Nr 1 og Nr 2 – En dag kan man bli rik!

 

Ok, da har eg klart å “ødelegge” en genser og ei pysjbukse…eller...de ble ikkje ødelagt, men full i maling er de okke som, det får blir malerklærene mine! Rart når man blir litt ivrig og armer og bein skal jobbe sammen, på en måte…På et tidspunkt måtte eg virkelig vaske brillene mine også. Hvem vet…?? Kanskje det nettopp er skål nr 1 og 2 som kommer til å gjøre noen rik om en 50-60 år.

Aldri godt å si hvilke kunstverk som slår gjennom og lever evig 🙂

 

 

 

 

På Hobbyrommet har de fått navnet; Testskåler, men eg liker fargene da! Det å sitte å dotte er ikkje det enkleste kan eg bare si, derfor ble det kun litt enkel dekor – Uansett er det fargene som er det viktigste her. Venter på et “hjelpemiddel” i posten for å kunne utføre litt mer avansert dotting 🙂

 

 

 

 

Skålene er malt med flere nyanser og redskapet er et oppsklippet oppvasksvamp 🙂 Er i grunnen veldig greit å jobbe med, problemet er å stoppe i tide! Har funnet ut at av alle lakkene eg har hjemme er ingen skikkelig kompatible med gips og acryl, men NÅ er riktig lakk på vei i posten….en matt og en høyblank, litt for en hver smak og stil 🙂 Tanken er at disse 2 skal få seg litt av begge deler.

 

 

 

 

Ellers i går, etter en lang tur på Jæren, var det venylen som måtte gjennomgå. Greit å ha noe veldig stillesittende å gjøre…Merker GODT at det er noen år siden eg har plukket venyl ja…Men det gikk, tok bare sååå himla langt tid…Fikk montert noen marmeladeglass og dette ser ganske så bra ut, skal vise når alt er ferdig pakket og stashet 🙂

Planen i dag er i grunnen å få i boks en del pikekyss! Er en enkel jobb, men det tar likevel tid…I ettermiddag skal eg en tur ut til Amira og de – Hadde vært greit å fått det i boks før det!

 

 

 

LAG DEG EN GOD SØNDAG
Nyt den extra timen!

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

Vibbedille på Instagram

Vibbedille på TikTok

5 kommentarer

Siste innlegg