Med eller uten fot? – Herlig skal det være

Designet av Victoria Chaplina

 

Det er jaggu ikkje dumt med knesokker altså, godt og varmt opp over leggene når det er skikkelig kaldt. Har 3-4 par i samlingen min, men det er kun tynne knesokker som brukes ute fordi eg syns det er klumpete med tjukke sokker i skoene. Disse Knesokkene (<–Gratis Oppskrift) er definitivt mine favoritter, og ikkje minst de fineste syns eg 🙂 Har lenge fablet om flere lignende par, har en del Alpakka Forte i hylla som ligger helt verpeklar! Mor mi der i mot strikker ikkje så mye, eller egentlig ingenting lenger…Sukk...det er synd!

 

 

 

Designet av Victoria Chaplina

 

Sokkene er strikket i 7 Brødre Garn og det var faktisk en fin pris på det garnet jo, godt er det også! Selve sokkene ser også rimelig overkommelig ut å strikke, ikkje noe komplisert – Enkel flette 🙂

 

MISTY KNEE HIGH SOCKS
Bildene over
2 størrelser

 

 

 

 

Designet av Victoria Chaplina

 

Hvis du som meg ikkje er sååå glad i tjukke sokker i skoene er jo leggvarmere en smart og herlig sak 🙂 Det beste er jo at du slipper å strikke hæl hehe Mange som ikkje er så glad i det. Disse kan strikkes i samme garn som sokkene om du vil 🙂 Fine julegaver er det også, bare et tips!

 

TONYA LEG WARMERS
One size

 

 

 

* * * *

 

 

 

Søndag, og sola dro på ferie! 14 gr og regn, så alt er tilbake til normal. Kunne i grunnen ikkje brydd meg mindre, så lenge formen ikkje er på topp gidder eg faktisk ikkje bry meg noe særlig om været. Kjenner at de Zovirax tablettene “tar” meg litt i magen, det er visst nok helt vanlig, ellers er eg ikkje like stiv og vond i nesa og sårene på nesa kan eg ikkje se lenger – Dvs de funker fint og det var jo det viktigste. Greit å få stoppe spredninger der ja, er nok det eg har/har hatt i halsen også siden den var så vondt.

Tenker eg tar dagen på Hobbyrommet, der får eg nå i det minste gjort litt om formen ikkje er på topp. Fikk montert en god del veskepynt og markører i går. Planen var å bare ha markørene i hver sin skål, men så fikk eg tips fra Hege om hva eg kunne bruke noe sånn dille greier eg hadde kjøpt til! Ble rimelig bra så nå har eg noen “stativ” i en handlekurv som eg vurderer å kjøpe – Er jo så mye finere å henge opp markørene enn å “bare” ha de i en skål 🙂 Skal tygge litt på dette så får eg sjå.

Tror bare eg stikker på badet for en kattevask, svinger innom kjøkkenet etter litt mat
og så preikast me fra Hobbyrommet 🙂

 

 

HA EN STRÅLENDE
SØNDAG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg