Lyst på et godt mattips?

 

I dag fikk eg meg en gledelig overraskelse som seiler inn på lista mi som tilbehør, eller som et måltid alene; Jordskokk! Aldri spist før, heller egentlig aldri hørt om, har du?? Siden eg har kuttet ut mel, sukker,
(+ris,potet og pasta) er eg stadig på jakt etter gode erstattere. Det var storesøs som sa eg måtte prøve meg på jordskokk,
hun bruker det titt og ofte – Til f.eks stappe sammen med litt potet. Godt som stekt er det også
og akkurat det testet eg ut i dag. Siden Ali hadde laget tandorikylling i dag med ris,
var det perfekt for meg å prøve på eget tilbehør,
ikkje sant?

 

 

 

 

Eg kjøpte en pose jordskokk på Kiwi, vasket de godt og skar de i store biter – Eg beholdt skallet på. Tok også en halv søtpotet å skar i biter. Helte over litt rapsolje og kvernet salt og pepper over – Knadde dette godt sammen!
Inn i ovnen på 200 gr. En liten stund før de var ferdig la eg opp i en del cherrytomater, det gjør eg alltid når eg lager Pestokylling så eg visste at det ble godt! Lot det stå i ovnen ca 30-40 min, det ble godt stekt – Jammy!

Så da ble det litt kyllingbryst på meg, ei skål salat og denne jordskokkblandingen. Toppen den med et par ts pesto pg et dryss med bladpersille fra terrassen! Dette var så godt at eg skrev jordskokk på handlelista for neste uke – Dette skal så visst gjentas OG gjentas!

 

 

 

VEL BEKOMME

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok

5 kommentarer

Siste innlegg