist turvenn er det ikkje bare bare å få det til
å klaffe, men i dag durte me av gårde i hver vår bil i nesten 1 t. Me kjørte først til Friluftsfyret Kvassheim hvor eg parkerte, og så kjørte me tilbake å parkerte Ine sin bil på Varhaug Gml Kirkegård (Hvor me avsluttet forrige tur) og så var det bare å ta på lue og votter å legge i vei 🙂 I dag var det beinkaldt! 4 gr og ganske så kraftig vind enkelte steder, det beit i ansiktet, men med dobbel ull og vindtett var det bare å legge i vei. Sola som var lovet glimret med sitt fravær, men likevel er det noe med himmelen og lyset der ut. Dra du ut her
å får med deg en solnedgang….Ooooo du kan få noen fantastiske bilder!

 

 

 

 

Starten gikk sååå fint på vei som dette (Kongeveien)

 

 

 

 

Etter hvert var det det ut i til tider veldig ulendt terreng. Kutråkk er perfekt om man ønsker en vrikket ankel, best å se seg fore. Var begynt å bli hardt i sørpa så me tok ikkje med oss hjem for mye av den *ler* Nærmere sjøen enn dette var ikkje fremkommelig. Me HADDE klart å gått der nede i steinene,
men….da hadde me mest sannsynlig ikkje vært hjemme ennå hehe

 

 

 

 

Plutselig var det bare full stopp! Merkingen til Turistforeningen ville ha oss over gjerdeklyveren som var satt over autovernet….! Noe søs har prentet inn i meg er:“Følg merkinga! De er der av en grunn!” Så da var me snille piker og kom oss over autovern og over veien….

 

 

 

 

Tempoet ble skrudd opp betraktelig og me hadde ca 3 km langs den hvite linja! Litt skummelt på noen av strekka hvor det var autovern og me ikkje kunne rømme ned i grøfta!! Jammen ikkje alle som tar hensyn. Fartgrensen på stedet er 70/80 og da er det litt skummelt ja, men me overlevde!

 

 

 

 

Kom oss til Kvassheim og bilen min 🙂

 

 

 

 

ALTSÅ!!

 

 

 

 

Flott tur i dag og nå er det helg for min del!
Planen er å plukke en del folie og få det montert!

 

 

 

 

Foruten en liten tur her i Tananger (Som me glemte) har me kun strekket fra Kvassheim til Ogna (Sirevåg) igjen. Da har me fullført fra Tungenes i nord 🙂 Hvem vet, kanskje me gjør det samme neste år også 🙂 Kanskje me da satser på færre turer og lengre turer? Nå har me gått ca 1 mil på hver tur.

Men og, nå skal eg trekke noen vinnere på Give Away`n her på bloggen!

 

 

 

KOS DEG OG HA EN HERLIG KWELL

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg