Kall det hva du vil, men godt er det!

 

Det er nok de som sikker fnyser litt nå hehe Garantert pga osten i venstre hjørnet? Bare et helt annet tips ang den osten, prøv den på en pepperkake! Oooh Myyyy! Nå er det lite pepperkaker på menyen i dag, det er heller en stor favoritt her i huset som eg har laget. Dette er en heavy middag fordi en stor ingrediens er kremfløte, da blir det ganske tungt da vettu og når du i tillegg blander i en hel ost, vel...DA blir det heavy *ler* Men HEKKAN dette er digg! Når eg lager dette sier bare at me skal ha “Ravioli” til middag og alle vet hva som gjelder.

 

 

Vanligvis er det denne pakken ⇑ eg har kjøpt i alle år. Eg har alltid syns den var dyr, men siste gangen eg kjøpte den kostet 1 pose hele 90 kr!!! Det e d syyygaste – spesielt siden me trenger 2 poser når eg lager denne middagen! Så vel, etter siste kjøp gikk det leeenge, ja nesten litt for lenge uten at me hadde
Ravioli til middag….Helt til eg ramlet over...

 

 

 

 

….Disse ⇑ på Kiwi!! Nei, det er ikkje Ravioli, men Tortelloni, same same. Selve pasta`n er jo den samme – fersk
og god. I Raviolien på det andre bilder inneholder 4 oster, denne Tortelloni`n inneholder 5 oster så allerede der vinner den galant! Men vettu hva den koster?? Det er akkurat like mange gram i begge posene….25 kr!!! YES!! Dvs 50 kr for meg siden eg kjøpte 2 pakker mot tidligere hvor eg da betalte 180 for 2 stk!! ÅSSÅ SMAKER DET SÅ OG SI HELT LIKT! Jaja nå skal eg uansett fortelle deg hvordan eg lager min “Ravioli”. De av dere som følger meg på Snapchat har allerede sett det 🙂 Takk for koselige tilbakemeldinger der forresten ♥

Det første du starter med er å hakke så mange fedd hvitløk du liker, eg brukte 5 store. Ikkje press den, men hakk
i bittesmå biter. En medium stor løk, skjær og hakk i småbiter. Ta en liten klatt med smør i steikepanna, og ha begge løktypene opp i, ikkje la de bli brune —> KUN lett blanke 🙂 Det tar bare 2-3 minutter. Hell så opp i 2 kvart med kremfløte (Ikkje matfløte, men den orginale) Når fløten bobler har du opp i en helt Castello Orginal Blå, eller en Roquefort, alle etter smak og behag – eller pris 🙂 La osten smelte helt mens fløten bobler i vei, når alt er smeltet tømmer du opp i 2 bokser med Tortelloni, eller Ravioli – Du bestemmer 🙂 Eg har opplevd av både Ravioli`n og Tortelloni`n åpner seg om de kokes for hardt, så eg skrur ned plata,
setter på lokket og lar den stå typ 5-6 min. De skal være myke du spiser de.

Ved siden av har me som regel hvitløksbrød, i dag laget eg de selv. Bruker da typ billige Baguetter fra Kiwi, mener det er First Price sine? Uansett, deler de i 2, har på forhånd blandet masse hvitløk, salt og pepper sammen med solsikkeolje. Pensle godt og la de stå ca 10 min på 200 gr. De skal bli gylne. Eg er liker godt å ha litt salat on the siden, det brekker litt på “tyngden” av maten, you know meg og kremfløte – itje bra gitt,
men eg spiste hele 5 Tortelloni i dag 🙂

 

 

 

 

Deilig deilig! Lag den neste gang du vil imponere med en enkel og god middag 🙂

 

 

* * * *

 

 

 

I dag ass, inni hamparæva så kaldt det var! Skulle jo ut på hjul vettu, så pga kulden tok eg en råsjans og tok med et par flasker med varmt vann da eg skulle tine opp bilen!! Gikk så det suste! Litt glatt hist og pist, men eg fyrte opp Spotify i bilen og durte inn til Stavanger. Var innom Frelsesarmeén og møtte 2 herlige damer som ble veldig glade for alt de fikk. Ingenting av det de tar inn der bli solgt (slik noen har sendt meg meldinger om og det har ikkje noe med Fretexbutikkene å gjøre, bare for å ha sagt det) De har brukere som kommer dit når det er noe de trenger + Frelsesarmeén deler ut der det er behov. De fikk 31 av de 51 genserene + noe annet tøy eg hadde. De 20 andre barnegenserene ga eg til et Krisesenter eg var på (For noen utrolig herlige folk som jobbet der!) Eg hadde på forhånd spurt om garn og strikkepinner kunne være noe, og DET hadde de lyst på!) Tja, hva gjør vel Vibbedille da?
Jooo da, inn på lageret mitt, fyller et par sånne RemaNett vettu.
De pleier å ha litt strikkekafe på Krisesenteret for brukerene 🙂

Vel hjemme, kastet eg meg bare rundt og laget middagen du nettopp har fått oppskriften på 🙂

Nå? Vel, nå sitter eg godt under tepper her i go`stolen og har “Me-Time”
og tenker eg tar å strikket litt.

 

 

HA EN GOD KWELL
OG KOS DEG

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

4 kommentarer
    1. Den middagen hørtes god ut! Må prøves en dag. I dag ble det Burger fra nærmeste burgershappe med søtpotetfries Lite som slår søtpotetfries

    2. Den middagen hørtes digg ut,men jeg må holde meg langt unna pasta,ris,potet og mye annet ,så her i gården ble det Shrimp saganaki med stekte grønnsaker til. Nydelige greier!
      Kan bare tenke meg at det ble satt pris på alt det fine du leverte både til Frelsesarmeen og Krisesenteret.Godt jobba. Å så flott at du også tok med garn og pinner til dem.

Siste innlegg