Søteste Lommevenn – Gratis Strikkeoppskrift

Designet av Esther Braithwaite

 

En Lommevenn er en “bamse” som skal deles ut til barn som blir behandlet i ambulsanstjenesten, men en “bamse” kan jo være så mangt. Bare den trøster eller får oppmerksomheten bort fra det vonde/triste så har den jo gjort sin “misjon” vil eg si 🙂 Dette er vel neste den søteste eg har sett til nå, men det finnes sååå mange fine man kan strikke. Hvis du sjekker ut HER INNE er eg sikker på du finner flere du blir hektet på! Dvs du herved er advart! *humrer* (Ååå eg falt jo for Unicorn`n……)

 

 

Designet av Esther Braithwaite

 

Det er 2 strikkefastheter på denne dukka; Strikker du den i Fingering (24-32 m pr 10 cm) blir dukka ca 10 cm høy, strikker du den i Worsted (21-28 m pr 10 cm) blir dukka ca 15 cm. Større enn dette skal den vel heller ikkje være for å kunne kvaliseres som en Lommevenn?

 

 

FLOWER GIRLS
Bildene over

Sånn røflig regnes det som Fingering tykkelse når et 50 grams nøste inneholder ca 200 m, Worsted garn ligger på ca 100 m pr 50 gram 🙂 Så da vet du det 🙂 Vel, da er det jo bare å finne frem litt passe tykke rester og kaste seg rundt. Blir det til at du strikke en bærepose eller 2 med Lommevenner (!!!) i løpet av påsken kan du jo svippe innom Lommevenner på Facebook HER å finne ut hvordan du kan levere en pose til de som trenger en 🙂
(Ps: Du trenger absolutt ikkje strikke flere bæreposer! 1 Lommevenn kan trøste i massevis ♥)

 

 

* * * *

 

Mandag, sola skinner og de nyplanta blomstene smiler 🙂 Var litt nervøst i går siden det faktisk ble tendenser til snøstorm ei stund og etterpå så plasket det ned! Det er ikkje bare bare for nyplanta små blomster! Enn så lenge går det fint. Kjenner det godt i korsryggen at eg sto bøyd over flere krukker i går kan du si…Blir en rooolig dag i dag, dvs nada klevask eller rydding, eg kan strekke meg til perling og strikking med Ozark på Netflix! (Endelig ny sesong!!!) Å ja eg kan virkelig anbefale den serien! Spennende!

Utover det? Hmm Frøposene har begynt å bevege seg i skapet! De vil ut i sola kan du si og eg er ikkje vanskelig
å be, men eg trooor i allefall det skal bli april før eg setter i gang! Dessuten hadde det vært kjekt om terrassen først var freshet opp, så ja, eg håper Ali snart får opp giret og setter i gang! Stikker en tur på badet eg og tror eg nøyer meg med en kattevask og heller dusjer i kveld. *Lat*

 

 

LAG DEG EN GOD DAG!

 

 

 

Go`klem fra ei Optimistisk Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg