De siste ukene har dette vært lunsjen min, hva eg liker, eller har lyst på går litt i bølger Nå er det altså dette ⇑ Siden eg ikke spiser brød går det stort sett i Rugsprø når eg skal ha et “brød”måltid – Rugsprø i seg selv er lite mettende… Det skjer at eg fortsatt steker havrevafler eller lager cottage cheesebrød, det er vel i grunnen kun på tur at matpakken inneholder glutenfritt brød. Denne uken oppdaget eg der
i mot noen knekkebrød eg ikke har prøvd:
…Disse fra Semper, egentlig det første gl.frie ferdigkjøpte produktet eg syns er god, virkelig godt! Kjøpte en pakke av de forskjellige og endte opp med disse 2 som favoritter. Når eg spiser dette til lunsj har eg først på litt røkt ørret eller laks, før eg skjærer opp en avokado å danderer oppe. Strør over en dæsj med chili før eg topper det hele med en god dott Brokkolispirer – De i seg selv er også litt spicy! Mulig måltidet mitt over her inneholder en del kcal til lunsj å være? 400 kcal, men altså…Man skal jo bli mett, og tallerken inneholder bare gode råvarer og eg er mett i noen timer før eg lager middag til kvelds Etter at eg begynte å spise sen middag (senest kl 20) har eg sluttet å crawe søtt i kveldstimene – Det var nå min løsning, og det funker
HA EN FIN KWELL
Go`klem fra Vibbedille
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok