Hva vil du helst ha? – Opal eller Holst Supersoft? – LES INNLEGGET!

 

Eg lovet for en stund siden at eg skulle gjøre dette ⇑ *ler hjertelig av min egen galskap* I dag var dagen da eg satt meg på gulvet inne på Garnrommet og der ble eg sittende i akkurat 3 timer og 15 min!! Jepp, bare for deg gjorde eg det ♥ Eg puttet AirPod i ørene og hørte Morten&Vegard sin siste episode
og sååå hørte eg på Erik Follestad sin Podcast (ANBEFALES!)

2 av mine desidert beste garn, eller favoritter er vel mer riktig, er Opal og Holst Supersoft. Opal ble eg hekta på
i 2006 og gikk bananas hver gang det kom ut en ny kolleksjon. Eg har mange av de gamle kolleksjonene og eg er sååå glad i de at eg klarer ikkje bruke det! Da sier det EKSTREMT mye at eg i dag har sprettet hele 16 nøster kun for deg! Jepp, det er det eg har gjort, og nå skal eg fortelle…..

 

 

Opal er et fantastisk sokkegarn, det finnes masse garn i samme gate, men det er noe med Opal – Kanskje det er fargene? Mønstrene? Ikkje vet eg, men det er skikkelig digg! 1 nøste Opal inneholder 425 m/ 100 gr. Av 1 nøste kan du strikke et bare damesokker og et par barnesokker. Det er superdrøyt! Som sagt så har eg sprettet 16 nøster, har nøstet opp 16 små søte nøster á 10 gr, dvs at i denne posen er det 160 gr!
Du kan strikke ganske mye! (10 gr = 42,5 meter)

Hva du vil strikke er jo opp til deg og eg skal ikkje bestemme, men eg kan komme med forslag. Forslag til hva EG har lyst å strikke, noe eg har gnålt om flere ganger er: FINGERVOTTER ♥ Det som blir litt kult for deg er at du vet jo ikkje helt hvilket nøstet du tar fordi du ser bare bittelitt av fargene, kommer du litt inn i nøstet er det kanskje helt anderledes? Det er vanskelig å se fra hvilken kolleksjon garnet kommer fra når det er tvunnet opp på denne måten 🙂 Det er jo det som blir litt gøy, for da får du desidert de kuleste fingervottene, eller sokkene, eeeller kanskje ei lue? Hva vet eg, men DISSE FINGERVOTTENE (<—Link til Gratis oppskrift) fra Järbo er ganske enkle og standar fingervotter, men SHIT de kommer til å bli kule og absolutt UNIKE! Oppskriften er på svensk og det burde gå greit for det er ikkje noe innviklet. Den største størrelsen er til Herre og da trenger du totalt 150 gr garn, du får av meg 160 gr så det gir deg litt spillerom enten den ene, eller andre veien 🙂 Alt er opp til deg!

 

 


I pose nr 2 har eg Holst Supersoft, Åååå dette er et garn eg glatt kan dåååne litt for! Elsker det! Dette fungerer også veldig bra til tilbehør og eg har noen virkelig fiiiine votter som du kan strikke av det som er i denne posen ♥
I posen finner du et helt (nytt) nøste med grått, det er da bunnfargen om du vil. Uten om det er det 7 nøster i diverse farger á 10 gr = 70 gr, altså – Du har 120 gr totalt og det rekker til et par av DISSE SKJØNNE VOTTENE! (<—Det er godt mulig at du har nok til 2 par også) De er designet av Lena Gjerald, de er GRATIS, og eg elsker de! ♥ Eg har lest alle veier, men har ikkje funnet ut hvor mye man trenger i bunnfarge, men det eg VET er at Holst Supersoft er suuuuperdrøyt så eg tror nok det skulle holde 🙂 Ja om du velger å strikke disse vottene da, det er opp til deg. Oppskriften er uansett på norsk. 10 gr er forresten 57,5 meter.

 

 


Dette er en BONUS GAVE til deg som fortsatt leser MoHaaa Å ja, eg VET at det er garantert mange som KUN leser på Facebook og skrive at de vil bli med. Mulig eg er stygg, MEN, det skal da vel være en fordel å bli med på
hele leken og ikkje bare anta? Iiiikkjeee sant 🙂

Ok, i posen over er det 200 gr Holst Supersoft, det er nok til en genser! Jepp, tro det eller ei, men det er heeelt sant! Eg har tatt utgangspunk i garnemengden eg bruke på MIN RAVELLO. Eg syns det er en grei (standar?) genser å ta utgangspunk i. Du trenger jo ikkje strikke Ravello hvis du ikkje ønsker. MEN, om du skulle ønske
å strikke RAVELLO (<—Orginaloppskriften fra Isabell Kraemer) så er det nok av en farge som du kan kalle Hovedfargen, ellers så er det en farge som også kan bli Hovedfarge 2 (Disse er i to nydelige nøttebrune farger). Ellers så er det 20 gr Natur 3 nøster á 10 gr med litt freshe kontrastfarger. Min Ravello er i strørrelse M/L,
mener å huske eg kanskje brukte ermlengden til M eller noe sånt. Uansett så veier min genser KUN 173 gram!
Det er helt sykt! Anyway, du har i allefall nok til en genser i str L av den oppskriften.

Oppskriften er på engelsk + 6 andre språk, men ingen skandinaviske. Må bare si det, denne oppskriften er ikkje på norsk, skulle du komme over en norsk oppskrift, veeel….da er det nok en ulovlig oversettelse. Eg har mailet med Isabell og den eneste norske varianten som kan være i omløp er fra ei bok som ble gitt ut da designet var nytt, men boka er ikkje i salg. Mulig du kan finne den på et bibliotek. Det er i så fall i Stripete Strikk (Arler Forlag).
Men ingen butikker har tillatelse til å selge denne oppskriften med oversettelse til norsk, bare så det er sagt.

OK! Da er det altså 3 pakker du har muligheten til å få hjem i postkassa di 🙂 SÅ deilig!! Det ENESTE du trenger
å gjøre er å skrive en kommentar under dette innlegget her på bloggen og IKKJE på Facebook!

 

Fortelle meg gjerne hvordan din Corona Hverdag har blitt?
Alle har me fått mer hjemmetid enn vanlig og hva bruker du denne tiden på?

 

 

 

 

Eg har bevist ikkje skrevet så mye om Corona her på bloggen, bare av den grunn fordi det er jo egentlig ganske deprimerende hele greia!!! Uansett hvor tragisk det er så er det viktig å være positiv! Me må rett og slett gjøre det beste ut av det, forholde oss til det som blir sagt, og innrette oss. Eg ser på meg selv om veldig heldig i akkurat denne situasjonen, fordi: Eg har vært syk i mange år og er i grunnen stort sette hjemme og styrer med mitt. Eg har i tillegg et ganske riktig HobbyLiv, noe eg alltid har hatt. Det er mye eg kan syssle med med om dagene uten at eg MÅ ut. Eg kjøre ut, eg går på butikker og får gjort det som må gjøres – Utover det er eg KUN hjemme. Det har eg tenkt å fortsette med til galskapen er under kontroll eller borte. I mellomtiden må me bare gjøre det beste ut av det, mitt bidra pr nå er å gi deg et deilig strikke (eller hekle) prosjekt som du kan kose deg med.
Kall det et lite lysglimt i elendigheten, men litt er bedre enn ingenting ♥

Siden eg har brukt ganske mye tid på dette her lar eg Give Away`n surre å gå ei ukes tid så kan eg plukke ut 3 heldig neste lørdag, det blir 14.november 🙂 Da er det bare å si; LYKKE TIL ♥
Del gjerne innlegget med de strikkerne du kjenner 🙂
Skriv gjerne i kommentarer hva du aller helst har lyst på!

Nå skal eg på kjøkkenet å surrer samme ei form med Lasagne 🙂

 

 

KOS DEG OG HA EN
HERLIG LØRDAG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

225 kommentarer
  1. God kveld. For en flott give away du har stelt i stand.
   Holst Supersoft ble raskt min favoritt etter anbefaling fra deg.
   Var innom hos dem i Danmark i fjor sommer og plukket med meg en kjempepose med garn. Trodde jeg hadde til 3 gensere men det er foreløpig blir tre gensere og to jakker, og enda har jeg garn igjen. Men ikke i de fargene du har plukket ut, og fingervanter i Holst hadde vært deilig.
   Corona-hverdagen er ikke så forskjellig fra før corona, jeg jobber i en liten produksjons- bedrift som lager steketakker, og det bakes jo mer i Norge for tiden så vi har nok å gjøre i år.
   Ha en fortsatt fin helg.

   1. Vi føler os ikke så ramt af Corona. Min mand kan stadig passe sit arbejde på vanlig vis. Og jeg er hjemmegående så….
    Vores yngste kan også passe sin skole.
    Så jeg synes, det går fint. Dog drømmer vi vel alle om, at alt skal blive som før.

    1. Holst supersoft er en av mine favoritter så kanskje skulle eg prøvd opal. Fin blogg du har, bruker være innom å lese selv om eg sjeldent kommenterer, du tar opp mange aktuelle tema og kjemper 👍
     Har hatt hjemmekontor siden først i mars og forholder meg til det fortsatt i disse ulvetider, litt ensomt…trøsten er strikketøyet og skaperglede det gir. Fin førjulstid ønskes deg og dine.

  2. Så flott og raust! Jeg bruker korona innetid til strikking! Det blir mye til jul, gutte og jente bursdager. Ja tante er gal her også!

  3. Du er ei herlig dame som gjør slike ting for oss som leser bloggen din ❤️
   Min hverdag består av barn med hjemmeskole og min egen skolehverdag, pluss få turer med hunden. Og litt strikking innimellom. Alt kommer Ann på hvordan formen er.

  4. Holst supersoft er fantastisk til votter og hansker 🥰 Nyter å strikke med det garnet.
   Er stort sett hjemme vi også i disse coronatider. Både jeg og minn mann bruker dagene til habby. Han broderer. Jeg varierer mellom strikking, broderi, diamond painting og hamaperler.
   Ha en kos helg 😘

  5. Som kronisk syk med bl a fatigue er ikke coronahverdagen stort annerledes enn annen hverdag. Det er en stor forskjell, ellers er d fordi jeg ikke orker, mrn nåner det corona el regjeringen om du vil som bestemmer. Da man er hjemme er d hobbyer som har fokus, f eks strikking. Litt nytt garn er aldri å forakte 🙂 god helg 🙂

  6. Åhh.. Wow 😲
   Opal høres spennende ut!
   Har bare hørt om det! 😉

   Jeg er vant med å være hjemme og alene, men jeg er dog vant med å kunne ta bussen, når jeg har lyst, det kan jeg ikke nå!
   Tiden går til min hund, 3 katte, og til strikking, lesing og streaming! 😉
   Ønsker deg en herlig helg ♥

  7. Du det holstgarnet, både vottepakken og genserpakken, ser skikkelig lekkert ut! Har såvidt prøvd holst tidligere, men må beskjemmet innrømme at jeg per dags dato ikke har fullført noe😳 Og det skulle jeg gjerne ha gjort, jeg har kjent på ferdige ting i garnet, det er nydelig!

   Korona har gjort at jeg har hatt hjemmekontor siden mars. Heldigvis sluppet permittering, har nok av kollegaer som har blitt rammet. Har også begynt å trene, så tiden som var til overs er ikke like romslig lenger, men det går fint. Nå venter jeg bare på at kommunene forteller når de stenger ned treningssentrene sånn som Oslo. Jeg skjønner hvorfor, men liker det ikke. Men, da må jeg trene hjemme da! 💪🏻

  8. Hadde vært kjekt å prøve Holst, har ikke vært borti det garnet ennå. Gjerne den siste garnpakken. Er i risikogruppen så var i frivillig karantene fra mars i et par måneder. Nå vurderer jeg sterkt å gå i “hi” igjen. Har mange hobbyer jeg og, så kommer nok ikke til å kjede meg 😊

  9. Kunne gjerne tenkt meg å vunnet Holst supersoft. Har lenge hatt lyst til å finne litt ut om det garnet,men aldri kommet meg dit. Ellers er coronahverdagen til kaffe og strikking

  10. Min coronahverdag er ikke så ulik min vanlige hverdag. Men litt mindre folk e man med da.. selv om d ikke e mye forskjell. Kunne tenkt meg pakken med opal æ da😊

  11. Så alle tiders med en slik give-away! Du er raus.
   Tiden før og etter korona er stort sett lik, for meg. Leser veldig mye. Strikker også en del, og hekler, og broderer. Så skulle jeg være så heldig å bli trukket ut håper jeg det blir Opal-garnet. <3

  12. Åhh, jeg elsker Holst supersoft, det er så deilig og den opplevelsen når man vasker det ferdige produktet og garnet formelig “popper” opp, den skal det litt til for å slå. Ettersom jeg har litt å slite med når det gjelder helse og absolutt IKKE vil ta sjansen på korona så har jeg stort sett vært hjemme siden mars. Det er en smule kjedelig i lengden, men jeg har garn og tilgang på en dullion mønstre i egne bokhyller og på nett, så det må gå. Har også puslespill på gang i mappen, så dagene rusler avgårde 🙂

  13. Hei😃
   Det hadde vært supert å prøve holst garnet🤩
   Korona tiden har ikke gjort så store forandringer på min hverdag, mer å gjøre på jobb men jeg er Renholdsoperatør og det skal vaskes oftere på kontaktflater. Men strikkinga er med uansett😅
   Du har en super blogg!
   Fortsatt god helg🧶

   1. En genser i Holst Supersoft hadde sikkert vore fantastisk. Har alltid tenkt at det garnet må prøvast, men ikkje komt så langt endå..😅 Ha ein finfin kveld😊

  14. Guri meg, så raus du er ! Som en i risikogruppa, så blir det mye tid i hulen. Kjeder meg likevel aldri, selv om venner selvfølgelig er savnet. Det strikkes, scrappes, sys (munnbind) og broderes. Nye matoppskrifter prøves ut, og katta tvangskoses. Lykkeligvis en bokelsker, så jeg kan fortape meg mellom to permer. Heldigvis er det lov å gå tur – gjerne slepende på et kamera 😃. Om jeg skulle være heldig, så er det bonusposen jeg sikler mest over 🤪.

