Se på hu! – G O D H E L G!

 

Det er neste så eg burde tatt en tur på staden i kwell, men bare nesten….ja for eg er kaputt og allerede i pysjbuksa på vei inn på Hobbyrommet 🙂 Ble jo som nevnt invitert til frisøren min; Grønnestad Hårklinikk&Frisør for litt Makeup Time 🙂 Nå har eg gått på den salongen i halvannet år og ikkje fått med meg at de har sminke….IKKJE SANT! Så eg svarte JA uten å sjekke kalenderen, for dette måtte eg få med meg! Eg liker å sminke meg litt sånn i hverdagen (Ser man litt bedre ut føler man seg også litt bedre, er min mening). Har i grunnen aldri funnet noen foundations som eg liker, de eg har prøvd til nå begynner å klø, eg klør og så flasser det….Not Good! Så ja, da passet det bra med en time i stolen sammen med en sminkør fra Frøya Cosmetics 🙂 Nada spons, har betalt produktene selv bortsett fra det som var i Goodybag`n.

 

 

 

 

Nå i første omgang kjøpte eg CC Cream (Den ene fikk eg i GoodyBag) – i 2 valører 🙂 På mandag når eg var hos Torhild (frisøren) fikset hun på brynene mine, ja for de blir fort et eventyr for seg selv. Hun fra Frøya fikset de mer i dag og sminket de, tja, de ble eg godt fornøyd med 🙂 Så da måtte eg ha meg den pennen hun brukte + eg trengte en sminkekost, ellers har eg alt det eg trenger av sminke. Nå kan eg bruke sminken min igjen for nå har eg fått det underlaget eg har savnet. Har jo hatt kremen på meg noen timer nå og ingenting som verken klør eller flasser 🙂 Deilig!

 

 

 

 

Etter byturen var det kjapt hjemmom å hente Ali før det var ut på handel. Tidligere i uka fikk Dib det for seg at han skulle lage smoothie og rasket med seg en god del sånn frossen frukt og bær poser, eg plukket med meg noe til i dag og her er et av resultatene: Avokado og Spinat! Jammy! Helt ærlig? Den ble litt tam så eg fyrte opp i en bit fersk ingefær, da ble det fart på smaken hehe Deilig og veldig mettende!! Har lenge tenkt at dette kan være en grei måte å få litt go`saker i kroppen, men me har liksom ikkje hatt en god nok maskin som f.eks også kan knuse is. Nå har me det så dette kan meget fort bli ei daglig greie! Fant mange god oppskrifter på Meny 🙂

Nå er det helg og eg har litt å gjøre!

 

 

G O D   H E L G

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

4 kommentarer

Siste innlegg