Hvor mange nakne vegger har du??

Reklame | Poster Store

 

Hva er vel bedre enn noen flotte Posters til det nye Hobbyrommet mitt? Ikkje sant! Denne gang har eg gått for diverse Sitater som kan være gode å ha bakom øret når det røyner på en gang i blant, ja rett og slett noen sannhets ord ♥ Det begynner å bli mange år siden eg fant ut at eg måtte sette pris på de små tingene om min hverdag skulle bli bra – Og det er slettes ikkje bare et ordtak, det er rene fakta, bare så det er sagt.

 

 

 

 

Me har fortsatt ikkje blitt enige om HVA som skal på veggene her i stua, det er ganske så nakent kan du si! Derfor kjøpte eg litt anonyme Plakater; Forskjellige Sukkulenter, det går jo ikkje an å ikkje like det tenker eg. Dvs at de gamle maleriene med de tjukke gullrammene får stå på boden ei stund til *Puster lettet ut*.
Føler meg fortsatt for unge til å ha de på veggene…!

Hadde tenkt å ha de på den lengste veggen over sofaen, meeen eg så jo veldig fort at da burde eg gått for større posters, jaja, disse 3 passer derfor perfekt over sofaen ved kortveggen i steden for 😀 Alltid en løsning! Så ja, da var eg tilbake til start egentlig: Hva i alle dager skal eg finne på til den laaange hvite veggen da?
Det gøyeste hadde vært å bare tegne noe rett på veggen!

 

 

 

 

 

Denne PLAKATEN er meg i et nøtteskall….!

 

 

 

 

 

Disse bestilte eg i den minste størrelsen, passer så fint på ei av hyllene inne på Hobbyrommet,
ja det blir jo nesten litt zen der mellom garnnøstene og masse fine farger ♥

 

 

 

 

 

For mange år siden kjøpte eg noe lignende bilder, så me har allerede avblomstret Løvetann på soverommet – Disse nye her skal eg henge opp på den mørke veggen i stua.

 

 

 

 

RAMMENE ♥ Nå begynner me å få en del av disse, har byttet ut de fleste her hjemme og det er faktisk de beste av denne sorten eg har brukt! De er lette, men likevel robuste, ja skikkelig stødige! Vettu hva det beste er?? *ler* De er supre til å ramme inn store perlerier! Har sagt det før og kommer garantert til å si det igjen! Eg har t.o.m brukt de aller største til perlerier (str 70 cm X 100 cm). 2 gode eksempler på innramming av
Perlerien er YODA og ROSA LØVE

Dessverre så er ikkje rammene inkl i Rabattkoden, ei heller Selection plakatene, men kanskje neste gang?

 

 

 

 

 

Gleder meg til Hobbyrommet er helt ferdig ryddet, da skal eg dekorerer med nye Plakater fra Poster Store! Har du noe ledig veggplass og har plass til noe nytt? Vel, plukk med deg Rabattkoden “35vibbe” og bare kos deg! Tja, det er jo også en fin mulighet til å kjøpe noen gaver f.eks 🙂 Rabattkoden er gyldig frem t.o.m Søndag 11.juli.

 

 

 

* * * *

 

 

 

Våknet alt for tidlig i dag så spørs hvordan denne dagen blir! Irriterende med for lite søvn innabords! Vel vel, eg skal nå prøve å våkne litt på badet etterpå for til legen må eg! Vil tro det er lite han kan hjelpe meg med, men det kan være greit å få medhold i mine antagelser. Mor mi fikk nuss i at eg skal ut (Humrer) så litt skal ordnes for henne også. Hadde en hemmelig plan om å svippe innom Ikea + eg ville hatt noen kilo sement.…(?) Jepp, alltid noen skumle planer på lur…Meeen…mulig eg ender opp med å kjøre rett hjem for å krype under dyna noen timer! Sånn kan det gå, men eg får sjå.

 

 

LAG DEG EN FLOTT DAG!

Det er alltid noe bra hver dag!

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

4 kommentarer
      1. Haha jooo men me har hatt disse bildene siden Ali var på sin først auksjon….på starten av 90 tallet…Muligens er bare er veldig lei av de..? Ps: Eg er yngre enn deg 😀

    1. Dette var midt i blinken for meg , jeg har en gang som er ganske så naken for tiden , så tror jeg må benytte meg av dette tilbudet😊

Siste innlegg