  15. Jeg har etter tips fra deg kjøpt mye Holst Supersoft. Takk for tipset! Opal har jeg derimot aldri strikket med. Det hadde derfor vært kjekt å vinne Opal. Koronahverdagen består av å lage julepresanger, så da kunne jeg prøvd å strikke et par sokker til barnebarnet mitt i tillegg.

   1. Hei har aldri prøvd på dette garnet før,men har ei god ‘søster’som fyller pr 13nov,hadde vært riktig kult å gi henne en ravello genser

    1. Nydelige garnpakker du har laget! Jeg ble spesielt nysgjerrig på det Holstgarnet.
     Min hverdag er ikke så veldig endret på grunn av Corona. Jeg er lærer – og er på jobb hver dag. Kveldene her hjemme bruker jeg til å strikke – og jeg begynner å se enden på to store prosjekter, en jakke med hull- og flettemønster og en kjole. Alt til meg selv, siden ingen i familien liker ull. Det jeg savner er å reise, og å klemme folk jeg kjenner. Verden må vel bli normal igjen…

  16. Hei. Om jeg skulle være så heldig så passer Opal midt i blinken passer godt til sokker og mye annet. Har brukt det før.
   Her går nå dagen under corona med en mann som har diabetes så må vi være forsiktig. Jeg er bare på butikken og handlere + andre nødvendige steder. Ellers så blir det hjemme. Ikke besøk av noen jo i dag var det 2 stykker her som ville prøve om hun reagerte på kattene våre pga dem vil kjøpe en kattunge fra neste kullet vårt.
   Skulle vert på besøk hos min mor før operasjon men jeg vet ikke om jeg tør pga hun er på sykehjemmet og en skal helst ikke reise rundt i landet sa dem så jeg får vel bare holde meg hjemme å heller snakke med ho på telefon i stede. Tenkte jeg kan hende snakker med sykehjemmet å hører hva dem mener og er det ok for dem så kan hende jeg kjører oppover.
   Ellers så går jeg og venter på operasjonen jeg skal ha 30 november i høyere tommel og da blir det samme tommel for 3 gang så nå håper jeg at den blir vellykket denne gangen.
   Ellers så blir det strikking. Holder på med kattevotter til katteklubben skal ha online utstilling og jeg skal sponsre dem med kattevotter.
   Ha en fin strikke kveld i disse corona tider.
   Klem fra meg.

  17. Hadde vore kjekt å prøvd Holst garnet, har berre høyrt bra ting om det. Prøver å fylle tida med strikk, podkaster, te og tur.

  18. Hverdagen som apotekansatt er rimelig heavy for tida, så det er godt å koble av med strikkerier. Holstgarnet ser jo superdeilig ut! God helg, Vibbedille, alltid kjekt å besøke bloggen din!

  19. Så snill du er!
   Har nettopp fullført mitt første prosjekt med Holst: Slipstravaganza, årets kal fra Stephen West… sååå lett og mykt! Må bli flere prosjekter av Holst, ja!

   Er på bedringens vei av korona og er takknemlig for å ha hobbyer som spinning og strikking i denne rare tida. Obs, viktig: Vi må unngå smitteskam! Ingen jeg kjenner verken blir smitta eller smitter videre med vilje. Man kan faktisk bare ha hatt maks uflaks f.eks. mens man har vært på jobb. Og skal vi fortsatt ha butikker og spisesteder etter korona må vi bruke dem – vel og merke med fornuft og i den grad smittevernsreglene tillater/anbefaler det, da.
   #følganbefalingene
   #staysafe

  20. For en suuper giveaway 🤩. Ønsker meg veldig bonuspakken med Holst. (Genserpakken). Ha en strålende helg 😃

  21. Du er utrolig raus😍
   Jeg er stort sett for meg selv, også når vi ikke hadde koronar.
   Bruker tiden til strikking, men siste uka har jeg hatt helt strikkesperre🙈
   Ønsker deg/dere en fin helg videre 🙂

  22. Å, Holst supersoft 😍
   Godt å holde hodet opptatt med strikketøy og ikke bare korona.

  23. For en flott giveaway 🤩
   Begge garnene er fantastiske 😘
   Fingervanter har eg hatt lyst å strikke lenge, blir jo superkule i det fargerike opalgarnet 🥰
   Men den Ravello genseren ❤️ Og i di lekre fargene da😍 den hadde nok komt fort på pinnene i holst garnet ja 🥰

   Her har di siste månedene gått med til å lage adventskalendere, strikket, heklet og sydd på bestillinger 😊 holder meg mest hjemme og er superglad for hobbyene mine. Ønsker deg en kos uke 🤩

  24. Hverdagen har jo blitt litt mindre sosial, men det må vi bare godta hvis vi skal greie å bli kvitt elendigheta!

   Jeg er veldig glad for at vi fikk gjennomført konfirmasjonen til yngstemann på noenlunde normalt (men koronaprega) vis for en måned siden 😃

   Jeg jobber i skolen, og der går det mye i håndvask og avstand.
   Denne uka har jeg vært i karantene pga en smittet elev i klassen, men heldigvis har ikke noen av medelevene eller oss voksne blitt smittet! 😃

   Jeg har vanligvis flere prosjekter på gang, men i karantene har jeg strikket adventskalender til klassen som er årsak til karantenen 😄 Strikker søte minijulestrømper. De skal få med seg hver sin heim på siste skoledag før jul.

   Hvis jeg vinner håper jeg på en av pakkene med Holstgarn! 💕

  25. Så flott giveavay👍🏻. Holst er en av mine favoritter allerede. Har ikke prøvd Opal, så det hadde vært spennende å prøve. Flott blogg forresten!
   Gjertrud

  26. God kveld.
   Jeg er ufør så hverdagen min er omtrent som før koronaen. Koser meg med hobby. Strikking og scrapping.
   Har ikke prøvd holst garnet, så det hadde vært moro å prøve det 🙂

  27. Wow du er bare helt rå altså, det er såååå snilt av deg og gi bort så mye lekkert sukkertøy( garn) smiler litt her, for meg er garn sukkertøy og kaller garn handlingen for snoptur hehe.
   Min corona hverdag er ikke mye forskjellig fra ellers da jeg sliter med helsen og er ikke veldig mobil fra før, men nå drar jeg absolutt ikke ut annet enn til lege og på sykehus på ct undersøkelser ( sitter hjemme med kreft m/spredning og 2 prolapser i ryggen så her blir det masse hobby, det går i strikking/hekling og annet hobbyrelaterte ting) Akkurat nå driver jeg å lager en stor juleby som dekker hele spisebordet der det meste skal være hjemmelaget.
   Skulle jeg være så heldig å bli trukket som vinner kunne jeg tenkt meg en fingervante pakke men uansett hva jeg hadde fått hadde jeg blitt fornøyd, har ingen erfaring med noen av typene, dem er uprøvde for meg
   Ønsker deg en riktig flott strikke/perle helg 🙂

  28. Hei😀 for en flott give away🥰 Holst supersoft er en av mine favorittgarn. Måtte bare prøve det etter å ha lest om det på bloggen din🥰🥰🥰 har faktisk aldri prøvd Opel garnet. Ønsker å vinne Holst garnpakke.😀Min corona hverdag har vært mye preget av dødsfallet til min pappa, no når æ skulle senke skuldrene og få tid til strikking så fikk jeg en frozen skulder😢

  29. Wow jeg dåner du er raus av deg og ville blitt kjempe glad for uansett pakke med garn.Jeg liker og strikke og blir endel til barnebarna og julegaver og mitt ønske er opal digg til sokker og pulsvarmere.Så i disse coronatider blir mye inne da godt og ha garn tilgjengelig.
   Ha en nydlig kveld og helg.

  30. Så fantastisk at du deler ut garn igjen.
   Vil gjerne strikke mer med Holst-garnet, så min favorittpose blir nr.3.
   Min coronahverdag er veldig lik din – er så takknemlig for at jeg elsker strikking og lesing, samt turer ut i naturen.
   Jeg strikker mye og elsker designene til Isabell Kramer. Har fått øynene opp for henne gjennom deg.
   Tusen takk for en flott blogg ☺️

  31. Du er så snill og god. Veldig flott give away du har. Som alltid tenker du på andre.❤ Det er nok noen som blir veldig glad for en overraskelse i posten i disse dager.
   Jeg bruker tiden på mye strikking, søm og perling nå. Enda mer enn før ettersom det blir mye hjemmesitting. Og det er straks klart får å begynne med juleforberedelser så ingen dager er kjedelige her.

   Ønsker deg en fortsatt fin lørdagskveld Gro Vibeke. Sender deg en trønderklem.😘

   1. Takk skal du ha Kari <3 Du og eg skulle jo hatt et PERLETREFF med strikkepauser inni mellom 🙂 Gleder meg å se hvilke juleperlerier du skal style med, eg kløøør i fingeren eetter å få opp Jula i perler ute 🙂 Kos deg masse du også <3

  32. Snille deg, giveaway igjen😊Om jeg skulle bli den heldige så er det egentlig akkurat det samme hvilket garn, jeg ville nok funnet noe å bruke det til. Jeg kjenner hverken Opal eller Holst garn, men må jeg velge så tror jeg at jeg ville ha valgt Opal.
   Prøver å leve mest mulig normalt i disse coronatider, men unngår så langt som mulig å dra til byen. I dag måtte jeg og da tok jeg på munnbind. Hadde lyst å sveipe innom en garnbutikk, men lot det være fordi jeg så det var mye folk der. Tok litt vindusshopping i stedet.
   Godt at man har strikkinga.

  33. Du er bare super 🤩 her går det i strikking, scrapping og trimturer, prøver å holde meg borte fra store folkemengder. Kunne gjerne ha tenkt meg opal garn, digger det 😊

  34. Har aldri strikka noko av Holst garn, så det ville eg gjerne prøva. I denne rare tida er det viktig å ha noko og pusle med. Ha ein god laurdagskveld og kos deg med dine!

  35. Fantastisk flott giveaway – igjen 😍gudskjelov for hobbyer i disse hjemmetider 😁

  36. Å hjelp… er jo helt umulig å velge, men om jeg må velger jeg Opal…. strikker mye sokker, så de kan jo mixes inn der….
   Corona ja… her er dagene lik som før… hjemme pga ufør, strikker så mye jeg kan og føler jeg har mening i tilværelsen når jeg får brukt kreativiteten min… å lærer stadig noe nytt, strikker mye fra engelske oppskrifter og har fått mange gode tips på bloggen… takk for det 🙂

  37. For ett flott og kreativt menneske du er🌹 jeg har vært «lærer» for datteren og har å fått lært meg å strikke votter👌 Så pakken nr2 og 3 ble mine favoritter.
   Ha en fin kveld videre 💐

  38. Vil gjerne prøve Holstgarnet 😊 corona-tiden brukes til å være på jobben på dagtid og resten av tiden til strikking hjemme og småturer i naturen 😊

  39. Åååå…. så mye nydelig garn! Har hørt mye om Holst-garn, så å få prøve det, ville vært supert. Ser for meg votter i dette garnet ❤ elsker å strikke, hekle og sy…. plantefarging er noe jeg har tatt opp igjen etter nesten 30 år, og det er spennende!
   Jeg jobber som støttepedagog i barnehage, så min hverdag er som vanlig- enn så lenge.
   Ha en fin kveld!

