Nye Maskemarkører – Morsomme Juletrær

 

Da er eg i mål med hele 50 Juletrær, jepp det er dill, men veldig gøy! De første juletrærene eg lag ut forsvant fort og etter flere etterspørsler har eg nå laget flere. De er laget for hånd (ved litt hjelp av en pinsett) i Cernit 🙂
Stekt i ovnen og lakket 2 lag 😀

 

 

 


Har 25 stk på ring og 25 stk på karabinkrok

 

 

 

 

De koster 50 kr pr stk og eg sender de fortløpende etter som de blir solgt 🙂 Porto kommer i tillegg. Portoen blir enten 20, 24 eller 27 så sant konvolutten er under 2 cm tjukk:) Hver enkel pakkes i zip pose + bobleplast.

 

 

 

 

Har flere Rudolf og Reinsdyr igjen også, disse koster også 50 kr pr stk

 

 

 

 

Noen få igjen av disse som lyser i mørket. Pris 40 kr pr stk

UTSOLGT!

 

 

 

 

Laget flere store markører som f.eks kan henge på veska. De lyse prikkene er selvlysende. Pris pr stk er 65 kr. Pga tykkelsen på konvolutten blir portoen på disse 55 kr (Sinnsyk pris fra posten sin side!) Siden eg selv gjorde en feil ang portoen ved sist salg har eg sagt det går greit med 30 kr i porto så betaler eg resten. Var tross alt min feil at eg ikkje tok høyde for tykkelsen.

Ser du noe du har lyst på kan du f.eks kontakte meg på FB hvis du har meg på messenger, mail: [email protected] eller Sms 93899225.

Nå har eg en gjeng med Julegriser som trenger hver sin lue, dvs det kommer flere julemarkører, men det blirnok sikkert ikkje før eg har kommet meg til hektene etter morgendagens tannlegetime(r).

 

 

 

KOS DEG OG HA
EN FIN KWELL

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

9 kommentarer

Siste innlegg