Gratis og Norsk Strikkeoppskrift – Gøyale Tøfler

Designet av Jeanne Rybkina

 

Har du nok tøfler? Er det forresten mulig? Njaaai, det er vel ikkje helt det 🙂 Det er jo en forbruksvare akkurat som alt annet man putter på hodet, hendene og føttene – Bare å strikka på! Tøflene er strikket på pinne 3,5 mm så finn frem noe garn du har liggende som passer. Her er det f.eks gøy med friske farger, kan være litt gulvkaldt på våren også, og tøfler er me jo enige om at me ikkje kan ha for mange av 🙂 Neste års julegaver til hele slekta!

 

 

 

Designet av Jeanne Rybkina

 

Oppskriften finner du under her (2 blå linker) Eg har sett gjennom begge 2 og det går helt fint å strikke sammen med den damen. All tekst er på norsk + at dette er tøfler du memorere etter et par, da er det bare å kjøre på med neste par. Gøy med enkle tøfler som strikkes på 2 pinner, eller en rundpinne 🙂

 

SNOWBALLS HOME BOOTIES
Norsk Gratis Strikkeoppskrift
DEL 1
DEL 2

* * * *

 

 

 

Eg er sikker på at dagen i dag blir kjempegøy! Har planlagt 3 ting som eg tenkte me kan lage, alt er perfekt til Nyttårsfesten i morgen. Dvs, du trenger ingen fest for å lage deg dette – Gøy kan me ha det uansett 🙂 Enkle og gøyale ting er det me trenger nå på tampen av året – Det beste er at det ikkje er nyttårseffekter som skremmer vettet av folk og fe! Woop Woop!

Blir ikkje så mye mer blogg i dag altså, som du vet glemmer jo eg å snappe underveis på dager som dette. I så fall skal eg legge ut hva og hvordan senere 🙂 Viktig å ha det gøy i nuet vettu.

 

 

KOS DEG OG HA EN
FLOTTERS DAG

 

 

 

Juleklem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg