Nå begynner eg å bli gammel altså…

 

Husker du sløydtimene på ungdomskolen? Var jammen ikkje like vettuge ting man laget og det var ei heller så sikkert at man ble ferdig. Det var jo en kø for alt….vente på høvel, stå i kø på dreiemaskinen og fikk kanskje 10 min om man var heldig…Samme i håndarbeidstimene når man ventet i laaang kø på symaskinen…Sukk…Vel, eg har kun 2 ting som minner fra denne tiden; Denne Krakken og den dreide skåla på bildet.

Når man kom hjem med brukanes ting fra skolen ble det jo en gjenstand i hjemmet, ikkje alltid den ble gitt til noen, den bare var der. Foreldrene mine ble skilt i `93 og mor mi bygget seg hus og flyttet ut hit til Tananger. Når far min døde i 2011 leita eg over alt etter denne skåla, men fant den ikkje. Spurte mor mi, men hun kunne helt huske selv om hun mente hun hadde fått den i gave av meg hehe Det er jo mulig, men eg ville så gjerne se den skåla 🙂 Vel…eg har spurt flere ganger og me har begge 2 leita etter den uten resultat.

I dag fikk eg melding fra ei dame som vill ha noen puter me hadde lagt ut på “Gi bort” her i Tananger, kjørte til huset for å møte henne nå i kwell. Hun lurte på om hun kunne få se på ei bokhylle me skulle gi bort – Klart hun kunne. Me opp på loftet og joda, den hylla ville hun ha. Me vippa på hylla for å bære den ned og der kom denne skåla fykene rett i pannen min!! Jadda, eg fant den til slutt! Det var sånn utskjøringer på toppen av hylla så det er jo ikkje rart me ikkje har sett den! Woop Woop

 

 

 

 

Vel, nå er skåla endelig i hus og det er jo ingen TVIL om hvem som laget den 🙂 Må si det at det er ei skikkelig fin skål – Godt arbeid det til å være 14 år. Tålmodigheten kicket inn i tidlig alder skjønner eg haha
Husker ennå hvor mye eg måtte pusse og knikke på den der!

 

 

 

 

I dag har eg sittet her å svidd fingertuppene mine, en etter en…Hekkan det er vondt med varm lim! Satser på at resultatet blir bra til slutt 🙂 Var ute å fartet litt og en tur hos Amira og de. På veien svingte eg innom Europris etter en lim og der gikk eg rett på en smell….! Så i morgen skal eg beplante HØST ute ved inngangen! Det tror eg blir koselig ♥ Få satt ut noen ekte gresskar og diverse 🙂 Blir så gøy atte!

Nå skal eg bare svi av de siste fingertuppene 🙂

 

 

 

KOS DEG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

3 kommentarer

Siste innlegg