  40. Holst er et fantastisk garn. Har strikket Still Light i det, teppe og startet en gang på Ravello, men den ble aldri ferdig.
   Min coronahverdag? Ja, den er hektisk skal eg si deg. Når en er leder for en renholdsavdeling så er den vanlige hverdagen hektisk nok. Det siste halve året har vært et hel#%&$e, men vi står på og går på jobb med glede hver dag. En dag er dette over og da skal jeg ha en laaang ferie, trur eg. Lange dager på jobb spiser av strikket iden, men litt får en da gjort.

  41. Så snill du er. Kunne vært spennende å prøve Opal garnet.
   Ellers blir hverdagen litt annerledes nå. Vi er pensjonister, men heldigvis er vi to. Men nå blir det mindre kontakt med barn og barnebarn enn det har vært de siste månedene. Vi er i risikogruppen, og det må bare bli slik.
   Men hvis vi alle gjør en innsats nå, blir det kanskje mulig å feire jul som vanlig.

  42. Her er det jobb i barnehage det går i. Ellers ser jeg bare barn og barnebarn og gamle svigerforeldre/foreldre. Har fem barn og åtte barnebarn så opplever ikke noen sosial isolasjon akkurat. Jeg kan tenke meg å prøve holstgarnet:) Ha en fin kveld:)

  43. Jeg kunne tenke med å prøve Holst garn, for det har jeg hatt lyst til en stund😀
   Her består hverdagen nesten som normal, men med hjemmekontor 4 dager i uken. Det betyr at jeg sparer reisetiden og rekker å strikke mer 😀

  44. Flott giveaway😃 Helt enig med deg om garnkvalitetene- både Holst Supersoft og Opal er fantastiske garn👍🏻 Her har det blitt strikket mye i disse corona tidene- har faktisk strikket både sjal og genser i Holst garn.

  45. Skulle gjerne prøvd Holst en gang. Du har jo skrevet så mye om det garnet. Opal er jeg ikke like glad i:) Korona tiden – ja, den…. tenkte på det i dag, faktisk, at egentlig har jeg ikke hatt så mye mer tid enn før. Hjemmekontor siden mars har vært travel. Jobbet mer i perioder enn jeg ville gjort på kontoret. Så når andre snakker om så mye mer de har fått gjort og nye ting de har prøvd seg på, så gjelder ikke det meg like mye. Men jeg er har jobb, fremdeles, og det er jeg glad for:)

  46. Ååå for ein kjekke gevinst 👍😘 legger inn mitt “lodd” og krysse fingrane. Kjekt å følge deg og blir like glad for ka pose som helst🤞her går det meste av fritiden med til strikking, håper på at de fleste julegaver i år kan eg laga sjøl.
   Fine lørdagskvelden til DEG🌟🎅

  47. Du er et snilt og raust menneske og et stort lyspunkt i min hverdag.
   Jeg hekler juletre pynt,målet i år er og bare ha hjemlaget pynt på juletreet.
   Ønsker deg en god helg.🤗

  48. Akkurat nå blir det hjemmeskole for datra neste uke og vi bor heldigvis utenfor byen, så vi kan gå langt og godt uten å treffe på andre. Skulle gjerne strikka i Holst Supersoft. Datra ville likt nye votter som en overraskelse✨

  49. Jeg setter stor pris på bloggen din som jeg nå har blitt fast leser av. Min hverdag er ganske lik din ang garn og strikking. En dag i uka er fast for matinnkjøp og ellers holder jeg meg hjemme med mine hobbyer. Jeg har tømt en skuff for garn som er rester etter en VM genser jeg strikket til min datter sist på 80tallet…ja, du leste rett. Garnet har ligget der i over 30 år, og nå skal det bli en restegarnsgenser til meg selv. Mønster blir diktet underveis, så det er farger og garnmengde som bestemmer. Det er skikkelig gøy! – Det garnet du gir bort kjenner jeg ikke, men det ser spennende ut. Hvis jeg skulle være så heldig å vinne en av garnposene dine, spiller det ingen rolle hvilken. Det blir garantert brukt. – Nå er det kjøkkentjeneste – peanøttkjeksene venter på å bli stekt. Ha en fortsatt fin kveld! Med hilsen Karin.

  50. For en flott giveaway 🎉❤️. Elsker jo og Opal garnet, men har ikke prøvd Holst garnet, så ønske det. Holder meg mest hjemme i disse tider. Elsker jo å strikke, nå går det i julegaver til barnebarn, så tiden fyker avgårde. Ingen laaange dager her 🌸🧶. God helg 😊

  51. Så gøy då!! Eg elskar å strikke💕 hadde vore veldig kjekt å vinne ein av desse flotte pakkane!

  52. Hadde ikke vært feil med garn til å strikke seg en genser til meg selv👍Min hverdag består av å gå på jobb i barnehagen( jobbet også da vi var corona stengt for de fleste men åpen for de med samfunnskritisk arbeid). I tillegg arbeider jeg i omsorgsbolig med multifunksjonshemmede., så her blir det ikke noe «hjemmekontor» når mye nå stenger ned.

  53. Så gøy at du ordner slik giveaway. Her har jeg avlyst strikketreff og andre besøk,men er heldig som har strikking som hobby. Det er en mengde strikkepodcaster å se på, og da føler jeg meg litt sosial. Så dette å være mer hjemme går bare greit. Jobber i dagligvarebutikk, så jeg må være forsiktig så jeg ikke tar med meg noe smitte til jobben.
   Holst supersoft er det ingen butikker her som har,så det hadde vært gøy å prøve. God helg.

  54. For en omtenksom og flott giwe-away😊 begge er flotte garn! Ble kjent med Holst for et par år siden, og har strikka votter, gensre og en topp i garn derfra. Lette og myke plagg, og fantastiske farger. Det blir litt mer strikking enn vanlig når vi må holde oss mer i ro. Heldige er vi som har en sånn hobby særlig i litt kjipe tider som nå. Ha ei fin helg 🌸

  55. Takk for bloggen din, leser den hver dag!
   Å velge hvilke garn som frister mest er vanskelig…
   Tror Opal frister mest, har ikke prøvd det garnet.
   Men som en ihuga strikker er alt garn interessant!
   Ønsker deg en fin november;)

  56. Hadde vært koselig med noe av dette flotte garnet. En oppmuntring i en grå værdag👌Er opptatt med sokkestrikk, blir aldri nok.
   Skulle ha barnebarn på middag i morgen , men pga covid har han meldt avbud. Han er i risikogruppen og tør ikke ta noen sjanser, forståelig det men trist det skal være sånn.
   Take care❤️

  57. For en fantastisk giveaway 😍 har ikke prøvd å strikke med noen av dem, men har tenkt å prøve Holst flere ganger🙄 Her i heimen sitter meg IG nannen i «ventekarantene» 😞 datteren på 27 år var innom for noen dager siden, og har plutselig blitt kjempesyk med høy feber og vond hals🙈 så hun tok coronatest i går, og vi som har vært med henne måtte holde oss for oss selv inntil svaret foreligger😞 hun har kraftig astma, så håper på det beste, men ventetiden er alltid lang når man venter på svar🙄 ellers strikker jeg og holder meg hjemme mest mulig for å beskytte både meg selv og andre. Mannen har hjemmekontor og snekrer litt på julegaver, så det er jo hyggelig❤️ Ellers håper vi å holde oss friske, ettersom mannen er på cellegift❤️
   Ønsker deg en nydelig helg, luftklem fra Sørlandet❤️

  58. Sjelden jeg deltar i konkurranser, kun når premien er noe jeg bruker fra før av. Kall meg gjerne minimalist, men sånn er det. Føler mange av de som vinner ofte er med på «alt», ref. de på FB siden din som alltid kommenterer «ja takk» 😉😂
   Koronahverdagen her er nokså lik den vanlige hverdagen, bortsett fra at fritidsaktiviteter og sosiale tilstelninger er lagt på is. Selv synes jeg det er utrolig deilig å kun tenke på å komme meg hjem om ettermiddagen, være med barna og mannen og ha det hyggelig sammen ❤️

  59. Hverdagen er som før med jobb, ellers er det sosiale ganske så fraværende i disse tider, men bruker tida på hytta sammen med mann, hund og strikking!
   Holst er favoritten, men Opal er også digg!

  60. Wow – så snillt av deg😊 Vil gjerne vinna ein av dei tre, og aller helst opal då dette er eit garn eg ikkje har prøvd før😊 Alltid kjekt å prøva noko nytt👍🏻😊 Corona har ikkje ført til meir tid heime for min del, men litt strikking blir det tid til likevel, ekstra kos når det kan kombinerast med levande lys og lyden av haust ute🍂🍁 God helg😊

  61. TUSEN TAKK FOR FANTASTISK GIVE AWAY💕
   Min korona hverdag er ganske lik min hverdag før korona.
   Som uføretrygdet er jeg vant til å være hjemme.

  62. Det hadde vært så herlig å kunne vinne Holst Supersoft😊 har planer om å strikke Ravello- så det hadde vært perfekt. Koronavirus har nok ført til mer hjemmesitting enn vanlig, jeg jobber som sykepleier og har et sterkt fokus på smittevern😊

  63. Holst som første valg, men spiller igrunn ingen rolle. Strikker mye nå i coronatider. 🧶😍

   1. Din blogg er virkelig det som lyser opp triste og grå dager!
    Begynte læse den kun for 2månader siden – men det er den nyblivne mammaens kos og pustetid hver dag ❤️
    Var sykmeldt på grunn av svangerskapet når coronaen kom, gikk inn i permisjon straks etter. Jobber til hverdags i hjemmetjenesten og glæder meg litt til jobb igjenn, samtidlig som jeg nyter av at bare være hjemme med det lille miraklet…
    Var ikke gøy at føde første barn for oss begge og siden være alene på barsel i 4døgn med våres lille mirakel – men det gikk…
    Har blitt ganske isolert på grunn av Corona og at man tenker ekstre når man har en liten i familj…
    I tillegg bor mine foreldre i Sverige, så litja har ikke møtt mormor og morfar så mye 😞
    Vi tok forholdsregler og de hadde negativ test når de kom hit pluss at vi var i karantæne alle 😅
    Man er heldig som har dator og kan videochatte!
    Har vært hjemme lenge nå, og som du sier – man merker av hvilke som egjentlig er ens venner 🙄
    Blev ellers inspirert av alle dine gode handlinger, så ryddet restegarnslagret og gav bort det – det meste gikk til en skole og litt til en ensam mamma som ikke hatt det så enkelt at få endene at møtes ❤️

    Har ikke prøvd noen av garnetypene – mest av den anledning jeg skriver, ble nysgjerrig! 🙈
    Er ikke noe fan av at strikke fingervotter, men sokker strikker jeg mye.
    Synes alle 3pakkene var digg så spiller egjentlig ikke noen rolle, men det gensermønsteret skal jeg nok kjøpe uansett 😍👌
    Ser fram emot neste blogginnlegg at gjøre min dag litt lyser ❤️

  64. 🧡🍁For en strålende give away🍁🧡Hverdagen går sin gang nå i disse corona tider, da er det godt å sette seg ned med julegaver på pinnene og det hadde vært moro å prøve Opal garnet🤞🏻🍀Sokker er moro å strikke😊🧶

  65. Hei.
   Nok ein dag har eg kost meg med bloggen din. Når ein bur innerst i ein liten Vestlandsfjord med nokre kilometer til næraste nabo vert vi ikkje så veldig påverka av coronaen. Eg har meir enn nok å styra med. facetime med barn og barnebarn i det store utland er alltid kjekt. Ein liten tur på butikken må vi av og til. Dagen går med til å sy medan det er dagslys og strikking på kvelden. Holst garn er ein stor favoritt og det kunne eg godt tenka meg. Opal er og flott. nett no er det strikking av dokkeklede og så vert det votte og sokkestrikk etterpå. Ha ein god kveld vidare.

  66. Oy Oy,dette var et vanskelig valg. 🙄 Har noen nøster med opal,så det kjenner eg 🧡 holst er eg veeeldig forveden på😊 Korona ja,det er et kapittel for seg selv. Holder oss mest mulig hjemme og strikker 🧶 men må på jobb også innimellom 🤎 venter med lengsel på at livet skal bli tilnærmet normalt igjen 🌼

  67. Du er bare goe 🥰 hverdagen er ganske lik med eller uten korona, er stort sett hjemme og pusler med mitt.
   Ha en fortsatt god helg😀

  68. Riktig god helg! Hverdagen er rimelig lik slik det var før Coronaen her.

  69. Coronatiden bruker æ på mere strikking. Eldste barnebarnet mitt og klassen hennes skal ha stand i vår lille by, så æ fikk oppdrag med å strikke 🙂

  70. God kveld i stuen 🙂

   Det må jeg si, snakk om mange flotte farger! Den “genserpakka” er rett og slett til å spise opp. Har lenge hatt lyst til å prøve Holstgarnet, så det hadde vært gøy å vinne 😉

   Her er mannen i huset i risikogruppen, men hverdagene har ikke endret seg så mye pga corona. Den mest åpenbare forskjellen er at tenåringen har vært mye hjemme fra skolen pga ihengende hoste etter sommerforkjølelse. Og fra mandag er alle vdg i Viken over på digital undervisning, så da blir ho sittende her hjemme en stund til 😉 Mens mor strikker/hekler 🧶og far sitter på nettet 😂

   Ønsker deg og dine en koselig helg 🌞🍃🍁🍂

   Hilsen Margaretha

  71. For en giverglede , helt fantastisk fine du. Ønsker meg Opal garn, da jeg har dilla på å strikke sokker, aldri strikket med opal tidligere. Tenk så spennende å få sett inni nøstene. Det blir nok omgangssyke da ja(bare 1 omgang til hehe) Fortsatt god helg klem

  72. du er jammen god du ,nå har jeg liten tro på att eg er så heldige att eg vinner en gang til ,men hvem hvet hi hi så eg prøver eg :=) nå er begge disse garna helt fremmede for meg så hva jeg skulle ønsket om jeg vinner er helt opp til deg :=)
   Jeg er uføretrygdet og går hjemme ,bor langt ute på bygda og kjører ikke bil ikke har vi buss heller så jeg er lite ute og farter for å si det mildt ,ikke har vi hverken butikker eller andre fasiliteter her jeg bor bortsett fra naturen :=) jeg strikker mye ,går på strikkekafe på mandagane ,går mye turer ute og nå har vi pusset opp ene delen av stuen vår :=) ble ferdige i går :=)

  73. Jeg strikker gjerne sokker, og Opalgarnet liker jeg veldig godt, så…. 😉
   Så kjekt at du tar deg bryderiet med å lage en give-away i denne underlige tiden👍🙂
   Dagene mine er stort sett de samme som før coronaen kom. Jeg har ME, så jeg har rolige dager uansett, med lesing og strikking, og hvile.
   God helg til deg🙂

  74. Jeg ønsker med gjerne posen me grått og fargerikt holstgarn for det garnet har jeg aldri prøvd før. Når coronatiden har jeg jobbet meg gjennom en diger bunke med ufoer, både noen få strikkesaker, mest votter som manglet en eller to tomler- skjønner ikke hvorfor det stopper der. Men også en haug ed store sengetepper som trenger montering, disse er sydd og jeg driver nå å legger sammen topp, vatt og bakstykke og quilter lagene sammen.

  75. Corona time? Helt ærlig, jeg merker ikke så mye forskjell, er stort sett for meg selv, koser meg i min eremitt tilværelse. Besøker mamma og min gamle tante 3-4 ganger i uka( det er de 2 jeg har som faste) ut på tur nesten hver dag og masse strikking og hjemmekos😊

  76. Nydelig garn, men Super soft er nok min favoritt. Corona påvirker ikke meg mye, annet en at man må følge regler for avstand og spriting av hender på butikken.

   Er ikke mye ute blandt folk nå det var jeg ikke før heller. Trives best hjemme. Det eneste jeg savner er en strikke lunsj med venninner . Håper det blir mulig at vi får tatt en lunsj før jul.

  77. God lørdag 🙂
   Vi merker ikke så mye til korona akkurat nå, vi er på jobb og skole som vanlig. Men klart man er spent på utviklingen. Det blir jo strikket en del på kveldene nå og jeg elsker å strikke sokker. Jeg er sikker på at jeg kunne strikket mange fine sokker av det Opalgarnet. Jeg er også veldig glad i det garnet 🙂 Det kunne også blitt fine ruter til dominoteppet mitt.

  78. Så hyggelig gjort av deg❤️. Jeg lærer stadig noe av deg. Takk for at du deler av erfaring og kunnskap. Senest her om dagen var jeg innom siden din for å vise barna jeg jobber med på skolen noen av de flotte perleprosjektene dine. De ble imponert 🥰.
   Min coronatid består av vasking av hender. Jobber på barneskole så det er mange å passe på så vi alle overholde smittevernet. Vi gir oss ikke😚, dette klarer vi 💪🏻

  79. Såååå mye flott garn <3
   Opal er jo et herlig garn til sokker, og jeg har 2 barnebarn som elsker sokker i det garnet. 10 åringen sa i sommer: mor, kan du strikke ordentlige sokker til meg, de jeg har på nå er så kalde. <3 Han hadde på vanlige sommersokker. Klart jeg kan strikke sokker til deg <3
   Holst garn er et garn jeg ikke har prøvd enda. Har holdt et nøste i handa med det garnet, men ikke strikket med det.
   Hvis jeg er heldig å vinne her, så er det akkurat det samme for meg hvilken pakke det blir! <3

   1. Glemte å si noe om koronasituasjonen.
    Her i vår by, Narvik, er det nå kommet ett nytt tilfelle av korona. Det har vært under 15 tilfeller til nå her, men leser i avisen at det er noen tilfeller i nabokommuner rundt omkring. Harstad og Tromsø er røde.
    Jeg er ikke imponert over noen av de som har fått beskjed om karantene. På en søndagstur i finværet, august mnd, traff vi på flere som fortalte at de var i karantene, MEN, de MÅTTE jo få gå ut en tur og lufte seg……….
    Min samboer og jeg er ute hver dag. Vi tar våre forholdsregler, vasker hendene godt med såpe og vann, bruker antibac i butikker dersom vi tar av oss ullhanskene. Er det kun en vare vi skal ha, så forblir ullhanskene på.
    Er vi på kafe, så passer vi på at det er god avstand til andre gjester, og vi bruker antibac.
    Passer på å ikke ha for nær kontakt med ukjente.
    Ettermiddager og kvelder koser vi oss her hjemme <3

  80. Ååhh🥰Holst garnet er bare fantastisk å strikke med😀Ble to «still light» tunikaer av det garnet jeg bestillte etter din anbefaling. Hadde håpet å dra til Danmark på garnshopping i sommer , men koronasituasjonen satte en stopper for det.
   Blir nok litt strikking utover høsten så garn til en Ravello hadde jo vært knallkjekt🌺

  81. Jeg vil gjerne prøve Opal 😍 Strikker en del sokker, men har ikke prøvd dette garnet. Bruker enten Silja eller Sterk. Holst supersoft har jeg prøvd, og likte godt, lagd babytøy. Ønsker også gjerne å strikke Ravello, synes det er en ganske klassisk genser. Har prøvd meg på engelske oppskrifter, er ikke avskremt 😂 Tror kanskje det ligger ute enten oppskrifter eller produkter fra Isabella Kraemer som annonser på Finn, sett de? Ligger på håndarbeid/gensere. Er enig med deg i at vi skal følge lover og regler, ser at folk spør på Finn og også f.eks. Nille slipper igjennom på FB at de ønsker kopi 😤

  82. Tusen takk💗 for at du deler så mange spennende oppskrifter 📜 hver dag, OG at du deler raust av ditt eget garnlager.
   Coronahverdagen😷 er hektisk som apotekansatt, men jeg er veldig glad for at jeg har jobb!
   Skulle jeg være den heldige vinneren, ville jeg gjerne ha prøvd Holstgarnet til genser.

   Igjen, tusen takk for at du sprer så mye garn- og strikkeglede❣️

  83. Hei Vibbedille:).
   Lenge siden jeg har lagt igjen kommentar hos deg:).
   Jeg må bare innrømme at jeg er møkklei hele koronagreienet. Nettopp fordi jer er så lei, reagerer jeg med å bli ekstra forsiktig. Ikke for min egen del egentlig, men for de jeg jobber med og kollegene. Jeg savner å kunne gjøre som jeg har lyst til, men aller mest savner jeg å klemme på kolleger og pasienter,og i blant pårørende. For ikke å snakke om å foreldre og svigerfar. Jeg er sykepleier og jobber på et helsehus med korttids og lindrende avdeling. Jeg er ute og går turer i skogen, strikker masse og har lånt faglitteratur av en kollega. Min videreutdanning er 20 år gammel og jeg har lyst til å oppdatere meg faglig. Strikkemessig er jeg straks ferdig med to julegaver, håper jeg klarer minst en til.
   November er trist og mørk. Da er det et lysglimt (som oftest) å titte inn til deg. Synes det er så nydelig og trivelig gjort med de små giveawayene dine.
   En klem i mørketiden sendes fra østlandet:))

   1. ps. egentlig er jo ikke gavene/ oppmerksomhetene små, ikke for deg:)) som bruker så mye tid og energi på å glede andre. Men kanskje får du energi av det selv?
    Og jeg sa ikke noe om hvilken pakke jeg ønsket selv. Like koselig uansett hvilken det skulle være, men kanskje holst? Jeg har ikke prøvd det garnet. Likner det på Malsens shetland soft?
    Ta vare på deg selv og dine:))
    god helg:)

  84. Hei. For noen fine garngaver du gir! Må bare innrømme at jeg har ikke prøvd noen av disse sortene. Fortiden blir det mye strikking her ja. God helg til deg og dine.

  85. For noen flotte premier du har ordnet! Elsker både Opal og Holst – men foretrekker kanskje Holst….. skulle gjerne ha strikket meg en Ravello – har hatt den på lista lenge.

   Koronahverdagen er ganske lik den vanlige hverdagen – bare at det er endel hjemmekontor. Er ikke så mye og reker rundt uansett, men det er synd at ungenes skole og fritidsaktiviteter berøres så sterkt av det.

  86. Du er ny ei snill jente. Supermorsomt med dine overraskelser. Elsker Holst. Vi er vel heldige, vi som kan strikke, når vi må være masse inne. Stor førjulsklem.

  87. Så flotte gaver, da! <3 Jeg har aldri prøvd å strikke med Holst supersoft, men har veldig lyst til å prøve det. Gjerne til votter <3 . Det blir mye strikking i koronatiden, når en prøver å holde seg mest mulig hjemme 🙂 Og så koser jeg meg med å lese blogginnleggene dine :-).

  88. Så fint å få følge bloggen din😊. Jeg har aldri strikket med Holst garn, så det vil jeg gjerne prøve 😍👌

  89. So flott at du deler ut slike overraskingar😁 Eg har hatt kjøpestopp på garn dette året, og har nok til å ikkje handle neste år heller! Men no er lista mi sååå lang med alt eg har lyst å lage! Eit par fingervanter hadde også vore gøy å lage, det har eg aldri laga før😊

  90. Så koselig giveaway da🙂 Genserpakken fristet mest. Syns Holst supersoft er et nydelig garn. I disse korronatider er jeg særs glad for at jeg har håndarbeid å holde på med, strikking og lydbok er stas. Kjede meg gjør jeg iallefall ikke, disse litt asosiale tider frigjør mye tid til hobbyer. Må jo prøve å trekke fram det positive i disse litt triste tider🙂

  91. Du er gavmild 😊 Er i ro desse koronatider, gjere det som må gjerast… Holst supersoft er berre topp syns eg.

  92. For en flott give away. 🤩
   Jeg hadde blitt superglad for å vinne opal. Da skal jeg strikke sokker ala Vickevira.
   Digger de stripete sokkene hennes. ❤
   Her jeg bor har det ikke vært noen syke av korona, og kun 5 stk alt i alt i kommunen. Alle i mars, ingen etter det.
   Så hverdagen går stort sett som normalt.
   Klem fra Anne

  93. Den genseren har jeg sikla etter siden jeg såg den på bloggen din for aller første gang. Den er kjempefin så jeg krysser fingrene for litt vinnerlykke 😊

   Corona kunne jeg skrevet masse om, men skal prøve å skrive så kort som mulig 😉 Jeg er ufør og holder på med stråling. Fem dager i uka blir jeg hentet av taxi. De kjører meg til strålebehandling. Av og til har det vært flere passasjerer i taxien selv om det ble sagt i en første turene jeg hadde at vi skulle være bare en passasjer i bilen. Når ikke alle er like flinke til å bruke munnbind så kan det bli en farlig tur til sykehuset. Jeg har tenkt å gå videre med det hvis vi blir flere i bilen fremover!
   Vi har fire barn. Vår sønn nr. 2 ble for noen uker siden satt i hjemmeisolat pga at han var nærkontakt til 2 av elevene på vgs som hadde fått corona. Siden jeg har kreft og min mann er lærer så ble hele huset satt i karantene i ei uke. Ble testet flere ganger og vi fikk kjempegod oppfølging av koronateamet her på øya.
   Her i bygda er det flere som er smitta. Mitt tantebarn på 4 år har nettopp blitt smittet av korona. Han har ikke så hardt rammet, men det er jo skummelt likevel når de små får det.
   Vi bor utenfor Bergen og da skjønner du sikkert hvorfor min familie er så berørt av denne sykdommen? Verden er liten så jeg håper alle sammen følger de reglene myndighetene har kommet med selv om jeg synes de kunne vært mye strengere.

  94. Heia …

   Så flotte gaver du har tryllet frem. Jeg må si at du har vært en god ambassadør for Holst for det oppdaget jeg via deg, og Ravello ble det også … Så til minCorona hverdag. På jobb går hverdagen stort sett som normalt så lenge vi ikke er på rødt. Fritiden derimot er nok mer begrenset, og det frigir mye strikketid. I år hadde jeg et mål om å slanke lageret, og være flinkere til å bruke mønster fra strikkebøkene mine. Der har jeg klart, men det har blitt mange småprosjekter. Noe får bli julegaver og noe får jeg prøve å selge. Trenger ikke så mange votter her i vest stort sett kuling og regn jo, og om det kommer litt vinter har jeg nok ull til å holde meg varm da også …

  95. Det er alltid så moro med dine Give Aways 🙂 Premiene er så spennenede 😀
   Hadde Opal adventskalender for et par år siden, etter at du snakket så varmt om garnet, så måtte jeg jo bare prøve det, og du hadde helt rett, et fantastisk garn 🙂
   Holst Supersoft har jeg ikke prøvd, så å vinne det hadde vært fantastisk, og om jeg vinner blir det en flott bursdagsgave til meg og 🙂

   Coronaperioden har vært som normalt her, Jobb og ellers hjemme og kose meg med strikketøyet 🙂

   Ha ei superduper flott helg og uke som kommer 🙂

  96. Å, du er da bare helt herlig. Denne gangen slenger jeg meg på GiveAwayen din. Kunne så gjerne tenke meg en genser i Holstgarn. Planen var jo å stikke innom utsalget i Danmark i sommer, men slik ble det jo ikke.
   Hvordan vi har blitt berørt? Jo i dag er vi feiret fars 65 års dag. Må vel finne en annen gave til min kjære siden den store drømme-gaven ble kanselert i mars, men er i tenkeboksen. Og feiring kan man ikke kalle det når man ikke kunne samle barn, svigerbarn og barnebarn fulltallig, samt et vennepar og bror med kone. Holdt oss til de tilmålte 5 gjestene.
   Ellers går dagene som vanlig, er jo kun hjemme og lever ikke noe sosialt liv i stor skala. Bruker å treffes 5-6 “jenter” en gang i måneden på velhuset her, men det har bare blitt to treff denne tiden. Velger å følge anbefalingene og har dessuten avlyst julemessen. Lite motiverende å lage noe nå, når lageret er fullt, så blir mest lesing på meg nå. Kun noen bestillinger.
   Heldigvis har alle mine fått være friske og beholdt jobb gjennom hele tiden. Tankene mine er med dem som dessverre denne tiden har blitt økonomisk rammet og sliter. Permiteringer og dagpenger vil ha økonomiske ringvirkninger neste sommer.
   Er forundret over hvor løst mange fingre har sveipet over taster disse månedene. Utrolig mange ufine kommentarer fra coronapolitiet. Det burde vi holde oss for gode til Heller prøve å mutre hverandre opp en å være verdensmester i å dømme de rundt oss. Det fører ikke noe godt med seg.
   Håpet er nå at de som samles i store flokker og klemmer i øst og vest klarer å begrense seg. Og at helsevesnet klarer å ta unna.
   Ønsker alle en god helg.
   Liv

  97. Hello,saa fint garn,jeg kunne strikke mye fint av det. I denne tiden med virus,jeg har strikket mye,4 par sokker,en genser,et shawl med fa.rger som blomstrer i hagen min fra mars og till naa,og naa holder jeg paa med en kjole.Ha det godt.Jeg begynner dagen min med din blogg og kaffe.Hilsen MaryAnn.

  98. Så utrolig snilt av deg å dele så mye fint 🤗 kunne gjerne tenke meg en overraske. Alle 3 pakkene er helt supert så jeg klarer ikke å velge 🙈. Korona gjør livet pyton og jeg vil helst fokusere på strikking som er et fristed fra det hele. Jeg strikker masse nå om dagen. Kvelder og helgene. Det er jo snart jul🎄. Og da blir det mange gaver som varmer godt.

  99. Wow så flott!
   Jeg er som deg, “heldig” som er syk og vandt til å aktivisere meg selv inne. Så egentlig merker jeg ikke sååå stor forskjell. Det eneste er turen ned til varmen nå i vinter, det kan bli en utfordring.
   Hadde jeg kunne ønske hadde jeg valgt 1 av Holstpakkene. Gjerne den lille så noen som trenger det elstra i denne tiden kan få den store 💜

  100. Guri så mye fint ❤️
   Corona tiden gir meg jo litt småproblemer. Bor i Sverige og da å reise til Norge i jula, vel nei tror ikke det blir aktuelt selv om jeg savner foreldrene mine. Men vil jo ikke ta sjansen på å smitte dem ❤️❤️
   Ellers er livet normalt. Er hjemme og usosial som før 😂 men nå er det jo sosialt akseptert 🤣

  101. Heisann i natten. Ønsker meg garn fra Holst jeg. Sitter nattevakt og er kun på jobb, hjemme og en svært sjelden gang på butikken.

   Nå er det natt 3 av fire og kroppen kjennes litt tom ut. Ikke noe strikk i natt.. kun tablet og ørepropp.

   Ha en flott natt. 😃

  102. Så gøy og så utrolig snill du er 🥰 Skulle jeg vinne så er det helst Opal jeg ønsker meg. Vet ikkenoe jeg oppdagde det garnet, tror vi har samme følelse for det. Jeg bruker det mye, det er jo bare perfekt. Holder på med sokker til barnebarnet med det akkurat nå, sånn litt innimellom 😊
   Coronaen har ikke gjort livet mitt så annerledes, jeg er likevel syk og hjemmeværende. Strikke har vært en lidenskap siden jeg var liten og er en av de få tingene jeg fortsatt klarer 🥰

  103. Så mye fint garn, og så digg med et eget garnrom😊. Jeg er blitt usosial, holder avstand og går lite ut i butikket ol. Går turer og strikker når jeg ikke er på jobb.
   Har ikke prøvd Holst garn, så det har jeg lyst å prøve 😊.

  104. Jeg har aldri prøvd holst garn så set vil jeg prøve :))
   Mine dager er som vanlig bortsett fra at jeg er mer tilbakeholden med dra på besøk til familie som er i risikosonen

  105. opal garnet er skønt, vi har heldigvis en grøn plet der hedder amager fælled, hvor jeg går mange ture:)

  106. Leser nesten alltid hva du skriver på bloggen din når jeg får deg opp i freden på Facebook <3 Jeg er ivrig opptatt med å strikke, hekle og sy produkter til et utendørs julemarked som skal holdes her på Isegran i Fredrikstad. Jeg er med som frivillig i et prosjekt som har fått navnet Håpets katedral. Det er et interkulturelt og interreligiøst prosjekt hvor vi setter fokus på plast i havet. På Isegran bygges det for tiden et "katedral" – bygg hvor taket lages av plast som samles inn langs kysten vår. Plasten males opp til "pellets" som igjen støpes om til plater. Taket blir som et stort glassmaleri, men hvor altså platene er resirkulert plast som har vet på avveie. Skulle jeg være så heldig å vinne, vil jeg gjerne strikke en genser av Holst-garnet og gi den som gevinst til utlodningen på julemarkedet. Vi samler også inn brukte gensere og kofter i ull som skal selges på julemarkedet, gensere som er litt slitt, har et hull eller to (som vi kan fikse på) eller som folk rett og slett har vokst i fra. Du kan lese mer om oss på FB om du vil – Håpets katedral

  107. Yezz! Opal er kjent, men Holst har jeg ikke strikket med enda….men det blir nok!! Corona`n har jeg «oppi halsen», men kjemper på!! Og holder på reglene! Antibacer og vasker! Jobber i apotek 🤪🤓😷😬

  108. For noen flotte ga er du gir🤩 Heldige de som vinner😃 Ønsker mest Holst supersoft om jeg er en av de heldige😉 Corona hverdagen er blitt til at vi er mer hjemme. Vi er heldige og kan skifte stue til hytta.

  109. Hei
   For en fantastisk giveaway 😍 Jeg er 80% ufør. Fikk vedtaket til 50-årsdagen min i mars… som jeg da ikke fikk feira… AKKURAT idet Corona utbruddet kom… Jeg har de siste 3 åra jobbet bittelitt i en bitteliten dagligvarebutikk grunnet shabby helse, og det har jo også drevet med siden mars i år, så min hverdag har vært omtrent som normal. Jeg har fått et bittelitt bedre forhold til min mor. Det forholdet har skranta så lenge jeg kan huske, men siden mars har jeg tatt meg litt ekstra tid til henne, og det virker som om hu setter pris på det 😍 Mann min og jeg har på sensommeren gjort grunnarbeid på ei hytte vi har i Valdres. Den ble revet etter brann, så den må jo bygges opp igjen. Så vant vi budrunden på et småbruk, og da ble det ikke noe mindre å gjøre 👍 Oppi alt dette, faller min nesten 31 år gamle sønn om død på sitt eget stuegulv… 😭 Som om ikke sjokket var nok, får jeg beskjed om at vi er uønsket i begravelsen… Forholdet til far hans har vært psykisk terror i alle år, og det resulterte i at min sønn kutta kontakten med oss for 10 år siden… Dagene ETTER dødsfallet har jo også gått, og jeg klarer meg ganske greit. Begynt å jobbe igjen og dagene med bygging av ny hytte i Valdres og med rydding, kasting, riving og etter hvert vasking på småbruket hjelper. God sorgterapi å denge løs på ting. Høsten har altså vært både god og vond, men jeg velger bestemt å putte den lille, gromme, blide gutten jeg husker innerst inni hjertet mitt og glemmer det vonde 💙

  110. Syns Holst høres spennende ut i disse tider då vi helst skal holde oss hjemme 👍

  111. Så kult:)
   Strikker egentlig mindre enn i fjor på samme tid, men gleder meg til roligere tider
   Blir superglad om jeg trekkes ut

  112. Jeg har Me/cfs så corona gjør ingen forskjell 😪 Ingen betydning hvilket garn🥰hadde blitt glad uansett❣Ha en trivelig søndag 💕

  113. Hei. Så spennende med lotteri!
   Jeg har ikke prøvd noen av disse garnene, men tror jeg ville likt Holst sitt garn. I koronatid strikker jeg enda litt mer enn vanlig😂😂😂

  114. Så snill du er. Jeg bor på en halvøy på Helgelandskysten. Vi har ikke hatt noe smitte her enda, men jeg synes alle er flinke med forebyggende tiltak. En vet alldri når smitten kommer. Selv om været har vært litt utsabilt i det siste, så prøver jeg å være mye ute hver dag. Da er det ekstra koselig å komme inn i varmen. Liker å drive på med ulike håndarbeid. Spesielt å lære nye teknikker. Ønsker alle en fortsatt fin høst/vinter. Pakke 3 på første valg, men de andre virket veldig spennende. Har ikke prøvd noen av garntypene. Fortsatt god helg.

  115. Hei igjen!!
   Her er det julegaver som produseres. Lite lyst til å dra på juleshopping med mye folk.
   Har ett lite håp om en operasjon før jul og da må jeg være helt frisk.
   Da blir det enda mer tid til strikking og med fraværende ullgarderobe må det produseres noen plagg.
   Isabel Kramer har noen på topp 5 lista mi.
   Holst garnet har jeg lyst å prøve meg på!

  116. Hei så nydelige garnpakker du har laget istand❤️ Dette er min første gang ( at jeg skriver svar på en blogg) har fulgt deg ei stund men ikke skrevet før nå😀 elsker humoren din og at du skriver med litt «snert « glede mæ te å følge me dæ videre. Stor klem fra mamma til 5 egne å 4 bonusunger❤️

   Å ja æ har barnebarn nr 7 på vei så ønske å vinne pakke nr 1😀 mvh Lill

  117. God søndag! Holder meg mest hjemme jeg også, sykmeldt og er litt glad for det så jeg slipper å møte på så mange mennesker.. Dagene går til strikking, rydding av hus og juleforberedelser med baking og gaveideer 🤶
   Ønsker meg Holst supertsoft, det har jeg ikke prøvd til nå – og den Ravello genseren har stått på ønskelisra lenge 😍 ha gode dager og ta vare på deg selv ❤

  118. Så raus du er, kjekt med giveaway. Liker godt holst. Min hverdag er ikke endred mukje jobber med funksjonshemmende og vi må vaske og sprite oss litt mer men bur heldigvis ut på landet og da er liten smitte i område.

