Hvordan gikk det på Tananger Dagene?

 

Da var dagen over og eg kjenner at eg har stått rett opp/ned en del timer, men så gøy det var! Ganske mye folk, og det var stort sett folk rundt bordet hele tiden. Akkurat som eg håpet på; Eg klarte å selge meg inn hos ungene og de så ut som de koset seg 🙂 En ting som er ganske sikkert og det er at
eg hadde absolutt den mest fargerike standen 🙂

 

 

 

Resultatet ble neeesten 1000 kr i timen så det kan eg si meg meget godt fornøyd med, dvs eg fikk solgt ganske mye da mine priser var lave 🙂 Eg hadde jo laget ganske mye og dvs eg har en del igjen. Alt dette har eg nå tatt bilder av og det vil komme innlegg her på bloggen for de som ønsker å kjøpe noe.
Ble mange bilder så eg deler det opp i ca 4 innlegg tror eg.

Det viser seg også at det er en del her i Tananger som følger bloggen min, den tanken har i grunnen ikkje streifet meg….nei for blogglesere bor jo langt bort hehe Noe som var litt morsomt var at det kom en dame rett bort til bordet og pekte på badeendene. Hun skulle ha den lys rosa for de hadde hun sett på nett 🙂 Kom også en del kjentfolk og det var koselig å ha noen å prate med. Amira og Eirik kom også noe som gjorde at eg både kunne spise litt OG ikkje minst stikke en tur på do. SÅ ja, alt i alt veldig fornøyd og det var ikkje så veldig skummelt!

Nå skal eg spise ei bakt potet, det kommer nok et eller flere innlegg utover kwellen
så er det bare å sitte klar om du har sett deg ut noe 🙂

Takk for alle meldingene i dag og Lykkeønskninger ♥

 

 

KOS DEG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

3 kommentarer

Siste innlegg