Perfekt Hytteantrekk Til Påskeferien # Gratis og Norske strikkeoppskrifter

Reklame: Du Store Alpakka/ House Of Yarn
Designet av Lise Høyseth/ Du Store Alpakka/ House Of Yarn

 

Muligens, eller eg er ganske sikkert på at eg har siklet over denne buksa før her på bloggen – bare å beklage haha!! Den har bare overtatt for mye plass i topplokket og eg klarer ikkje å la være å tenke på den!! Det er bare noe av det lekreste eg har sett, i allefall når det kommer til strikka bukse ♥ What to do liksom??

Senario: Du er på påskeferie, står opp tidlig for å smøre både ski og matpakker; Fjellet venter! Du er ute på ski hele dagen og sent på ettermiddagen er du helt ferdig og legger i vei mot hytta! Etter at skiklær er vrengt av fortjener du en laang dusj og et mykt og himmelsk deilig alpakka antrekk ligger å venter!! Hva er vel mer nydelig enn det når du likevel bare skal skli ned i sofaen sammen med strikketøyet resten av kwellen??

 

 

Designet av Lise Høyseth/ Du Store Alpakka/ House Of Yarn

 

Eg bare…..Skjønner??

 

Designet av Lise Høyseth/ Du Store Alpakka/ House Of Yarn

 

Sjekk det vanvittig lekre mønsteret da?? Akkurat passe med mønster for at det faktisk kan bli GØY å strikke lange bukseben! Passer jo fint at eg ikkje har de lengste beina *ler*

Nei nei, det er ingen problem å strikke bukse i alpakka, ikkje så lenge det inneholder Nylon!
Derfor er jo Mini Sterk et perfekt valg! Du trenger fra 9-14 nøster, alt etter hvilken størrelse

 

 

EMILY POSEBUKSE
Bildene Over
Fra 88 cm til 132 cm i hoftevidde

 

 

 

Designet av Liv Inger Espedal/ Du Store Alpakka/ House Of Yarn

 

Til buksa trenger du en genser du kan slenge over bar hud! Det kan du med denne! Ahaa det hadde vært helt himmelsk! Du strikker den i Sterk og Fat Faerytale ♥ Stort mykere en det kan det nesten ikkje bli.

 

PERLE GENSER
Fra 112 cm til 135 cm i overvidde

 

* * * *

Jaggu er det klart for nok ei helg, ja det går fint an å starte den i dag om du får til det. Gjør i dag det du pleier å gjør i morgen for at helga skal bli finest mulig 🙂 Me pleier ofte ta helgehandelen om torsdagen bare for å forlenge helgefølelsen litt, men om det skjer eg i dag vet eg ikkje. Ali sover ennå, det er ganske utrolig, men bihulene hans smeller til når man minst aner det! Han er mye plaget og skulle absolutt hatt en easy fix! Har vel egentlig prøvd det meste, også operasjoner. Krysser fingrene for at formen er stigende sånn at me kanskje kommer oss ned på butikken i løpet av dagen. Eller, for min del, syns eg det var tungt å stå opp i dag selv om eg egentlig spratt ut av senga rundt kl 9. Noen ganger bare tenker eg for mye akkurat i det øyeblikket eg våkner og da må eg sitte å sortere en stund før eg kan starte dagen, i dag er en sånn dag…

Tror bare eg mixer en kopp med kaffi til og se hvordan dagen blir etter hvert 🙂

 

 

 

 

 

LAG DEG SELV
EN FIN TORSDAG

 

 

 

 

 

 

 

Go`klem fra ei litt sliten Vibbedille 🙂

1 kommentar

Siste innlegg