  119. Holst supersoft er min favoritt -og genserpakken 😍 I denne koronatiden holder vi oss i ro hjemme i fritiden. Min bedre halvdel har hjemmekontor mens jeg som har praktisk arbeid går avgårde hver dag men unngår kollektivtransport. Fordelen med å være så mye hjemme er at det blir bedre tid til å strikke ❤️

  120. Så flotte gaver❤ Har veldig lyst å prøve Holst supersoft. Opal er supert. Hadde Opal adventskalender i forfjor.
   Det blir masse strikking i heimen, for husflidslaget og anna er satt på vent.
   God helg 😊

  121. Har vært permitert siden april, jobber i reiseliv og det ser ikke så lyst ut akkurat. Tiden bruker jeg til mye mer strikking enn før, og så har jeg et stort rydde og kaste prosjekt på gang. 🥴 Holst supersoft har jeg ikke prøvd før, så det hadde vært fint å vinne. 😊

  122. Tusen takk for en kjempefin blogg!
   Faktisk den eneste jeg gidder å lese👍🏼
   Liker måten du skriver på, og temaene dine, at du snakker fra levra. Fortsett sånn!

   Som mange(alle) andre ville jeg og digga en av de garnpakkene dine. Jeg har ikke prøvd noen av disse garnene, så hvilken som helst av de hadde vært super!

   Ha en fin dag videre!

  123. Artig giveaway. Håper å vinne en supersoft genser 😍
   Fortsatt god søndag og farsdag 🥰

  124. Coronatid=strikketid for meg. Ikke strikket av Holstgarn noen gang, men har veldig lyst på å prøve!☺☺

  125. Oioioi…… Utrolig vanskelig valg, hadde blitt glad for uansett pakke…
   For tiden strikker jeg det jeg klarer, sliter med nakkeskade etter en bilulykke så blir litt strikking i mitt tempo og masse TV serier på netflix 🙈 Idag blir det ribbe med mine barn og min mor. Ha en fortreffelig søndag videre ❤️

  126. For en flott gave! Jeg har strikket mange småplagg i Opal, og liker det veldig godt. Fantastiske farger. Holst får jeg ikke tak i her jeg bor, så det kunne jeg veldig gjerne tenke meg å prøve. Derfor ønsker jeg meg bonusgaven, og om jeg er heldig, så blir det en Ravello-genser på meg. Jeg simpelthen elsker stripestrikk. Og den du har på deg på bildet er bare helt toppers. I disse Koronatider er det godt å ha strikking som hobby, for det blir lite omgang med venner.
   Jeg ønsker deg en riktig god søndag 😍

  127. Så utrolig gavmild du er.
   Min “personlige” hverdag er ikke så forandra, men barna sin hverdag er forandret. Mye hjemmeskole og være hjemme. Det er ikke greit å være ungdom som egentlig skal løsrive seg litt fra heimen og måtte være hjemme hele tiden. Ny runde med hjemmeundervisning for de nå, og det liker de ikke. Men de er tappre, flinke og gode mot hverandre.

  128. Så gavmild du er! 🙂

   Jeg elsker Opal, men har aldri prøvd Holst-garnet før. Så jeg håper å vinne Holst-posen, så får jeg prøvd det også 😉

   Min hverdag i denne corona-tiden er faktisk ikke så veldig annerledes enn før. Jobber som vanlig (ikke mulig med hjemmekontor i min jobb), og på fritiden blir jeg ikke så berørt. Gjør min innsats og bruker munnbind overalt, og holder avstand til andre. Er ikke avhengig av å bruke treningssenter, svømmehall, kino, teater eller å ta en øl ute på byen, så noen lockdown her i Oslo utgjør ingen endring i min hverdag. Går daglig en tur i marka eller nærområdet, ellers sitter jeg og koser meg her hjemme med familien og strikking 🙂

  129. Wow sier jeg bare. Det var masse spennende garnpakke. Alt er nytt for meg.Her går dagene til strikking og hekling. Ja jeg har knekt heklekoden og det er så artig. Blitt helt hekta. Så blir det masse fine og lange gåturer.
   Fin kveld til deg

  130. Min koronahverdag er å gå på jobb (jobber i helsevesnet, og så elsker jeg å strikke. Hva skulle vi gjort uten garn?! Skulle veldig gjerne strikket med både Holst og Opal, men velger ofte billigere varianter (garn har blitt så dyrt)

  131. Du er et fantastisk gavmildt menneske.

   Vet ærlig talt ikke hva jeg ville valgt, men har nok en forkjærlighet for Opal.

   Min koronahverdag, tja, den er i grunn ikke veldig anderledes fra hverdagen før korona, som usynlig syk har jeg i mange år valgt å holde meg tilbaketrukket. Men, barna merkes det på, det er tunge dager med begrenset sosial omgang, nedstengte fritidsaktiviteter etc.

  132. Så flotte gaveposer!! Jeg er veldig glad i Holst garn og har strikket my med det ❤️. Koronahverdagen er blitt ekstra spesiell for meg, som har mistet jobben grunnet korona… Så tiden går med til å strikke, sy og selvsagt søke nye jobber 😊

  133. Heisan, har fått augene opp for Holst, strikket topper og votter i det garnet.
   Min kvardag er fare på jobb og heim til strikketøyet og huslige syssler. GLEDER MEG TIL Å BLI MEIR SOSIALE 🌸🧶

  134. Hei, og god søndag 🤗
   Har tilbringt helga hjemme og har kosa meg i godt selskap med kjæreste og svigerinne. 🥰 Laget også lasagne med ostesaus, sylta rødløk, salat og litt rødt i glasset på lørdagskvelden.
   Koronahverdagen er helt OK når man bor på landet, trives i sitt eget selskap og er vant til rolige dager uten for store menneskemengder.👍 Dette greier vi sammen bare vi følger og respekterer regler som blir laget til alles beste.
   Er jeg heldig i trekningen må jeg innrømme at Holst er en favoritt 👍 Har en lett og deilig jakke som er en favoritt 👍 Garnet ble innkjøpt etter inspirasjon og anbefaling av deg for noen år siden 🥰
   Ha en fortsatt fin søndagskveld 🥰
   Hilsen fra Marit

  135. Hei,
   Vanskelig å velge mellom to flotte garnsorter. Valget faller på Holst. Da skal det bli fingervanter hvis jeg vinner.
   Aase

  136. Hei. Jeg bruker mye av tiden etter jobb til små strikkeprosjekter. Har få nærkontakter, og da er pinner og garn godt å ha. Mye fint i alle “gi bort posene” dine. Snill du er🤗 hilsen Ragnhill 😊

  137. Så hyggelig at du gir bort disse flotte garnpakkene!

   Det blir mye strikking nå om dagen og nye farger gir alltid ny inspirasjon 😊

  138. Har sååå lyst å prøve å strikke med Holst supersoft, har kikket på dette garnet flere ganger men har ikke prøvd det ennå. Det hadde vart supert å vinne for å kunne lage noen ekstra julegaver

  139. Så hyggelig og flott gjort av deg å gi bort flotte garnpakke ❤️! Har veldig få nærkontakter, så min coronahverdag består av massevis av strikkekos 🧶😍🥰 Passer meg veldig bra 😉😍 Super mulighet til å få strikket masse og jeg bruker det som terapi ❤️ Nyter maaaaange timer med strikketøyet mitt og hadde blitt gal uten 😁 Jeg velger meg Opal, hvis jeg skulle være så heldig å vinne – har dilla på å strikke sokker for tiden 😁🤞🤞🍀🍀🥰

  140. Så flotte garnpakker.Er nesten 90 år,så det blir veldig mye innesitting nå.Godt det finnes TV.

  141. Vanskelig valg, alt garnet ser nydelig ut😍 men etter loddtrekning går eg for Holst om eg skulle vinne. Har ikkje prøvd det tidligare – hadde vore kjekt å bli kjent med eit nytt garn😊
   Akkurat nå strikkar eg gensere og hekler små kosebamser til julegaver. Håper å komme i mål før jul😅

  142. Jeg ønsker meg Holst til genser.
   Jeg elsker garnet og har strikket både kofte og genser(som ble håndveske etter at Far i huset skulle være grei og vaske klær …).
   Om det ikke blir Ravello blir det nok en annen Isabell Kraemer-design. Hun har utrolig mange flotte design.

  143. For en flott giveaway ❤️
   Jeg elsker holst supersoft og opal er heller ikke å forakte.
   Coronahverdagen min har bestått i å oppsøke færrest mulig mennesker mens jeg var høygravid, og nå med en nyfødt liten tass så holder vi oss helst hjemme og ser få andre enn besteforeldre. Vi skal nok ut blant folk etterhvert, men vi tar det pent!

  144. Hei. Jeg har fått en lei sykdom som gjør at jeg ikke orker å strikke så mye, dessverre ⭐️ Litt småplukk er ikke overambisiøst, så Holst frister veldig – og Ravello ligger og venter på meg. Tar ett og ett prosjekt – og det har jeg tid til❤️ God søndags kveld videre – håper du får en fin uke ⭐️

  145. Hei 🙂

   Min Corona hverdag er ikkje så mykje annleis enn den vanlege kvardagen min – er framleis på jobb – men jobben kan være på heimekontoret om det er nødvendig, det er annleis i alle fall. Elles så blir det å halde på med mine hobbyar som pr. no er å trene kvalpen vår og strikke 🙂

   Eg likar Holst Supersoft veldig godt – har strikka meg nokre plagg i garn frå dei – inklusive ein kjole i bommull/ull. Ravello har eg og strikka – men treng ein ny 😀

   Opal har eg ikkje prøvd enn – så det hadde vore spennande å prøve 🙂

  146. Du er virkelig raus. Opal er mitt favorittgarn til strømpestrikk så det trenger jeg alltid mer av. Ellers er arbeidshverdagen litt annerledes nå med Covid19. Hjemmekontor så langt det lar seg gjøre. Det sosiale livet er f.t. Helt fraværende. Håper på bedre tider.

  147. Hei.
   Jeg har ikke testet ut holst supersoft og ønske med virkelig en super lett genser!
   Jeg leser bloggene dine daglig og er imponert over hvor mye godt og riktig du har på hjertet.
   Coronatiden har for min del blitt hjemmetid på grunn av egen helse (ekstremrisiko) har tidligere vert ganske så lungesyk av virus! Ønsker ikke å gå gjennom det en gang til😰.
   Har stort sett vært hjemme og jobbet hjemmefra siden mars. Ganske så uvanlig til meg å være som knapt nok er hjemme i perioder. Strikking og annet håndarbeig har vært min trøst denne perioden. Glede❤️

   Tusen takk en flott inspirasjonskilde du og bloggen din er.

   Hilsen
   Tremenningen

  148. Så fine garnpakker😍. Hvem skal man ønske seg🤔. Spiller ingen rolle, hadde bare vært så innmari fint med noe annet enn reklame i postkassa! Min corona hverdag som enslig ,uten barn, ufør og med astmalunger er egentlig ganske begredelig. Ikke at jeg sier det høyt da, men alle sosiale aktiviteter og reiser blir satt på vent fordi selv en vanlig forkjølelse alltid setter seg i lungene så må jeg bare holde avstand og holde ut til de finner en virksom vaksine. Men lyspunkter er viktig. Først orangestrikk til kirkens bymisjon, så ble det votter og sokker til Slumsøstrene til jul. Siste er klutestrikk til et barnehjem i Afrika! Alle bomullsrestene skal endelig bli til noe nyttig👍. For første gang i mitt 56 årige liv meldt meg på vottesamstrikk på Face. Så egentlig går det bra, må finne lyspunkter der de er og det er håp for verden når en grepa dame som Kamala Harris kan bli visepresident i USA ❤️ Og vet du, jeg tror hun rekker tunge til Trump når hun ser seg i speilet😂. Ha en fin uke🤗

  149. Eneste bloggen jeg leser er denne. Syns den er inspirerende, og fin 🙂
   Jeg prøver å la korona være korona, og holder meg mest hjemme med strikketøyet, har en del bestillinger å få ferdig før jul, sånn at også jeg kommer meg gjennom julen i år og 🙂
   Jeg blir gjerne med på giveaway og skulle jeg bli den lykkelige vinner, så er Holst Supergodt favoritten 😍
   Forøvrig er genrene til Isabella Kraemer knallfine, alle sammen ❤

  150. Corona gav oss oppskriften på hvordan få foreldre til å føle seg utilstrekkelige: hjemmeskole. Slå det sammen med frykt og uro så kunne det gått galt.

   For meg ble det viktigere enn noen sinne å være kreative og ikke minst analoge, brettspill, snekring, strikke, bøker, hagearbeid, bake, male.

