Kjappe, Tjukke og flotte luer til Store og Små! -Gratis oppskrifter

Designet av Tara Marie

 

Noen liker prosjekter av tynt garn og mye dill, mens andre liker litt tjukke pinner og kjappe prosjekt – Disse luene er av det kjappe slaget 🙂 Dette er f.eks lua du rekker å strikke mens du venter på noe….bedre haha Tja, et lite avbrekk i hverdagen når du trenger 5 min. Alle motiv er sydd på med maskesting og i oppskriften får du instruks på hvordan om du ikkje kan. Kanskje popper det opp en idé til et motiv som passer deg eller din mottaker bedre? Uansett, alle burde hatt minst ei eller flere gøyale luer!

 

BEAR EARS BEANIE HAT
Bildet over
Str Nyfødt til Voksen Mann

 

 

 

 

 

Designet av Tara Marie

 

Her har du mi lue! En Lama! Oh yes, det finnes også med SAU!

 

LITTLE LLAMA BEANIE HAT
Str Nyfødt til Voksen Mann

 

 

 

 

Designet av Tara Marie

 

Ikkje sant? Ganske enkelt helt perfekt! Kalendergave, ikkje det?

 

SANTA BELT CHRISTMAS HAT
Str Nyfødt til Voksen Mann

 

 

 

 

 

Designet av Tara Marie

 

Designeren har MANGE luer, du finner dem HER INNE!

 

CHRISTMAS SANTA WINTER HAT SET
Str Nyfødt til Voksen Mann

 

 

* * * *

 

 

Vettu? Det blåser så sykt her at eg blir helt tommelomsk i hodet! Det buldrer og rister, ja det ganske utrolig! Akkurat nå skinner sola litt, men den er ikkje til godt for noe i dette været. Ingen vinter i sikte da for her ruler varmegradene på over 10 🙂 Trooo om det blir hvit jul i år? Det er lenge siden me har hatt det og eg håper like mye hvert år…sukk…Fjorårets snø kom ikkje før i februar i år…Tenk det du!? Snakk om å være seint ute, ja når eg har begynt å vente på våren…ergo måtte eg skifte til vinterdekk i februar- i år, så hele  fjoråret ruller eg rundt på sommerdekk.

Jaja i går kwell skjøv eg hele perlestasen litt til sides på skrivebordet mitt og prøvde meg på noe annet dill. Å ja, det var skikkelig dill! Du trodde gjerne perlearmbånd var dill? Vel…hvis det eg holder på med blir vellykket skal du få se, egentlig helt perfekt om du er ei nattugle med strikkepinnene….Ikkje sant…!

 

 

KOS DEG OG HA EN
FIN MANDAG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

2 kommentarer
    1. Hei…
      Jeg har lest bloggen din, og leter etter oppskriften på disse bamseluene. Jeg finner bare bilde. Om jeg forsto det riktig så skulle det være gratis møster på disse.
      Mva May Elin Svendsen

Siste innlegg