Ganske enkelt perfekt – BabyStrikk

Designet av Natasha Gizamova

 

Finnes det noe mer herlig enn en liten bylt innpakket i en deilig håndstrikket heldress? Så mykt og så godt ♥ Skulle mer enn gjerne hatt en lignende selv! Eg har strikket flere baby/barnedresser, men denneAww…den er liksom typen som du pakker den lille inn i etter et godt bad f.eks, deilig myk rett på huden ♥ Dessuten liker eg best slike dresser uten føtter, da lever plagget sååå mye lenger.

 

 

 

Designet av Natasha Gizamova

 

Ikkje minst er den jo strikket i ribbestruktur, finnes liksom ikkje noe bedre. Orginalt er den strikket
i Drops BabyMerino, så ja; Tynt garn. Dressen strikkes Top/Down.

 

RIBBED ROMPER
Bildene over
Str Nyfødt (56 cm) til 3 år

 

 

 

 

Designet av Natasha Gizamova

 

Samme dress, men med litt for seg gjorte detaljer 🙂 Noen ganger er det en blonde
på armer og ben som kan toppe det hele.

 

RIBBED RUFFLE ROMPER
Str Nyfødt (56 cm) til 3 år

 

 

* * * *

 

 

 

 

Onsdag, midt i uka…3 grader, blå himmel og knall sol – Blir liksom ikkje bedre, eller jo; Det er også vindstille! Kaaanskje det er i dag eg benytter muligheten til å plukke ned juleperleriene ute? Må sjekke at perleriene ikkje er våte først i allefall! Nå alt er nede, enten i dag eller senere er det på tide å få opp litt annet. Hva som skal opp får eg sjå…Mye mulig at eg hopper rett til våren, er liksom ikkje sååå mye mellom der når det gjelder været her i vest, nei for skikkelig vinter f.eks er sjeldent her ved havet. Har lekt litt med tanken om noe hummerinspireret i perioder….fisk, krabbe etc…Fra gammelt av var jo Tananger kjent for fiske, hummer etc Men men eg har i allefall noen bier som kan zumme rundt litt i mens.

Ellers blir det nok å strikke ferdig Alpakka`n min, nå er selve alpakka`n ferdig, gjenstår dillet som følger med + montering (mange smådeler!) Egentlig burde eg gått en tur i det fine været…sukk

 

 

KOS DEG!

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

1 kommentar
    1. Sola skinner her også idag.
      Kanskje ikke så dumt å ta på piggsko og rusle seg en tur rundt kvartalet.

Siste innlegg