  151. HOLST 😉
   Har strikket 3 nydelige baby tepper i det, 2 til barnebarn og 1 til kollega i det.
   De neste blir bare til barnebarn!!!
   Og votter, skal strikke meg noe nye, , , , ,

   PS! har bursdag i november, halv rundt sånn litt over midten;-9;-);-)

  152. Du e herlige ♥️
   Her har jeg mann i risikogruppe, har selv «etpar» helseutfordringer, og nå med corona er det ikke så annerledes enn vanlig. Koser meg med strikk til barn og barnebarn, har våga meg utpå noe teststrikking 🙀 Den som intet våger intet vinner ♥️ Derfor slenger jeg meg på her, har ikke prøvd noen av garna så det ville blitt surprise uansett. Gøy å prøve noe nytt. Det har jeg gjort mye av dette året. Nye teknikker, nye mønster og nye garn ♥️ Går helst i drops, da de er rimeligst online, men litt fra garnbutikken har det og blitt. «Hører» innlegget om garnbutikk i øret mens jeg skriver nå…
   Leser stadig bloggen din, men har bare komentert etpar ganger. Liker godt å lese det du skriver. Mye er veldig nært. Ønsker deg en kjempegod førjulstid, ja, for den er jo igang 🎄🤶🏻🎅🏻

   Juleklem 🤗 fra meg til deg

  153. Min corona hverdag betyr masse jobb, mange bekymringer og masse tid med verdens beste kolleger:) Jeg jobber på barselavdeling på rikshospitalet og vi strikker ofte på jobb, og da gjerne luer og sokker til de nyfødte som ikke klarer å holde på varmen.

  154. Wow 😄 litt av noen gaver 👏🏼👍🏼 Jeg har ikke prøvd noen av disse garnene. Hadde vært spennende å prøvd.
   Corona har ført til at jeg er mye mer hjemme. Litt godt det også. Reiser på jobb hver dag, på kveldene blir det mest å sitte inne og strikke eller sy litt. Noen trimturer blir drt også. Heldigvis er det ikke mye smitte her. 😄

  155. Så flotte gaver 🥰 håper jeg er den heldige mottaker av en av disse, det er det samme hvilken, men det Holst garnet er jeg veldig nysgjerrig på 😜

  156. Holst har jeg faktisk aldri vært borti, så det hadde det vært spennende å prøvd👍
   Ellers så blir jeg også “imponert” over alle som aldri klarer å lese ett innlegg som inneholder ordene give away.. trenger ikke å være ett innlegg med give away heller, for mange ggr så er det jo ett salgsinnlegg, som folk kaster seg på og skriver jatakk under.. selv om den som har lagt det ut kanskje gang på gang kommenterer at det ikke er noen give away…

  157. God kveld! Litt skremmende med all denne koronasmitten rundt overalt. Men for meg er hverdagen ikke så anderledes enn før.. Bare litt mindre sosiale ting å gå på. Desto mer strikking. Jeg begynnte på et temperaturteppe i januar, og er faktisk helt ajour pr. i dag. Veldig inspirerende å lese bloggen din.

  158. Hei, takk for det du deler med oss i bloggen din🥰, har lite erfaring med Holst garn og opal så det hadde vore supert å få prøve.
   Corona kvardagen er rolege dagar, heldigvis har eg som mange andre strikking som hobby og det er flott . Ellers bur eg nær skogen og gode skogsvegar så det vert mang turar i naturen. Krysser finger og takk igjen for ein kosleg blogg🌺

  159. Tusen takk for dine lyspunkter i hverdagen <3 Bloggen din er en fryd å lese noen ganger, og andre ganger gir det rom til ettertanke, begge deler like velkommen 🙂

   Og tusen takk for din gavmildhet, skulle jeg bli heldig vinner vil Holst Supersoft være favoritten.

   Når det gjelder koronatiden hjemme så er det bare en av flere ting som har snudd livet opp ned, og føler jeg sitter i en båt midt ute på havet og intet land i sikte. Men jeg sitter nå der da, med strikkektøyet, prøver ut nye ting jeg egentlig ikke kan, og regner med av ting faller på plass etterhvert og at jeg får landkjenning igjen 🙂

  160. Herlig. Ja ikke den helsikanes koronaen da, men give awayen, et lys i en tung hverdag.
   Siden jeg er i risikogruppa har mine sine valgt å holde litt avstand. Og når man da ellers kun er hjemme (ute av arbeidslivet) blir dagene lange. Da er det godt å ha pinner og garn.
   Neida, jeg klager ikke, vet jeg er heldig som har noen som bryr seg, som jeg kan snakke med på FaceTime, som jeg fikk møte masse i sommer fordi de tok seg “avising” på hytta før de kom hit. Tenk det. De gikk i isolasjon for min del, hvor heldig er ikke jeg?

   Og skulle jeg være enda heldigere – da ønsker jeg meg Holst, strikke fine sokker til barnebarna.

  161. Ravello, ja. Det var en av de første engelske oppskriftene jeg strikket etter🧶 Jeg strikker mye i Coronatida. Det blir mye strikkegaver både før og til jul 🎅🏻🎄

  162. For noen flotte garnpakker du har laget til. Jeg holder nok en knapp på Holst, det blir lette varme plagg. Nå i coronatiden trenger vi en fin hobby å muntre oss opp med, det er nå helt sikkert. Jeg koser meg med Novice Cardigan for tiden.

  163. Så snill du er som vil gi bort garnet ditt 🙂 Du virker så glad og fornøyd 🙂 Ja takk, jeg kunne tenkt meg sokkegarnet i disse tider, da jeg skal strikke sokker til barnebarn og oldebarn, så da går det fort unna 🙂

  164. Så flotte garnpakker. Holstgarnet har jeg aldri prøvd før.
   Denne helga skulle datter egentlig endelig bli konfirmert. Juni var første dato. Skulle feire med venner og familie.Så måtte vi krympe selskapet og inviterte faddere og de aller nærmeste. Til seremonien kom bare 3 gjester inn.. Men så ble stange kommune rød igjen, og vi kunne være 5 samlet , Max 10🙈og halvannet døgn før sermoni ble denne avlyst.. Derfor ble helgen brukt til å spise deilig mat og kaker , sammen med konfirmanten , hennes bror, mormor og 2 venner. Og i juni samler vi familie og venner til fest. Ellers har månedene med korona og som en i risikogruppen gått med til å være mest hjemme, holde avstand, kohorter og endrede arbeidsoppgaver.
   En gang blir det vel en ende på det her. Glad jeg klarer å strikke. ❤️

  165. Heisan, så raus du er med følgerne dine, til stadighet finner du på aktiviteter og gaver for å glede de rundt deg. Jeg leser bloggen din jevnlig og det har jeg gjort i flere år nå. Jeg har reflektert over hvor bevisst du er på hva som fungerer for deg og hva som gjør deg godt, og hva som ikke fungerer. Det er mange som trenger denne evnen og kunnskapen i disse Corona-tidene der vi alle må tenke annerledes og kjenne på plutselige begrensninger i livet. Kanskje det kommer noe godt ut av denne galskapen til slutt så vi kan bli rausere og ta mer hensyn til hverandre.

  166. Å så snill du er❣Og vet å glede andre😊Jeg hadde blitt glad uansett for dette er garn jeg aldri har strikket med. Lykke på jord for at jeg kan strikke å koble av i disse uvanlige tider! Ønske deg en god og fin dag ❣

  167. Hei Vibbedille,

   Ja, det er ihvertfall blitt mer strikking i Corona-tiden, og inspirert av deg, så satte jeg i gang med en Aamu genser også. Men min er faktisk ferdig;).Så nå har jeg en ny genser på pinnene i Erle og Dale Alpakka, så mykt og godt.
   Jeg har lest deg en del år nå, og jeg må si meg imponert over at du fortsetter kampen for selvstendige designere. Støtter deg fullt ut.
   Uansett, siden jeg nå er tilbake på hjemmekontor, og begynner alltid dagen med å lese bloggen din, kan jeg vel komme med et ønske om Holst-garn, noe jeg aldri har prøvd før. Opal kjenner jeg godt til, og synes det er et utrolig godt garn. Jeg har vel bare brukt det i sokker så langt.
   Ha en fin dag!
   Hilsen
   Cathrine

  168. Kjekt med giveaway👍Eg jobbar i helsevesenet og arbeidet går sin gang stort sett som før. Smitteverntiltak skal overhaldast, men jobben er den samme. Saknar veldig å møta familie og vener i sosiale samanhengar, særleg trasig å ikkje få feire store hendingar i familien som bursdager og barnefødsler. Håpet er at me snart kan leva som me ynskjer! Og – viktig å hugsa:me er ikkje verst ramma, friske og raske som me er i denne familien🙂

  169. Du skriver så ærlig og bra🤗 fulgt deg i maaange år. Huff tiden fyker🙈
   Som ufør er jo ikke corona den største sosiale utfordreren, er jo ikke super sosial fra før😅 men, hverdagen blir uansett endret. I husflidslaget er det meste avlyst, vi prøvde på bunadskurs, men måtte bare avlyse etter de siste innstramninger. Savner mest å klemme andre mennesker❤️
   Fortsett å være tøff og skriv så ærlig som du gjør, du er en viktig stemme. uforskammede voksne som deler kopierte oppskrifter og er bare netttroll trenger å bli motsagt.
   Om jeg skulle bli trekt ut er Holst en favoritt og små plagg er ikke mine fingre gla i(strømpepinner) så rundstrikka genser høres supert ut😊

  170. Nå i Corona tiden blir det mye av alt man ikke har tid til ellers, strikker masse og leser din blogg bla. Ønsker meg Holst garn om jeg skulle være så heldig å vinne . Ønsker deg en super dag❤

  171. Holst er et garn jeg føler jeg hører mye positivt om,men som jeg ikke har testet ut selv enda. Kanskje får jeg mulighet nå til å strikke meg noen votter eller fingervanter 🙂
   Ellers går dagene til jobb(helsevesenet er litt vrient via hjemmekontor) og når en sitter hjemme er ofte strikketøyet opp.

  172. Jeg kunne tenke med posen med Opal, da jeg synes dette virker som et spennende garn. Da jeg jobber i butikk blir ikke jeg like påvirket av Corona, vi må fortsatt på jobb. Men vi har ennå flere oppgaver med å holde det rent, holde avstand og hjelpe kunder. Det sosiale livet utenom er jo blitt en katastrofe, som småbarnsmamma blir det ikke mye tid til venninnetreff lenger, men så lang tid mellom hvert besøk som det er nå har jeg ikke hatt. Så det går mye i strikk, podcast og familietid når jeg er hjemme.

  173. Flott gi-bort du har!
   Har fulgt bloggen din over flere år!
   Du har masse fin inspirasjon til strikkeprosjekter!!!

  174. Jeg kunne tenke meg å strikke noe fint av Holst supersoft garnet. Min hverdag er litt som før. Jeg er for tiden 100% mamma fordi vi er fosterforeldre. Strikking er en super pause sktivitet for en mamma som meg. Takk for en hyggelig blogg.

  175. Jeg bruker tiden min hjemme med mest strikking! 😷. Har en datter som er veldig omsorgsfull så jeg trenger ikke gå å handle selv, heldigvis. Jeg er transplantert og må være forsiktig!! 🤯. Det koker litt nå etter å ha sittet lenge inne. 🤯.

   Vi venter vårt første oldebarn, så nå har jeg strikket hentesett og holder på med «Lettvint» dress.

   Meeen har også to små barnebarn som trenger npe nytt til jul! Eldstemann ønsker seg ullbukse til å ha i barnehagen! 😄😄. Egentlig dress men klarte å « lure» gutten! 🙀. Så garn til en dress hadde vært fint å vinne! 😄.

   Har ikke erfaring med noen av garntypene så blir glad uansett hva jeg får om jeg vinner ❤️

   Alt blir bra
   Kjempeklem fra meg! 🥰

   Ps. Jeg liker bloggen din!

  176. Som student har dagene blitt veldig annerledes. Heldigital undervisning er ikke min ting. I jobbsammenheng er det mye det samme som før, men eg jobber mer. Med jobb innen helsevesenet er eg en av dem som har mer så nok å gjøre under korona.
   Når eg har fri, blir det strikking og pensumlesing. Strikking har endelig blitt en glede igjen i den siste tiden. Innskrenket sosialt liv har nok spilt inn der 🙂
   Holst er en favoritt, som eg strikker for lite med føler eg. Har egentlig ikke noe særlig av det garnet i mine farger, har handlet mest til ønsker derfra så langt.

  177. Min hverdag er nå på hjemmekontor, syntes det fungerer kjempebra. Det beste er likevel å slippe 2,5 time kollektivreise hver dag, tid jeg heller kan bruke på noe som gir meg glede😀Om jeg er så heldig å vinne ønsker jeg meg helst garnet fra Holst.

