Liten Tid? -Deleger Strikkinga!

Reklame | Dale Garn - House Of Yarn

Foto: Ali Dib Najém

 

ENDELIG har eg fått meg noen skikkelig flotte Knesokker!! Det tok sin tid, men her er de! Å nei eg har ikkje starte med NattStrikking og ikkje har eg fått extra timer i døgnet! Hihi Skal eg lære deg et godt trix??

Dandér noe lekkert sokkergarn i en fin liten kurv, ta den med deg til din mor (Hvis hun liker å strikke da) og si at du drømmer om noen fine lange strømper! Vips! 1 uke senere ringer telefoner: “Strømpene dine er ferdige!” Vettu kan hun sa videre?? “Kan eg strikke et par til for eg har ikkje noe spesielt strikketøy akkurat nå!” SEFF kan hun det! JuHuuu så nå har hun noen ensfargede grønne på pinnene. De skal være i ribb, ikkje like lange som de på bildene her, men akk de blir også fine ♥ (Hun har altså allerede meget god gang på de grønne!)

 

Foto: Ali Dib Najém

 

Strømpene er strikket i Alpakka Forte på pinne 2,5 mm og det er uten protest de deiligste strømpene eg noen sinne har hatt!! Ikkje sklir de ned heller! Drar eg de opp, ja så STÅR de der! Ahaa så deilig! Eg strikket meg noen lange opp til låra for en del år siden og de sklir ned etter ei lita stund *Stress* (Det var i et helt annet garn da)

Var egentlig meningen at mor mi skulle strikke DISSE SOKKENE (<— Gratis&Norsk oppskrift), meeen tror du ikkje printeren var tom for svart blekk da eg skulle printe diagrammet?? Siden det var skikkelig strikkekrise for mor mi sa eg at hun bare kunne strikke striper, men hun har brukt oppskriften hva gjelder maskeantall, størrelse og sånn vettu. Det kjekke er jo at hun vil strikke de slik de skal være også så det får bli litt senere 🙂 Kunne jo tenkt meg strømpene i samme farger som i oppskriften…Sukk…SÅÅÅÅ fine! ♥ Hun har ingen problem å strikke store Selbuvotter i herrestørrelser på pinne 2 med MASSE mønster så disse strømpene blir peanøtter.

 

Foto: Ali Dib Najém

 

Dette blir altså mine NYE favorittsokker – NO DOUBT! Eg elsker de!! Skal prøøøve å ikkje bo i de fremover for disse ville eg faktisk bruke til passende antrekk og ikkje slite på de her i Go`stolen! Er jo skikkelig tøft til skjørt f.eks så ja, disse skal eg ta godt vare på! Åååå tenkt du, deilige sokker i ALPAKKA!! Fordelen med Alpakka Forte er jo at det faktisk er beregnet på sokker og inneholder 20% Nylon! Ikkje bare det, men herregud så mange deilige farger!! Det blir ABSOLUTT ikkje siste gangen eg skal delegere litt arbeid for eg har
jo selvfølgelig lyst på flere slike lange sokker!!!

 

Hmm hvis eg klarer å kvitte meg med de der irriterende “Røyke-Slutt-Kiloene” så trooor eg at eg skal prøve meg på å delegere bort ei strikkebukse til mor mi!!! *ler hjertelig* Ahaa hun strikker sååå fast og fint, ja det ser jo ut som maskinstrikk!! 🙂 Det er bare å fortelle henne hva og hvordan hun skal gjøre det så strikker hun , veldig snill sånn

 

Men nå? Nå er eg klar til å kaste meg skikkelig over Glam-Sokkene!! Kjolen til Amira er fix ferdig så det er ingenting som “er i veien” nå! Tror denne kwellen blir ganske så skjønn eg, GLEDER meg skikkelig til Amira kommer hjem for da skal hun prøve Thelma Kjolen Woop Woop!

 

 

 

 

KOS DEG OG HA
EN SKIKKELIG DIGG KWELL

 

 

 

 

 

 

Go`klem fra ei meget fornøyd Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg