Italiensk Strikkekjole – Strikkeoppskrift

Designet av Stella Egidi

 

Strikkekjoler så sjeldent passere meg uten at eg må kikke litt nøyere enn å bare konstantere at det er en kjole….Dette var da en snerte og ganske så lekker sak vil eg si 🙂 Den er strikket i merino/lin
ca 160 m pr 50 gram, sånn sett en kvalitet eg kunne tenk meg.

 

 

 

Designet av Stella Egidi

 

Kjolen har stort spenn på størrelse,men det er likevel en kjole (Uansett str) som skal være litt tettsittende -Ergo ikkje en kjole eg på nåværende tidspunkt ville følt meg vel 🙂 For opptimal fasong skal den brukes med 0,5 cm vidde. Eg ser den for meg i en melert julerød…Åååå det hadde vært lekkert!!

 

KALIFEA TUNIC
Bildene over
Str fra 75 cm til 136 cm i overvidde

 

 

 

* * * *

 

 

 

Eg har ordnet meg til jul eg og har planlagt en fotoshoot allerede på fredag *ler* Det kan bli værhardt på et av de mest forblåste stedene i distriktet, men eg velger å stole på Yr.no som melder lite vind med et glimt av sol….jadda…de er da lov å ha trua! Uansett blir det nok kaldt…det meldes kun om 5 begredelige grader på +siden…På den andre siden tror eg det kan bli morsomt og eg elsker det eg skal ta bilder av!! Woop Woop!
Er overbevist om at du kommer til å skjønne hva eg mener ♥

I dag da…Tja, blir nok å klippe litt flesk ja…Muligens eg svinger noe annet også. Før eg okkuperer kjøkkenet skal eg ned på posten å hente et par pakker + eg skal ha noen småting på butikken.

 

 

LAG DEG EN GOD
MANDAG

 

 

 

Juleklem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg