Garantert at det blir en kald vinter!

Designet av Emily Bolduan

 

Den første julen Ali bodde i Norge, dvs i 1991(!!) ga eg han bla ei varmeflaske. LItt for gøy, men jaggu har det blitt den gaven han definitivt har brukt mest, den samme flaska brukes fortsatt flittig! Joda, den er god til å forvarme senga på vinterstid med, funker fint på en vond mage eller i pannen når bihulene herjer.

 

 

 

Designet av Emily Bolduan

 

Derfor er et slik varmeflasktrekk nok en gang mitt hotteste tips til den beste julegaven! Du vet liksom aldri når det er godt å ha og da kan du ikkje være den foruten! Strikk den enkel, lekker eller bruk et sprekt garn! Den er også en god gave til de små, for varme kan veldig ofte vært godt på mageknip ♥

 

HOT WATER BOTTLE COVER
Bildene over
Gratis Strikkeoppskrift

 

 

 

 

 

Designet av Emily Bolduan

 

Det finnes mange varianter på design av disse flaskene. Hva med å lage et personlig design
som passer mottaker? Vel, det er bare å slippe fantasien løs!

 

HOT WATER BOBBLE
Gratis Strikkeoppskrift

 

 

Eg har ei oppskrift som eg har brukt flere ganger, det er den lekreste syns eg:

 

Kan ikkje skryte av flott bilde her nei, men sånn var det tilbake i 2008! *ler* Den gang da kunne Denne Oppskriften bare kjøpes, men nå er det visst en endring på det? Liker veldig godt halsen på denne! Husker eg knotet litt, for den startet med halsen, vrengte den før eg fortsatte. Strikket altså flere av denne og eg brukte litt tjukk alpakka – Digge di digg ♥

 

 

* * * *

 

 

Leste en overskrift på ei nettavis i går at sommer er OVER!?? Hmm Det er jo i såfall veldig kjipt for i år har eg hatt den mest begredelige Grønnsak“hagen” ever!! Kun en runde med reddiker er plukket og runde 2 ser ikkje så lovende ut! Har et lite håp på gulrøttene. T.o.m bladpersillen som normalt sett nå skulle vært ferdig for lengst, dvs at eg allerede burde ha høstet flere ganger! Alt ser så pjusk ut! Skylder på alt for mye regn og for lave temperaturer om natta, det ble jo også plantet noe sent (17/5) pga av for lave temperaturer.
Hvis ikkje så hviler det en forbannelse over det i år! *ler*

Jaja jammen godt me har gartnerier rundt oss som me kan handle hos♥ Ok, fredag og vår handelen er heldigvis i hus. Skal handle for mor mi da, men det er greit for eg slipper jo å dra alt opp her i 3.etg og rydde på plass. Dvs eg er ferdig når eg kommer hjem 🙂 Skal ut å møte Amira på jobben i dag og så skal me “henge” litt og bedrive litt småshopping sammen. En tur til Normal er ALLTID kjekt + eg ser mitt snitt til å muligens stikke innmom en hobbybutikk eller 2….Fant ut at det er nooooe eg trenger (Må ha altså!). Etter det er det bare hjem og kose meg på Hobbyrommet, Ali har påtatt seg ansvaret hva gjelder mat både i dag og i morgen. Muligens eg finner på at det beste er å rydde litt på den boden Ali bare stablet alt rotet inn på? Får litt MAKK når eg vet at det er kaos en plass hvor me heller kan oppbevare en del på!

 

 

KOS DEG OG HA EN
FIN FREDAG

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

1 kommentar

Siste innlegg