Nå blir det Strikking og Pavlova

 

Til å ha 0 planer for dagen har det egentlig blitt en noe travel dag likevel…Formiddagen ble bruke til å lage slike go`biter som på bildet + å tilberede middag. Planen var å hente mor mi hjem her for å spise på ettermiddagen. Vel, ting endres litt da vettu, kjørte Dib og en kamerat inn til Stavanger, dette hadde eg lovet om det ble aktuelt. Er hull i hue å kjøre inn til byen for å parkere på en dag som dette, da er det bedre at eg kjøre så langt inn til byen som mulig og slipper de av på Ledaal. Kjapp retur hjem for å svi noen burgere, da får eg beskjed om at mor mi ikkje orker komme så eg setter meg bare ned for å spise før eg etterpå kjører mat hjem til henne…NÅ har eg tatt på pysjen bare sånn at alle rundt meg skal skjønne at nå er det kwell og skal kose meg for meg selv 🙂 Derfor blir det nå en skikkelig digg Pavlova om eg skal si det sjøl og herlig strikketøyet
mens dramaet fortsetter i Game Of Thrones 🙂

 

 

 

Designet av Svetlana Volkova

 

Uansett dag må eg alltid innom å scrolle litt på Ravelry, og det er lett å se at det er poppis med topper som dette for tiden, men alle er slettes ikkje like fine! Denne ser ganske enkelt perfekt ut! Deilig ribb som gir en fint strech 🙂 Den er faktisk strikket i Baby Merino fra Drops, i den type garn blir ribben veldig ren og pen:)

 

EASY HALTER TOP
Bildet over
Fra str 70 til 150 cm i overvidde

 

 

 

Håper du har hatt en fin dag og at det var helt nydelig å sparke av skoen når du kom hjem! Det er et tegn på en vellykket dag! Eg er glad for at eg slapp det i dag, en eller flere mygg har gjort et iherdig forsøk på å spise opp den ene foten min natt til i dag….da er det irriterende med sko for å si det sånn….

 

 

HA EN FIN KWELL

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg