Norsk Strikkedesign når nye høyder!

Designet av Bente Presterud/ Foto: Eivind Røhne

 

Selv om eg er ganske sikkert på at eg aldri kommer til å strikke denne lekre saken her må eg si at den er jo helt FANTASTISK!! SE DA!! Omg! AMAZING! Nå kan du strikke deg din helt egen bunad og bære den med stolthet. Tviler vel på at du rekker det til årets 17.mai, men 2021 kan være året du stiller deg opp og høster stående applaus for vel gjennomført prosjekt!

 

Designet av Bente Presterud/ Foto: Eivind Røhne

 

Med så mye mønster, ja og forskjellig mønster er jo dette et drømmeprosjekt! Snakk om ha masse kjekt å kose seg med 🙂 Det beste er jo at oppskriften er på norsk, ja da er det rett og slett rene plankekjøringa 😉 Håper virkelig eg får sett mange av denne etter hvert, ja og i mange forskjellige fargevarianter 🙂 Spennende 🙂

 

 

LINA MARIE`s DRESS
Bildet over
Oppskriften befinner seg i boka som er linket til over
Str fra 81 cm til 121 cm i overvidde

 

 

* * * *

Satt her å slappet av vettu og du vet når du kjenner en merkelig lukt og begynner å sniffe deg rundt i leiligheten? Ja sånn holdt eg på, fant ikkje noe, satt meg ned med Pc`n og DER poppet det opp en nyhet i feed`n min:
“Det brenner i parkeringshuset på flyplassen!” Ok, det er jo rett der! *peker* Det er mørkt ute og det plaskregner så eg kunne jo ikkje se noe, men da eg stakk hodet ut den åpne terrassedøra kjente eg jo eimen av svidd gummi og eg kunne skimte den svarte skya som kom sigende! Det er visst flere biler som brenner og de har ikkje kontrollen. Visst nok en El-Bil som sa poff….Skummelt!

Jaja, anyway, pga VÆRET tror eg det er best eg svipper Dib ned på trening. Han er hovedinstruktør for barn og ungdom her i Tananger så mens han trener stikker eg å venter hos mor mi. Så ja, da ble det jaggu kjøing i dag også. Men eg lover, etter på – ja når eg er hjemme igjen, DA skal eg strikke! Kjenner eg er litt stiv i nakken for eg styrte litt mye her tidligere og eg håper det roer seg

 

 

 

KOS DEG OG HA
EN SKJØNN KWELL

 

 

 

Go`klem fra ei litt sliten Vibbedille 🙂

2 kommentarer

Siste innlegg