  178. Du imponere tell stadighet 🙌🏻. Tenk å sitte i flere tima å snurre opp garn fra eget lager for å lage flere herlige “godteposa” tell give away🧚🏼‍♀️. Takk førr at du gidder😉.

   Ja, ka gjør man i disse Korona-tider? På fritiden slukes sesong etter sesong av Netflix-serier, og man har rimelig god kontroll på TV-serier som Farmen, Stjernekamp, 71 og Skal vi danse. Alt selvsagt med strikketøy i hendene😆.

   Savner sosialt samvær. Ja, faktisk så mye at eg har kasta meg i gang med rydding i skuffer og skap🤪. Skulle tro jula sku feires der😂.

   Skulle det være meg som bi trekt ut som den heldige vinner, ønske eg meg mest en av Holst pakkene🍀. Har ikke testa garnet før, og er veldig nysjerrig på å prøve det👀.

   Tusen takk førr den flotte bloggen, alle gode tips og trix, og ikke minst din gavmildhet🙏🏻.

   Tone🙋🏼‍♀️

   1. Har kommet en del godt ut av Corona situasjonen her også! Eg har jo også vrengt kjøkkenet og alle kleskapene. Det er tellekanter i alle suppeposene f.eks, det er neste så DET også er en hobby nå! Ja å ha alt på G i skapene *ler* Men du? Ang Netflix, eg startet på en serie i går; “Once upon a time”, eg er hektet og det lover godt fordi det er hele 7 sesonger <3

  179. Hei igjen!
   Coronatiden har nok forandret en god del for min del. Må være mye mer hjemme. Er i utsatt gruppe. Er veldig forsiktig på alle måter, men finner mange gleder og positive ting i livet likevel. Av og til blir en jo litt lei av det. Jeg har lenge ønsket å prøve meg en Ravello, men ikke komt så langt. Trenger et spark bak for å strikke etter engelsk oppskrift. Derfor ønsker jeg meg genserpakken. Klemz

  180. Veldig inspirerande med gode forslag til oppskrifter! So snilt av deg å legge arbeid i dette 🥰 Sjølv har eg ikkje prøvd Holst Supersoft, og synes det høyrest spennande ut 🤩🤞🏻

  181. Vel Covid har latt oss gå mye hjemme.
   Har hatt masse strikketid!
   Jeg er sagt opp pga covid og arbeidsmarkedet er stramt…
   Holst er et av mine favoritt garn 😍 så deilig å strikke med, og så innmari gode plagg! 😷 Stay safe.

  182. Corona har endret mye. Lite «live» møte med venner som alle jobber på steder med økt mulighet for smitte. Blir fysio og mat innkjøp og ellers hjemme. Blir mye tid til strikking og skulle jeg være så heldig å bli trukket ut så kunne jeg tenkt meg å prøve Holst garnet ☺️

  183. Det er mange som sliter om dagene nå som vi har corona pandemi i verden. Jeg harvært heldig så langt. Har fortsatt jobben min. Og det er jeg veldig glad for. Har hatt hjemmekontor i 3 uker når Norge stengte ned. Det var en rar hverdag. Syns det er letterer nå som vi er mer vant med smitteverntiltak og alt. Men gleder meg til en dag å kune få en mer normal hverdag igjen. Godt å ha strikking som følgesvenn i denne tiden. Det var flotte giwe away pakker du frister oss med denne gangen også 🙂 Er veldig svak for Holst supersoft. Så pakke nr. 2 til vantestrikking hadde vært helt supert.
   Takk for fin blogg og masse inspirasjon på alle måter.

   1. Akkurat når det kommer til Corona går det greit nok, men eg SAVNER en GOD klem! En god klem fra en person man blir glad for å møte på når man er ute. Klemmer egentlig veldig lite på ungene nå om dagen. Begge går ute i jobb og treffer en del mennesker pr dag + Jr f.eks som er instruktør og treffer ganske mange i løpet av uka. Savner å kunne være det som nå går under uforsiktig <3

    1. Hei! Jeg liker Opal veldig godt, Holst har jeg ikke prøvd. Kanskje det er på tide å bli hekta på et nytt garn???
     Jeg har vært nesten bare hjemme i et år pga forverret sykdom. Så forskjellen er at jeg nå veldig sjelden kan ha besøk. Savner det selvfølgelig.
     Jeg strikker og hekler som vanlig og er glad for at garnlageret er velfylr. Jeg ser på foredrag og konserter på nett. Og så har jeg mange planter både ute og inne som må ha stell. Så heldigvis kjeder jeg meg aldri.
     God helg til deg med puseklæm fra M. 🙂

  184. Hei igjen.
   Lørdag kveld etter jobb skrev noen ord om hvordan Coronahverdagen har blitt. Glemte helt å nevne hva jeg nå strikker på. I det siste har det vært sokkestrikk( 2 tå-opp- sokker på lang rundpinne), pjoning av votter er, samt tidlig på året var jeg på kurs for å lære å strikke “Hadelandsvotten”, og da ble det en del par. Innimellom 🧦sokker/votter så holder jeg på med “Persian Dreams”💠 og har vel kommet ca halvveis🧶. Her bruker jeg alpakka som bunnfarge og Opal til mønsteret. Valgte Opal-garn som har fine fargeskift, og for å unngå å måtte feste ca 250 tråder 🤪.
   Sånn, nå tror jeg at jeg har lest/svart på spørsmålene dine 💗
   Ha en fortsatt fin og kreative høst🌦️🍁🍃

  185. Så flott giveaway! Kunne godt tenkt meg Holst supersoft😄 I disse tider blir det mye strikking og tur med hunden. Og strikkepodcast på tv’en iblanda litt Netflix. Så føler en seg sosial uten å være det😂

  186. Holst garnet høres spennende ut å prøve, elsker opal. Men ikke fått prøvd Holst enda.
   Artig må å gjøre det på da mange ikke leser alt.

  187. Hei du, Holst garnet ønsker jeg meg! jeg er og mye syk og finner trøst og mening i strikketøy. Er ikke så flink, bare strikker mye. Mest sokker som min mor lærte meg. Det er godt å tenke at de varmer og hilser fra meg. Britt Marie

  188. Hei!
   Her går dagane med mykje strikketid og podcast. Godt med nokre turar ute på skogsveier.
   Holst garn er favoritt og Ravello har vore på ynskjelista lenge.

  189. Jeg har fått skikkelig strikkedilla. Er så heldig at jeg kan strikke både hjemme og på jobb. Har ikke fått prøvd Opal eller Holst så jeg ville blitt lykkelig uansett. Alltid spennende å kunne prøve nye garnkvaliteter 😊

  190. Har jo lyst på bonus gaven da selvfølgelig:) Er så heldig at jobben min har ikke blitt berørt av coronaen, i nevneverdi grad men det er jo blitt mer strikketid og hunden har fått litt mer tur i skogen.

  191. Så sitter man her i pysjen på tredje døgnet.. eller er det femte…? Vel min andre Corona-test er tatt og jeg slapp unna denne gangen også! Tenk at negativt er positivt i denne rare tida! Jeg strikker, hoster og snørrer og nå er et par «ugly christmas socks» på pinnene. De skal yngste svigersønnen få til jul. Han kommer til å elske dem! Ja, de andre skal da få de også! 😂 Her skal sokkene pyntes med nisser og juletrær! Og restegarnet får bein å gå på! Morsomt prosjekt. Jeg jobber på dagsenter for eldre, og før jeg forlot jobben på torsdag i forrige uke, hadde jeg med meg 14 par strikkede tøfler, som etter litt montering skulle i tørketrommelen for toving hos meg. Kriblende hals ble kløende hals, og sjefen ville ikke ha meg tilbake på jobb før testen var tatt. Joda, vi har det strengt, men det er bare så nødvendig å være forsiktige! Nå jobber vi med munnbind hele vakta. Og det kommer vi vel til å gjøre lenge enda. Men sjuk ble jeg likevel. Enda godt jeg fikk et «lass» å leke meg med i helga! 🤣
   Men strikketøy er jeg avhengig av… og så FB da! Med alle disse herlige strikkegruppene. ❤️
   Mange nye strikkedamer er med og spør om litt hjelp og har jeg tid, hjelper jeg så gjerne. Har jo strikka siden jeg satt på potta, så det nærmer seg vel 50 år. Men utlært… Neida! Det er jeg slett ikke! Kan ikke måle meg med mamma på over 80! Hun strikker med en fart på pinnene som går langt over mitt tempo! 😂
   Vel! Nå hadde jeg veldig lyst til å prøve Holst-garnet, det hørtes spennende ut! Har aldri vært borti det garnet før! Kan ikke skjønne at det skal rekke til en hel genser! 😳 Men det hadde vært artig og prøvd! 😉
   Eller kanskje skulle man ønske seg den votte-pakken? Den var fin den også! 😍
   Og Opal… Helt ukjent for meg det garnet også! Hadde vært stas å strikket meg et par fingervanter. Det har jeg visst gjort en gang i ungdommen. Men det var i mamselle-garn, så de ble ikke noe gode! 🙈
   Blir uansett superglad!! Pleier jo aldri å vinne noe særlig, men livet går jo videre likevel!
   Men er man ikke med, har man i hvertfall ikke vinnersjangs!
   Ha en fin helg når den kommer, så håper jeg noen som virkelig trenger det, får vinne disse fine pakkene! 🤗

  192. Heisan — eg har aldri strikket av holst – men det ser jo så deilig ut – så det må vel være mitt ønske tråd vis eg vinner 😉

   Her på bondelandet går jo livet sin vante gang – dyra må jo ha mat og stell. Vi rundt dyra prøver så godt vi kan å finne løsninger.

   Det blir ikkje så ofte turer på shopping og div møter. men eg savner det ikkje heller 😉

   Ha ein fine dag – Mømø monika

  193. Så snill du e! Eg digger både Opal og Holst!! Ville ha kosa meg endelaust viss eg vann ein av desse pakkane ❤️ Korona-kvardagen min er heldigvis ganske lett, den liknar normalarbeidsdagen bortsett frå at vi vaskar veldig mykje og ofte både bordflater, tastatur, dørhandtak og ikkje minst hendene. Og så prøver vi å hugse på koronameteren. Som fort kan bli til tometeren, viss vi får raudt nivå. Men enn så lenge har vi det i grunnen ganske så bra 🥰

  194. Eg vil gjerne vinna ein av Holst pakkene 😍

   Her hjemma e me flerne i risikogruppå, så har blitt litt isolasjon på oss, men på den positive siå så betyr det mer tid te strikking og kreativitet 😀

  195. Hei 💖 så koselig å følge deg 😍 når det kommer nye innlegg fra deg, så får strikketøyet hvile 😍 nå i denne corona tiden så blir det myyye strikking… Er i risiko gruppa, så her blir vi mest mulig hjemme 😍 får besøk jevnlig av 2 yngste barnebarna da, og de er lysglimt i hverdagen 😍 og ville derfor brukt Holst supersoft å strikka kjoler til disse to 💖
   Fortsett å skriv som du gjør, er en stor glede å lese bloggen din😍 klem sendt i luftlinje 🌹💖

  196. Hvis jeg skulle vinne ønsker jeg med Holst Supersoft, et deilig garn😊 strikker mye til barnebarna, både store og små plagg😊😊 ønsker deg en flott dag😊😊

  197. Så spennende garnposer!!! Ukjent garn for meg. Skulle jeg være heldig å vinne blir jeg overlykkelig for det jeg får!

  198. Coronahverdag – hjemmekontor, og sparer en time reise hver dag. En time mer til strikking😀 Ellers ikke de store forandringene. Har lenge hatt lyst å prøve Holst garn.

  199. Nydelige nøster du har laget 😊. En nøttebrun genser hadde vært en drøm å strikke.

  200. Heisann vibbedille, for en flott giveaway 🍁🍂🍁
   Du er som vanlig utrolig raus !
   Jeg hadde nok blitt kjempeglad uansett hvilken jeg hadde vunnet!
   Min verden er ganske rolig etter covidskiten kom til Norge. Drar på jobb, lager mat til 180 mann, drar hjem. Går mine runder med hunden, er sosial med mine nærmeste og gleder meg til vi kan være sosial med flere. Sitter i godstolen og strikker på ettermiddagen. Leser bloggen din og kjenner at vi er enige om ganske så mye. Og digger at du bruker store ord mot urettferdighet! Stor klem og god lørdag ønskes deg fra trønderberta 🍂🍁🍂

  201. Ble forelsket i Opal etter at jeg kjøpte en adventskalender derfra for noen år siden, et nydelig nøste på 15 gram hver dag i adventstiden var så koslig og har strikket de artigste sokker av nøstene.

  202. Kjekt å lese bloggen din. 😊Strikking er livsviktig avkobling i disse koronatider, så ja takk til alt av garn👍😍

Siste innlegg