Spise sjokolade, drømme sjokolade, slurpe sjokolade…BARE sjokolade..!

 

Etter at eg egentlig hadde tatt kwell i går mannet eg meg opp for runde 3 på kjøkkenet, eg var jo så godt i gang at eg bare kunne fortsette. Hadde uansett ikkje noe spesielt å surre med på Hobbyrommet heller…Havreflarn sto på menyen og eg 4 doblet porsjonen. Å ja, da blir det mange da, ble vel ca noen og 160 stk 🙂 Alle disse skal legges dobbelt med sjokolade mellom – En av Amira sine favoritter, og siden mine ble godkjent i fjor er det jo unødvendig å kjøpe de ferdige 🙂 Så får me se da om de faller i smak i år også 🙂

Kommer til å bade i sjokolade i dag….Mmm….nydelig! Eg er veldig glad i å dyppe ting i sjokolade, en og en…Det er jo sånn passe dill som eg elsker og sluttresultatet blir jo så fint når det får en dypp i flytende sjokolade *ler* Det er bare å knekke noen plater og smelte det langsomt i vannbad, da blir det bra…Bruker en klatt Delfiafett opp i slik at den holder seg godt. Har en svær peppermyntedeig i kjøleskapet også som skal dyppes, får nå se hvor langt eg kommer i dag 🙂 I går ble det både vepsebol og Beatles Stenger 🙂 Den store favoritten til Dib er OreoHjerter, så kanskje eg bare skal starte med de siden de også må innom skåla med sjokolade på vei til kjøelskapet!?? Kan virkelig gjøre en HELdag av det med sjokolade *ler* Det må eg si…når det kommer til hvilken sjokolade man bør bruke (Om man da ikkje går får slike poser med “spesial”pletter) er Freia Selskapsjokolade meget bra, eller den med mer kakao, kommer jo an på hvor stram/søt du ønsker den. Ja, den sjokoladen er blitt dyr, men i år fikk eg den til rundt 20 kr på Kiwi – Obs har også tilbud; 3 plater til 50 kr. For en del år siden ble denne sjokoladen noe dyr for meg så eg tenkte å prøve butikkenes rimeligere alternativ, det ble et mislykket forsøk KUN den ene gangen! Det triste med det var at eg hadde laget en stor porsjon risboller som eg sendte til nevøen min i Afghanistan….! Tilbakemeldingen var: “Hva har du gjort med risbollene, tante Gro??” Den rimelige varianten av kokesjokolade tålte dårlig å bli varmebehandlet, den ble tørr og merkelig når eg smeltet den og smaken ble besk 🙁

Jaja, eg kan nå slettes ikkje sitter her å skravle…har noen kilo sjokolade å smelte haha Å JA; eg vet det er søndag og tid for JULEKOS, den kommer i løpet av dagen – Mulig med et dypp av sjokolade 😀

 

 

 

KOS DEG OG HA EN FIN SØNDAG

 

 

 

 

Juleklem Fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok

1 kommentar
    1. Så flotte og jevne havreflarn du har laget. Her blir det fort og ujevnt, men far i huset sluker sem uten å vursere utseendet. Så det er greit.
      Ang. billig sjokolade er jeg helt enig. Noen ganger må man bare gå for en bedre og dyrere kvalitet.
      Kos deg på kjøkkenet. Her nyter jeg strikketøy og sport på tv
      Klem fra Liv

Siste innlegg